Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bu taktik tutarmı :)?

REKLAM ALANI

elimde 1000 lira var gidicem egliyet alcam kalan parayla eldiven mont hangisine yeterse onu alıcam sonra gircem kuryelik yapcam motorumu alcam işlermi bu plan kaç ayda yaparım bu işi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    1000 lirayla ehliyeti,eldiveni ve montu alırsınız ehliyetin elinize geçmesi değişir sınav tarihlerine göre bunun dışında iyi ihtimalle 1000 lira kazansanız birikiminize göre 1 sene sonunda motor sahibi olursunuz.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Bugüne kadar yaptığım hiç bir plan tutmadı Umarım seninki tutar... Bol şans...

yav ayda 750 lira alsam direk kenera koycam 500 de kendi harçlıklarımdan koysam bi sene sürmez ama bunun için bi motoru kafama takmam lazım honda çok düşünüyorum neler olabilir kaç ay sürer bu bütceyle çıkamıyorum işin içinden

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------

hayallerimi yıkktınnnn )

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Başkasının fikirleriyle hedef veya plan yapılmaz ben sana matematiksel olarak mümkün olduğunu söylüyorum elindeki para hayal ettiğimden fazla yani 250 cc güzel bir motor bile alabilirsin burda dünya kadar her motor için inceleme ve fikirler var araştır bak et önünde çok zaman var gerisi boşa muhabbet.

konuştukça ufkum genişliyo her baslığı okudm nerdeyse arafta kaldm ama site harbiden mükemmel insanlarda öle

gazo0202 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 BMW 1.16d
    ehlıyetı aldıktan sonra kuyelık yapmaya başlayıp hiç para harcamazsan tahmini 3 ay da 3000 tl lik bir motor alabılırsın bence

Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 (2013)
    Bakalım kurye işi bulabilcenmi hemen

edirnede okuyorum orda çok var ya iş

jook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650XT
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok kederli konuşmuşsun be usta

Motosikleti
    Tvs Apache RTR 150 (2013)
    Kuryecilik çok zor bi meslektir ama hesaplarına uymayabilir valla Paketçilikte çalışmıştımda sen işin gereği alel acele gidiyorsun şahsen ben küçücük kutu kadar hondanın scooterıyla kaldırım taş tepe dinlemeden basıyordum yoksa bilmem kaç dakkayı geçince parasını biz veriyorduk dükkana Hele kuryelere hiç saygı yok şahsen ben mecbur kalmadıkça son şansım o olmadıkça ne paketçilik ne kuryecilik yapmam gerçekten çok zor bi meslek motora sadece zevk için binmek isterim herzaman. ve buradan tüm motor üstünde çalışan iş yapan abilerime kardeşlerime kolaylıklar diliyorum allahım onlara sabır versin ve onları korusun
    cece89 ve İmportant bunu beğendiler.

jook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL650XT
    Alıntı özgüryıldız adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    edirnede okuyorum orda çok var ya iş
    hadi bakalım yolun açık olsun

teşekkür ederim hepinize

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

bende farkındaym zor bi meslek ama en iyi o şekilde öğrenilir gibide geliyo bana motor kullanmak

motosiklet,araba,cep telefonu,tv v.b almak için çalışılmaz.Kendine hedef koyma ,amaç edin.Kendine güven, yapacagın işi en iyi şekilde, layıkıyla yap .Geç veya erken bir bakmışsın istediklerine sahip olmuşsun...
    ERROR88 ve cece89 bunu beğendiler.

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    ehliyeti kaça veriyorlar?

ERROR88 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 integra 2024 forza 250
    Kuryelik zor is tekrar tekrar dusun
    www.erkakurye.com

Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Azim kardeşim azim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------

Ben pasaport pizza da kuryeyim kardeşim ? bu işi kolay sanmıyorsun umarım.kışı var yazı var kuru sıcağı var yağmuru soğuğu var...kaygan yollar bütün gün lanet trafik ? kolay değil.pizzayı yetiştirme zamanı.uyuz insanlara neden pizzayı geç getirdiğini anlatması var vs vs..başka iş bak
    Motosiklet Hata Affetmeyen Bir Tutkudur.

Mecnun Bir Bilseydi Motosiklet Sevgisini,Hiç Severmiydi Leyla Zillisini..

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    550 tl ye her şey tamam
    Alıntı htmetin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ehliyeti kaça veriyorlar?

yamyamaha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kymco Xciting500 geti gy 200 ( skygo ) & cbf 150
    ehliyeti al. ekipmandan da alabildiğini al. amaaaa tecrüben yoksa sakın kurye işine balıklama atlama. zevk için motora binmek ile kurye gibi meslek icabı motora binmek ayrı şeyler.
    hee tecrüben varsa seviyorsanda en iyisi kuryelik. çünkü firmalar ortalama 3 yılda motor yeniliyorlar. çalışmaya başlacagın şirketiden bir sene sonra piyasanın beşte birine motor alabilirsin. allah ras getirsin her şeyi gönlüne göre versin.

scooter çok kullandm şu anda köydeym burda zaten motordan inmiyorum çakıllı yollarda iyice deneym yaptm asfalt daha kolay gibi geldi bana )

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)