Sifir km xj6 abs fiyatina cok yakinken tutulacagini hic sanmam.
Cbr500 serisi gelecek diyorlar onuda bekleyin derim.Hatta yamahada yeni bir sıralı çift silindir bloğu tasarlamaktaymış er6 serisinden farklı birşeyler gelecek yakın zamanda.Kawa ve suzukiden birşey geleceğini sanmıyorum.Hondanın CBR500 serisi zaten yollarda onları inceleyin Türkiyeye gelme ihtimali var.Yamahanın süprizi içinde biraz daha beklemek gerekebilir.O bütçede motor alacaklara nacizane tavsiyemdir
Bu arada yakıt farkına bir motor parası demişsiniz ama benim matematiğimmi yanlış kaba hesap duke 4litre yaksa 10K km de 400Litre benzin harcar buda 5TL den hesaplasak 2000TL yapar.
4silindir xj6nın canını çıkar 8litre yaksın Hani yakmaz ama yaktır diyorum. oda 10k km de 800Litre 4000TL yakar.Arada 2000TL fiyat farkı var.(En üst değerle normal şartlar altında daha düşük olacaktır)
Selamlar. aynştayn mod off
Doğru söze ne hacet... Çok doğru tespit. Bravo
The Power of The Dreams.
prestij'mi ?yapmayın... Kime göre , neye göre.Kıstasınız nedir?Ekonomik olsun , az yakıyor diye emsallerinden , hatta abileri sayılabilecek motorların fiyatına o motora aynı para vermek?Farklı ve dahiyane bir yaklaşım...
bmw üretmeyecek tvs üretecek.
tvs şuan küçük cc de hedefi baya ileriye taşıdı.
emsalleriyle de 3-4 boy önde gidiyor diyebilirim..
honda ve yamaha nın cevabını merak ediyorum
yıllar yıllı cbf le mi devam edecek yoksa cbr150 dazzler gibi modelleri getirecekmi?
500 cc altında güzel motosikletler görmek istiyoruz artık.
devir iktisat devri. fiyatları da biraz ucuz olsa tadından yenmez
# motosikletle.blogspot
ktm 390'nın fiyatı iyi bence . Ama bizim ülkemizde euro-ötv engeline taklıyor o ayrı mesele ktm ne yapsın ... Beğenmeyenler olmuştur ama onlar zaten ne istediğini bilmiyor yada çok fazla biliyorlar örn; bi kere çok şekil görünecek , acayip hızlı gidecek , az yakacak ,tank gibi sağlam olacak, yedek parçaları sudan ucuz olacak fiyatıda bi commuter fiyatında olacak. Bu bütün kombinasyonun bir arada olduğu motosiklet varsa söyleyin bizde öğrenelim.
Yine de bir kaç etken daha var Mesela benim bisikletimin yol bilgisayarı bile, XJ6NA'mın yol bilgisayarından daha sofistike :D
Ayrıca XJ6 çok daha bir ağır makina Duke 390'a göre.
Ek olarak -avantajları bana göre daha çok olsa da- 4 silindir olmasıyla, daha çok tüketiyor (kimileri yakıt tasarrufunu önemsiyor)...
Düşünüyorum, olanağım olsa bir de Duke 390 sahibi olmak isterdim (Duke 200'in üstüne oturduğumda büyülemişti beni. Hoş XJ6, Fazer'a giden yol, o yoldan dönüş yok ;) ).
Ama, öyle olmuyor tabi, Fender'le blues çalarım, Ibanez'le azarım muhabbeti gibi :|
Konuyu acan adam bayi olsa ne olur olmasa ne olur .
Bumoto , kuba degil KTM den bahsediliyor .
Reklama ihtiyaci olmayan nadide markalardan birisi .
Sinifinda tek olur neredeyse rakibi yok . Ha dersen cb500 vs zaten kulvarlari farkli . Ki cb 500 de duke 390 dan daha muamma .
Nc iyi hos ama rolantide dizel arac gibi calisiyor en ufak sese tahammulu olmayan beni deli eder . Umarim cb de ayni olmaz .
Duke her turlu akar
ktm duke 200 kullanıcısı olarak ben almam ,o kadar para vermem duke 390 şahsi fikrim onun yerine yamaha xj6 veya nx700 serisi veya ikinci el duke 690 alırım .
ktm duke 200 şehir içi için söylüyorum kıvrak seri her bindiğimde iyiki almışım dediğim motor ,hp olarak da bence yeterli alalı 13 ay oldu hiç sıkılmadım. 138 km de hız olarak 4 defa gördüm şimdiye kadar yollar hep dolu duke 200 şehir içi beklentilerini zaten karşılarken 19 hp için o kadar fark vermem daha fazla güç beklentisi olan zaten duke 390 almaz yamaha xj6 78 hp ve nakit alırsan 18750 bin lira 1000 tl fark verip 34 hp daha güçlü ve dört silindirin verdiği güzel sesi dinler .
şimdi birisi cıkar şunu der parası var alır acemi motoru değil acemiliği atan 600 cc aşağı bakmıyor zaten o zaman bu motor kime hitap ediyor ona bakmak lağzım önümüzdeki yıl eğer bu fiyata aynı cc de racing ve enduro modeleri gelirse bence o zaman alınır eğer aynı cc supermoto modeli cıkartırlarsa o zaman motoru satıp alırım yoksa duke 200 en az 5 yıl birlikteyiz.
kesinlikle katiliyorum, motorun o fiyata cok daha fazla seceneginin oldugu bir pazarda cok kimsenin tercih edecegini sanmiyorum,
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------
yukarida bahsettigim gibi, o fiyata o kadar cok secenek varken kimse bu motoru secmez, ha dersinki fiyat muadilleri buyuk agir motorlar belki baslayan icin iyi degil, o zaman cok daha ucuza baslama icin gider baska motor alirim, hic olmadi gider duke 200 alirim, tamamiyle sacma bir pazarlama mantigi, bu motoru bu fiyata satmaya calisiyorsan piyasadan duke 200 u cekip bu motor yanindada promosyonu cok guzel olan birsey vermen lazim hep birlikte gorecegiz, kim bu motoru alacak kim almayacak. alan kisinin ben gereklilik icin alacagini hic dusunmuyorum, amac zevk icin ise(ki o zaman yakit sorunu sorun olmaz) secenek cok fazla. bmw 520 yi 300'e satarken kim gider reno megana 250 para verir? (ornek veriyorum)
Gene zenginin malı züğürdün çenesini yorar hesabı olmuş ortam. Ben de açıkçası buralara çıkacak olsam nc700 alırdım sanırım. Duke'un daha eğlenceli olduğu kesin.
ktm duke 690 149,5 kg 70 hp
duke 390 139,5 kg 44 hp
duke 390 verilecek paraya duke 690 ikinçi el alınır .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
zenginin malının hesabını yapmıyoruz fiyat politikasını ve ktm nin hint kumaşı olmadığını tartışıyoruz .
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
isteyen varsa ikinçi el duke 390 var 300 km de biraz uzakta ama 5149 euro sahibi istiyor http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeige...217?ref=search
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)