FORUMDAKI ILGINÇ YAKLAŞIMLAR
Reklamlar
-
17 Ağustos 2013, 00:14
gün geçmiyor ki bir enterasan başlıkla daha karşılaşmayalım
Reklamlar
-
17 Ağustos 2013, 00:21
Kirmizi motor aldinmiii muradina erdinmii. Diye bir sarki vardi sanirsam
-
17 Ağustos 2013, 00:37
kashmar54 adlı üyeden alıntı
kardeş ben arazi lastiği kullanıyom yüzde 90 motoru arazide kullanıyom zaten.
ama asfalta çıktığım zaman hiç bi sorun çıkmıyo. virajlarda oldukça yatırıyom motoru.
sadece yere tutan kısım az olduğu için frenlemerde dikkat edeceksin.
asfalt lastiğine göre fren mesafen uzuyor ona alıştınmı sıkıntı yok.
birde şunu söyliyeyim çoğunluğunu asfaltta kullanacaksan yarı enduro yarı asfalt al. asfalt kross lastiğini çabuk bitiriyor
Hocam bi model onerirseniz cok memnun olurum...googlede bisey bulamadim.
-
17 Ağustos 2013, 02:20
tr_select adlı üyeden alıntı
Merhaba, açtığınız konulara... Verilen cevaplara baktımda dostum...
Bir çoğu bana gereksiz geldi açıkcası. Biraz araştırır isen yüzlerce yorum bulabilirsin CROSS KASK VE KORUMALIKLAR İLE İLGİLİ..
VE, ve;
1-Lifan LF125-5A
2-Mondial 125 MG Deluxe
Bu iki motor hakkında onlarca yorum gördüm ben forumda. Pek aşalığan veya küçük görende olmamış. Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmışlar aksine ?
Örnek vermek gerekirsede : "2000 - 2500 tl arasi crosss" başlığınızda arkadaşlar size gayet açıklayıcı yorumlarda bulunmuşlar. Derdiniz nedir pek çözemedim açıkcası.
Ek olarak,bir foruma üye olunca kurallar kısmı okunur.Tanışma kısmına merhaba mesajı atılır.Merak edilen konular aratılıp üşenmeden okunur(gerekirse mesajlarda aratılıp)Eğer cevap yoksa başlık açılır.
Hepimiz ultra bilgili herşeyde uzman değiliz.Herkes bildiği konu hakkında yazar.Misal ben cross-enduro bilmem...Cevap yazmam.Kimse çinlileri aşağılamaz.Öyle bir durumda yok.Motosiklet motosiklettir.Hepimizin gayesi amacı bu.
Ayriyetten bir çinli çıkıp ben seni geçerim derse bir japonda sen genç ölürsün ben yaşlanmam der.Gerek yok böyle şeylere.Taş daimi yerinde ağırdır.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
17 Ağustos 2013, 08:35
yahu iyi diyon hoş diyonda bizde aradik herhalde..misal konu vites olunca ramzey alma,amortisor olunca al,şu olunca alma bu olunca al diyolar bende net bi goruse ulasmak istedim suçmu yani?..forum burasi akademik sayfa degil yaa...amaci sohbet ve bilgi paylasimi buranin ne sitem ettiniz yaaa..
-
17 Ağustos 2013, 09:57
burak33 adlı üyeden alıntı
yahu iyi diyon hoş diyonda bizde aradik herhalde..misal konu vites olunca ramzey alma,amortisor olunca al,şu olunca alma bu olunca al diyolar bende net bi goruse ulasmak istedim suçmu yani?..forum burasi akademik sayfa degil yaa...amaci sohbet ve bilgi paylasimi buranin ne sitem ettiniz yaaa..
kardeş bu gidişle başlık açma rekoru kıracaksın.
açmışolduğun başlığın birinden devam etseydin daha güzel
ve verimli olurdu.
şu motoru alsanda forum da rahatlasa artık.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
17 Ağustos 2013, 13:45
burak33 adlı üyeden alıntı
Akademik sayfa değil evet haklısınız ama çöplükte değil burası.İnsanlarda sizin sorduğunuz her soruya cevap vermek zorunda değil.Aynı sorular zibilyon kere sorulursa başınıza gelecek olan bu.
Onun harici milyon kere tartışılmış konular işte.Hangisinin yedek parçası var hangi firma malın arkasında,hangisinden memnun insanlar yazmış.Hepsi aynı zaten aynı fabrikalarda çıkıp farklı yerlerde montaj.Bakın bende cevap verdim.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)