Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Adam kask takmıyor, ekipmanlar bi yana dursun....!!!

REKLAM ALANI
    rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben en cok kask takmayan kuryelere sasiyorum. Ya zaten butun gun motor tepesindesin. Gunde kac kere kaza atlatiyorsun kimbilir bu manyak İstanbul trafiginde. O kaski niye koluna veya selenin arkasina takip suruyorsun? Bunaldiysan 10 dakika dinlen, cene acilir kask al ceneyi kaldir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    ekipman olmadan asla... eğitim ve denetim şart... kasksız motorcuya kessin cezayı hiç acımam.. ceza yerim korkusu ile taksın, belki bu sayede hayatı kurtulur..
    "Ne Mutlu Türküm Diyene" M.Kemal ATATÜRK
    Salcano Wolf 125 28.03.2014 - 02.05.2016 (11.800 km)
    Bajaj Pulsar NS 200 Trafiğe Çıkış: 09.05.2016 (46.500 km)

ahmettuzcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 125E
    Aslında kask takmadan gezene polis ceza kesse Türkiye kalkınır ben yalovada yaşıyorum gördüğüm motor sürücülerinin %85-90'ı kask takmıyor yazık motoru satarım ama kaskı satamam zihniyetinde çok insan var

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    İnsanlar canlarının kıymetini bilmiyorsa,bu bizi ve sizleri ilgilendirmez.Kask,ekipman kullanmayan sürücüler canımızı tehlikeye mi atıyor ki bize müdehale hakkı doğuyor ? İsteyen istediğini yapabilir.Çevresine zarar vermedikten sonra.Hadi aynası yok sinyali sökmüş egsozu kesmiş neyse.Ama kasksız sürücü hiç birimizi ilgilendirmez...

Yakalanırsa yer cezasını,kaza yaparsa kırar kafasını.Para onun,can onun kime ne ?
    yasdal bunu beğendi.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

cemolos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache klanından tvs
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İnsanlar canlarının kıymetini bilmiyorsa,bu bizi ve sizleri ilgilendirmez.Kask,ekipman kullanmayan sürücüler canımızı tehlikeye mi atıyor ki bize müdehale hakkı doğuyor ? İsteyen istediğini yapabilir.Çevresine zarar vermedikten sonra.Hadi aynası yok sinyali sökmüş egsozu kesmiş neyse.Ama kasksız sürücü hiç birimizi ilgilendirmez...

Yakalanırsa yer cezasını,kaza yaparsa kırar kafasını.Para onun,can onun kime ne ?
    bir açıdan haklısın da şimdi şöyle düğün hadi kafayı vurdu komadan çıktı bitkisel hayatta veya önemli fonksiyonları yitirdi beyin ölene kadar 5 yaşındaki çocuk zekasında. böyle adamları gördüm. kimse yazık? çevresine yazık. annesine babasına yazık..

Motosikleti
    Çalındı almayı düşünmüyor
    Emniyet müdürü olsam kask,mont,eldiven giymeyen kişilere çevimede yazarım 1.500 TL ceza bakalım birdaha çıkarıyormu ekipman ile yatar vallahi

baktın çevirmeden kaçıyor bak kask,mont,eldiven yok yaz plakaya 2.500 TL bakalım kaçabilyormu çevirmeden

zerzura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6N
    Hadi kafanın çok değeri yok. Ya da gençliğin verdiği gazla bana birşey olmaz nasılsa düşüncesindesin...

Aga gözüne sinek kaçmıyor mu? Rüzgar rahatsız etmiyor mu? Ben kask takmayınca çıplak gibi hissediyorum kendimi.
    abeciMotoru bunu beğendi.

yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Eskiden kızardım. Şimdi ise hiç önemsemiyorum. Gözlük takması daha önemli benim için. Kask takmazsa kendi geberip gider. Gözüne bir şey kaçar, kontrolünü kaybedip başkasına girerse işte o zaman hapı yutarız. Amerika'da bir kaç eyalette kask değil gözlük zorunluluğu olduğunu duymuştum. Çok makul. Bırak adam riski alıyosa alsın sanane. Sonuçta bilimsel bir gerçek motosiklet ile kaza yaptığında ölme ihtimalin arabaya göre 19 kat fazla. Binme o zaman motora. Kimse sana motora binme diyemezse sen de kimseye kask tak diyemezsin. Gözlük ayrı. O direk etraftakileri ilgilendirir.
    kemboo bunu beğendi.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    20 Kilometre hızla yere düştüğünüzde Beyin sarsıntısı geçirme riskiniz var.
    Direk baş çarpmasinda beyin kanamasi geçirme riski..

25 Kilometredeki hızlarda kafa çarpmasında ölüm riskiniz var.
    Üstelik bu ölüm 5-8 saniyede gerçekleşiyor.

Bakın sadece ''5'' Kilometrelik hız bile ölümünüze sebep olabiliyorsa,
    Artık varin gerisini siz düşünün.

kemboo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr>wolf>mt-07>xmax>inazuma>tenere660
    ben kaskıda geçtimde adamda ayna yok ayna. arkadan selektör yapıyom dünyadan bi haber gidiyor öle

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)