Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Forumda ve motorda yeniyim

REKLAM ALANI
    Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    RR'ı sattım. Şimdide scooter'mı satıyorum... 250cc bir motor alıp, uzun süre kullanmayı hedefliyorum. Majorum kalıbı ve tipi göze hitap ettiğinden dolayı araştırdım ama ne son hız olarak tatminkar nede konfor olarak (titreşim) Plastik kalitesinin rezil oluşundan şikayet etmiş bir kaç arkadaş...
    Sanırım ya sym wolf 250 ya da gt250R alıcağım bu gidişle. Yzf250R gelirse değerlendirilebilir belki ..
    ben cruiser düşündüğüm için gv250 benim son noktam olacak.. hızla hiç işim yok.. eksoz sesi dinleyerek gezinti yapmak niyetindeyim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacim motorla bu güne kadar hiç kız kaldıramadım ben. Yani çok kasma bunun için.
    Şu an inazuma kullanıyorum ara gaz verince falan bakıyorlar ama o kadar.

İlla kız kaldıracağım diyorsan Atıyorum; 600 lük 1000 lik ya da 1300 lük bi racingin olacak, tatlı, hoş bi egzoz sesi olacak ki bi ihtimalin olsun.

Motoru düzgün kullanıp, gereksiz hız yapmayıp, böyle makas falan atmazsan. Akrobasi denemeleri yapmazsan, hava atamazsın belki ama büyük saygınlığın olur.

Bak motorcu ama efendi adam derler. Ayrıca bu tarz motosikletlerle hava atmayı falan düşünme, atamazsın. Biliyorum ağır oldu ama öyle. Çünkü kurye tarzı bi motosikletle herkesin gözünde kurye gibi olursun. İstersen üzerine 5000 TL lik ekipman al, yine de kurye olursun..

Yani önemli olan keyif almaktır. Ben de asıl motorculuğa 17 yaşımda başladım şu an 20 yaşındayım. Motosiklet ile kız falan kaldıramadım yani, anca kişiliğinle kız kaldırırsın..

Kasma yani... Motosikletini al, ekipmanlarını döşe, düzgün kullan, keyif al.. Bu kadar.

Motosiklet konusunda daha bilgili olanlar yardımcı olacaktır.

Şu kız kaldırma ne demektir. Seviye yerlerde.. Sonuçta bu forumda kızlarda var..dimi.. Kızmaca, darılmaca yok...

Kızların ilgisini çekmek,tanışmak istemek desek daha yerinde olurdu.

Sonuçta kızların ilgisini çekememende senin tabirin ile kaldıramamanda bu hayat görüşü etken olabilir. Biraz saygı ve dikkat Lütfen...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    arca94 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı Salih_T adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben cruiser düşündüğüm için gv250 benim son noktam olacak.. hızla hiç işim yok.. eksoz sesi dinleyerek gezinti yapmak niyetindeyim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:09 ----------

Şu kız kaldırma ne demektir. Seviye yerlerde.. Sonuçta bu forumda kızlarda var..dimi.. Kızmaca, darılmaca yok...

Kızların ilgisini çekmek,tanışmak istemek desek daha yerinde olurdu.

Sonuçta kızların ilgisini çekememende senin tabirin ile kaldıramamanda bu hayat görüşü etken olabilir. Biraz saygı ve dikkat Lütfen...

Haklısınız bi anlık dalgınlığıma geldi aslında.. Yani şöyle de diyebilirim;

"Motosiklet sayesinde/aracılığıyla hiç bir kızla tanışmışlığım yok."

Önemli olan normal hayatta nasıl olduğumuz..

---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 17:18 ----------

Alıntı Viper3478 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mh drift baktım ama içime sinmiyor kullanma fırsatımda oldu güzel hızlı kaçan bir motor ama ufak ve aradığım özelliklerden yalnız görüntü olanını sağlıyor bana 5 i bir yerde lazım

Kalite, Performans, Marka, Ucuzluk, Görüntü (tasarım) çok şey istiyorum biliyorum ama bu yüzden zorlanıyorum sonuçta 1 kere aklınızdan keşke bunu değil ötekini alsaydım geçtiği anda motordan sıkılmaya zevk almamaya başlıyoruz.

Aynı sorun bendede var vallaha birde üstünü kapamak için örtü alcaz hani hırsızlık falan değilde mahalledeki çocukların gazabından korumak için

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------

Kanki zaten motosiklet kullanırken kızları tavlamak kolay değil sonuçta 1000 rr var diye hiç bi kız kimsenin üstüne atlamaz.
    Mesela sende inazuma var diye de atlamaz ( ama kaliteli motor biliyorum ondan öyle dedim) ama onu bir araç olarak kullanabilirsin yani ben şahit olduğum için yazdım o kız olayını olmıcak bir şey değil.
    Mesela bende bir manita olsa arkama atıp gezsem 1 kaç hafta bundan ayrılsak bile öbür kızların aklında mesela ayşenin eski sevgilisi onu motorla gezdiriyordu kalcak ya bunu yazarak anlatması zor ama bilenler anladı :D
    Ha sen uzun vadeli yatırım düşünüyorsun..
    x Fikirler, zorla ve şiddetle, top ve tüfekle asla öldürülemez! -Mustafa K. ATATÜRK-
    Acemi Motorcunun El Kitabı: -http://acemimotor.blogspot.com/-
    -arcadiril.blogspot.com-

Alıntı arca94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısınız bi anlık dalgınlığıma geldi aslında.. Yani şöyle de diyebilirim;

"Motosiklet sayesinde/aracılığıyla hiç bir kızla tanışmışlığım yok."

Önemli olan normal hayatta nasıl olduğumuz..

---------- Post added at 17:21 ---------- Previous post was at 17:18 ----------

Ha sen uzun vadeli yatırım düşünüyorsun..
    Tabi ya yoksa kısa vadede nerde :D sanırım tvs alcam aldıktan sonrada başlık açar bilgi veririm bana dur dicek varsa ya şimdi desin yada sonsuza kadar ban yesin

son olarak 2012 model mi alam 2013 mü malum aralarında bin tl var ?

y.akan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kardeşim sana tavsiyem motor işine girme. Kızların hiç umurunda olmazsın. Buna karşın çevrende tanıdık tanımadık ne kadar sap varsa hepsi sana hayran olur. Ha o yoldan yürürüm o işin ekmeğini yerim dersen tercih senin.
    Ama diyorsan ki kızları etkilemek istiyorum. Bir ortama girdim mi kızlar bana dikkat etsin. Bazı kızlar benim hakkımda konuşsun. Bu iş kılığına kıyafetine bakar. Motora yapıcağın yatırımı kılığa kıyafete yap.

Babanın parası varsa 18'ine girdiğin gibi. ehliyet ve araba diye tuttur. Kızlar motoru pek sevmez ama araba sevmeyeni yoktur desem yalan olmaz.
    cece89 bunu beğendi.

Alıntı y.akan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sana tavsiyem motor işine girme. Kızların hiç umurunda olmazsın. Buna karşın çevrende tanıdık tanımadık ne kadar sap varsa hepsi sana hayran olur. Ha o yoldan yürürüm o işin ekmeğini yerim dersen tercih senin.
    Ama diyorsan ki kızları etkilemek istiyorum. Bir ortama girdim mi kızlar bana dikkat etsin. Bazı kızlar benim hakkımda konuşsun. Bu iş kılığına kıyafetine bakar. Motora yapıcağın yatırımı kılığa kıyafete yap.

Babanın parası varsa 18'ine girdiğin gibi. ehliyet ve araba diye tuttur. Kızlar motoru pek sevmez ama araba sevmeyeni yoktur desem yalan olmaz.
    abi ağır konuştun motordan soğuttun :(

hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    ben de yeniyim dolayısıyla motor tavsiyesi vermek bana düşmez ama hyosung lar görüntü açısından oldukça başarılı. hava atma konusunda sorunun olmaz ama diğer konularda yorum yapamam. ustalara bırakıyorum diğer yorumları.
    Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.

y.akan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi ağır konuştun motordan soğuttun :(
    Kardeşim sen canını hiç sıkma. Ben senin canın yanmasın diye yazıyorum. Motor işinden hatun düşmez. Foruma bak kardeş. Facebook gruplarına bak. yaşıtın kaç tane kız var.

Ha senin şimdi bir derdin var. Yaşın itibariyle kız arkadaşın olsun. Kızlar sana baksın istiyorsun. Emin ol bir ömür kızlar sana baksın isteyeceksin. Hayatında bir hatun olmasını isteyeceksin. Sana burada laf söyleyen adamlarda bunları ister. Bu istekler gayet doğaldır. Bu isteklerini motor karşılamaz.
    Bu isteklerini iyi görünerek. İyi konuşarak. Karşındaki kızı anlayarak. karşılarsın.
    O yüzden sana motora değil kendine yatırım yap diyorum.

Abi zaten benim bütün amacım kız tavlamak değil ben motoru seviyorum ondan istiyorum bu arada hyosunglara içim sinmiyor neden bilmiyorum

hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    motor işinden hatun düşmez demek teknik olarak doğru olmasa da motor işinden düşecek hatun affınıza sığınarak söylüyorum olsa olsa "motor" olur.
    kitap oku, müzik dinle, birşeyler ile ilgilen, tabi hepsinden önemlisi eğitimini en iyi şekilde alıp, akademik anlamda kendini geliştirirken, insani değerlere de
    dikkat ederek kendini mümkün mertebe en iyi şekilde geliştirmeye çalış, zira öğrenmenin sonu yok. o zaman scooter'da olsa, hayabusa'da olsa bunların
    aslında pek fazla önemi olmadığını göreceksin.

bir de benim bir mont işi var, birileri fikir verse keşke; http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post3127952

Alıntı y.akan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen canını hiç sıkma. Ben senin canın yanmasın diye yazıyorum. Motor işinden hatun düşmez. Foruma bak kardeş. Facebook gruplarına bak. yaşıtın kaç tane kız var.

Ha senin şimdi bir derdin var. Yaşın itibariyle kız arkadaşın olsun. Kızlar sana baksın istiyorsun. Emin ol bir ömür kızlar sana baksın isteyeceksin. Hayatında bir hatun olmasını isteyeceksin. Sana burada laf söyleyen adamlarda bunları ister. Bu istekler gayet doğaldır. Bu isteklerini motor karşılamaz.
    Bu isteklerini iyi görünerek. İyi konuşarak. Karşındaki kızı anlayarak. karşılarsın.
    O yüzden sana motora değil kendine yatırım yap diyorum.
    Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.

yasin.33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çelik SK 100-3
    Motorla kız tavlanmaz İlk başlarda hayırlı olsun kanka vs. derler sonra unutur giderler Kız istiyorsan canon nikon kamera + tarz kıyafet al Kız tavlayınca motorla gezdiririm dersen orası ayrı

Abiler ben kız tavlamak için motor almıyorum ama bir etken olucağının farkındayım çünkü benim eski sevgiliyi 150 zata bindirdim bindirmez olaydım 1 2 motorda gezmek hoşuna gitti sarılıyodu öpüyodu falan sonra muabbet nerden geldiyse kız benim bir arkadaşın sevgilisi var onun motoru daha şekil seninki külüstür falan dedi o yüzden ilişki bitti yani motorum göze hitap etsin ve ilerde ezilmiyim diye dedim malum çoğu kişi (motor kullananlar hariç) motorun beygir gücü ile cc farkından çoğu şeyinden anlamaz görüntüsüne bakar.

Son olarak motorla kız tavlanılsaydı mesela bu sitede çıkan reklamlarda Bu yaz her gün farklı bir bayanla buluşmak istermisin o zaman yeni apacheyi deneyin.Yada İlgi çekmek mi istiyorsunuz ? yalnız mısınız o zaman inazuma tam sizlik sizi bir hatun mıknatısına çevircek falan yazardı

IsmetCan86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 MH Drift
    Abiler ben kız tavlamak için motor almıyorum ama bir etken olucağının farkındayım çünkü benim eski sevgiliyi 150 zata bindirdim bindirmez olaydım 1 2 motorda gezmek hoşuna gitti sarılıyodu öpüyodu falan sonra muabbet nerden geldiyse kız benim bir arkadaşın sevgilisi var onun motoru daha şekil seninki külüstür falan dedi o yüzden ilişki bitti yani motorum göze hitap etsin ve ilerde ezilmiyim diye dedim malum çoğu kişi (motor kullananlar hariç) motorun beygir gücü ile cc farkından çoğu şeyinden anlamaz görüntüsüne bakar.

Son olarak motorla kız tavlanılsaydı mesela bu sitede çıkan reklamlarda Bu yaz her gün farklı bir bayanla buluşmak istermisin o zaman yeni apacheyi deneyin.Yada İlgi çekmek mi istiyorsunuz ? yalnız mısınız o zaman inazuma tam sizlik sizi bir hatun mıknatısına çevircek falan yazardı
    Abilerin Haklı Motorlan Kız Tavlanmaz Ama Ben Size Bir Kız İlen Tanışma Yöntemimi Söyleyeceğim Size Biraz Hatta Çok Garip Hatta Salakça Gelebilir Ama Gerçek Ağustos Ayıydı Her Zamanki Gibi Hava Sıcaktı Bunaldım Zıpkınlan Ava Gidiyim Dedim Neyse Plaja Geldim Kamuflajlı Elbisemi Çıkardım Yanımdada Tabi Kızlar Neyse Elbisemi Giydim Ağırlıkları vb. Taktım Denize Girdim Tam Açılıyordum Bir Baktım Kayaların Önünde Ahtapot Hemen Zıpkını Attım Ahtapotu Vurdum Dizgiyide Getirmemiştim Neyse Ahtapotu Çıkardım Karaya Tabi Herkes Bana Bakıyor :D Sonra Yerime Gittim Tabi Yandaki Kızlar Bana Bakıyor Tabi Ahtapotu Kolundan Vurmuşum Hayvan Can Haliyle Debeleniyor Sonra Aradan 5-10 dk Geçti Yandaki Kız Ay Hala Ölmedi Dedi Bende Dedim Kolay Kolay Ölmez Ahtapot Vb. Sonra Tanıştık Ve Hikayenin Sonu...
    Kaza En Ağır Cezadır...

hocu dikkat cekmek istiyosan crossa binceksin...kask dizlik dirseklik flan...bambaşka...millet sanki ss ye alisti gibi pek dikkat etmiyolar artik ama crossun yuksekligi disli tekerleri flan bambaska..haaa hiz konusunu bilemem ama akrobaside en saglamidir...durakta arkadasimi beklerken genc yasli herkez bakiyodu

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Kim Ne derse Desin motorla kız tavlanır Sen canını sıkma kardeşim

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)