meehendis beeeyy egzos koymayı unutmuşlar
Kaçırdığınız bir nokta var arkadaşlar bu motor zaten bu euro fiyatıyla söylendi aylar evvel ancak euro fırladı gitti o zaman 15-16 bin liraya denk geliyordu o bedelin karşılıgı şuan 17-18 bine vurdu kurdan dolayı farkında değilsiniz ama 2014 fiyatları ciddi anlamda fırlayacak euro-dolar aldı başını gidiyor ekonomi çevrelerinde euronun 3 lirayı zorlayacağı konuşuluyor dolar zaten devamlı yükselişi kovalıyor işimiz zor kısacası.
%37 'lik ÖTV'yi düşünürseniz gayet güzel bir fiyat. Sonuna kadar hak eder.
NİNJA 300 gibi seyrek görecegiz demiştik =)
bmw küçük cc motosiklet yapacak seneye ben onların fiyatlarını merak ediyorum
Honda.TR ithal ettiği model listesini,
100cc altı vergisiz Scooter ve Cub
125 MSX
150 Dazzler ve CBR
250cc CBR Abs, CRF Cross ve Super Moto + scooter
250cc VTR Naked
500 serisi komple
NC700 serisi
Hornet serisi
1000 CBR ve CBF
1100 CB
VTR 1200 serisi... (neyse bukadarı bile yeter) olarak güncellesin Cruiseride başkaları yapsın, zaten bence Japon işi değil o sınıf (gerçi Japonlar daha iyi yapıyorlar ama )
Honda' dan başka motosiklet görürsek yanında fotoğraf çektiririz sokaklarda. Yoksa halimizden anlayan başka biri yok gibi
Gerçi onlarda tam anlamıyor ama şükür modu aktif en azından
Bende böyle düşünüyorum ama ruhu aykırı geliyor nedense. 160 lık, çekik gözlü, temiz giyimli, bembeyaz bir halk Cruiser üretince tuhaf geliyor
cruiserde japon urunleri o harleyden en az 5 gomlek daha ustun, sirf adi harley diye 100 misline satiyorlar harleyleri, surdum ve inan hic ama hic begenmedim harleyi.
Bazilari marka sever .
Eski patronumun kaptana soyledigi laf geldi aklima .
Kaptan kaptan sana pahali gelen bana viz gelir . 500 bin dolarlik tekneyi ucuz zincirle baglatmam .(40 mt zincir 20 bin tl )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
Sonuna kadar hak verdim Prestije ödenen para bencede sorgulanamaz Kol saatine 150.000 usd ödeyen adama hiçbişey diyemem.
Duke serisi KTM'nin A++ prestij serisi olsa, ucuz bile olmuş Allah sahibine bağışlasın der, bi fotoğrafını açar monitöre ekmek banar yerim
Herşeye rağmen söylediğinde haklısın Çamurdan KTM olsun diyen adam gidip alacak zaten, sonuçta çenemizi yoruyor işte, yani dolaylıda olsa senin dediğin kapıya çıkıyor
Maksat birazda muhabbet olsun, beklentilerimize aykırı fiyat geldi madem, çaktırmayıp makaraya vuralım
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
O paraya alınacak daha başka motorlar var . Şahsen gereksiz pahalı ne olursa olsun . Daha iyi seçenekler mevcut . Ha adamın parası vardır , ktm istiyordur alır .
cb500 serisini getirsin-piyasa alt-üst eder. ne dükü-ne kökü satar.......
zaten şöyle bi trafikte( 250 cc üstü-hobi bike) olarak honda harici çok nadir görürsünüz.
her taraf 600rr,1000rr, nc700,cbf600, cbr600f v.b gibi
The Power of The Dreams.
Nc 700 ler 1000rr lar kepce kepçe götürür benzini duke daha az yakacagi belli buda önemli bir nokta neticede dünyanın en pahalı benzini bizde.
NC700 3.2lt/100km yakıt sarfiyatı var. KTM' nin daha az yakacağını düşünmüyorum, kullanmadan bilemeyiz umarım öyledir
Gerçi Duke tarzı motosiklet alan kişi yol yapmak için veya ince detayları hesaplayacak kullanım tarzı için almaz keyfin dibine vurarak oynamak için alır.
Sonuçta basitte bi oyuncak değil tecrube ister, e parası olan adam alır dedik buda kesin.... bunları hepsi birleşince neden 390 Duke alınabilir mesela ben burada bi gidip gelme yaşıyorum kendimce
Ben sadece bellki ucuz olabilir diye bekliyordum mesela, geri kalan herşeyi kabullenecektim ama o da olmadı malesef
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
NC 700 mü benzini götürür. Komik olma-biraz araştır-sıkmadan evvel.....
The Power of The Dreams.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)