Arkadaslar bunlarý satan yerler býlýyorsanýz yazarsanýz tam takým bý kýyafet alacagým ankarada satan yerler varsa býlýyorsanýz adreslerýný yazarsanýz sevýnýrým
Arkadaslar bunlarý satan yerler býlýyorsanýz yazarsanýz tam takým bý kýyafet alacagým ankarada satan yerler varsa býlýyorsanýz adreslerýný yazarsanýz sevýnýrým
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Seklimiz Vardir
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
Bi hatýrlatma, Fuarý bekleyebilirsin, indirimli ürünler oluyor.
fuar ne zaman nerde
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
27 mart,
Istanbul,
lütfi kýrdar
iyide ben ankaradayým ankarada olan bý fuar varmý varsa ne zaman býlýyormusun ( pek takýp etmem kusura bakma )
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
malesef yok...
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
yok ankarada fuar maalesef de, motor kýyafeti satabilecek bi yer görmüþtüm ben yýldýzda turan güneþ blv'ýnýn çankaya tarafýndaki paralelinde giderken, msnde görüosun beni habire, bi ara sor detaylý tarif edim, önünde motorlar filan duruyo motorla ilgili d bi adý vardý dükkanýn da tam hatýrlayamadým. Ýnternetten de büyük markalarýn ankara bayilerinin adreslerine bakabilirsin onlar da mutlaka kýyafet satiolardýr. Eski Ýstanbul yolunda Honda Bora'nýn motorsiklet de satan ana bayii vardý yanlýþ hatýrlamýyosam.
imza, safrane
Ýstanbuþda çok yer var ama istersen sahibinden.com da istedigin þeyleri bulman mümkün Kullanýcý FATIHKILICLI ( 0 )
Adý FATIH KILIÇLI
Tel (iþ) +90-212-2520482
Tel (cep) +90-535-2540874 bu adamý ara ne istersen bula bilirsin 9
HAYATI YAžAMAK ˜€˜N DOMUžUM ...
arkadaþlar istanbulda bildiðiniz uygun bi yarvarsa bende alýcam adres veya telefon verirseniz sevinirim
ankarada bulbul deresýnde moto-art ;ýstanbul yolu cýftlýk kavsagýnda efe honda ,yýba carsýsýnda baydar týcaret ve ýkýncý el dusunuyorsan ýtfaye meydanýnda býr yer var býldýklerým bunlar
Ankara yýba çarþýsýnda ne ararsanýz var arkadaþlar.Dýþkapýda
Þu an bu konu içerisinde 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 misafir)