Satıcı plakayı çıkarmadığı söylüyor. Motor 100 km'de evrakları tamam. Bu motoru almak istersek ( hırsızlık açısından) neye dikkat etmemiz gerek. Fiyatı da uygun tutulmuş. Nerden anlayabiliriz aracın gerçek sahibi kim olduğunu.? Herkese teşekkürler.
Satıcı plakayı çıkarmadığı söylüyor. Motor 100 km'de evrakları tamam. Bu motoru almak istersek ( hırsızlık açısından) neye dikkat etmemiz gerek. Fiyatı da uygun tutulmuş. Nerden anlayabiliriz aracın gerçek sahibi kim olduğunu.? Herkese teşekkürler.
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
Cevap Fatura bu kadar basit adınıza faturalandırırsanız sıkıntı olmaz yasal olarak sonra plaka ruhsat prosedürleri.
plakasız 2. el motor alırken, plakasız 2. el motor almamaya gayret etmeliyiz...
faturası zaten kesilmiş satıcak olan arkadaş adına ben onu nasıl yaparız diyorum hocam ? Satıcının çıkarıp mı satması gerekir nasıl olur bilgisi olan bir arkadaş yardım ederse şimdiden teşekkürler.
Plakasiz araba aliyomuyuz almiyoruz motor neden alalim ki mantiksiz
www.erkakurye.com
Bulaşma arkadaşım.
Forumda benzeri konulardan başı yanan bi ton adam var.
Araştırın biraz
onur motor alınalı 1-2 hafta olmuşsa satan firmayla irtibata geç. düşükte bir ihtimal olsada belki iptal edip tekrar keser adına faturayı. yoksa alan seve seve plakayı çıkaracak. sonra sen noterden devralacaksın.
fatura kesiminden sonra 2 ay sürede plaka çıkartılması lazım cezası var.
bide kardeşim kimse bukadar kolay yepyeni motoru satmaz. kredi kartını paraya çevirenlerdense olabilir ama..
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
Mondial Loyal / Salcano Wolf / Motoran Karry / Regal Raptor 150 / Bajaj Discover 125 ST/ SYM Fiddle 2/ Honda Pcx 125 Motorsuz Araştırma İçerisinde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)