Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

yzf125r ilk deneyim için uygunmu ??

REKLAM ALANI
    poweranimal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Arkadaşım şu an sen heves yapmışsın (hepimiz yaptık) motor almak istiyorsun ama elinde paran bile yok. Tabii ki çalışır ödersin falan ama bak yarın bir sıkıntısı falan çıkar, motor yatar durur parça parası bulana kadar, hem taksit öde hem parça parası vs derken bir bakmışsın darboğazdasın. Kıyıda köşede biraz paran olsun, dünyanın binbir türlü hali var. Kendini biraz frenle, seneye kafan daha rahat şekilde al derim 36 yaşında bir kardeşin olarak.
    I am the Lizard King, i can do anything

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

yav bn motoru bi alsam masraflar sıkıntı değil pedere kabullendirmiş olurum taksiti bile ödetirimde adam inat yaptı bi mantık var motor alırsam düşersn sakat kalırsın hep böleler arabayla zaten kimsenin burnu kanamıyomuş gibi düşünüyolar

poweranimal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Baban da kendince haklı tabii, oğlunun başına bir şey gelsin istemez. Ben de motora ısındıramamıştım, tepki gösteriyorlardı. On sene önceki halimi hatırlıyorum da, iyi ki tepki göstermişler de geç almışım. Ama seni de anlıyorum; umarım babanla uzlaşır, tam korumalı şekilde istediğin bir motora sağlıklı şekilde binersin.
    I am the Lizard King, i can do anything

eldiven mont kask ne kadar tutuyo toplam orta hallisi ?

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kask 200 de mont 200 eldiven 50 olsa 450 eder dizlik vs de alıcaksan 500 kesin olur bi abi mont+pantolon alıcaktı 550 lira kalitesi ne kötü ne iyi demişti

500 bişey deilmiş ya bnde 1000 falan sanıyorum

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Alıntı özgüryıldız adlı üyeden alıntı Mesajı göster

su an 1000 lira nakdim var hangi ekipmanlara yeter ??
    neye yetmez ki; mont alısın (200-300 TL) , kask alırsın LS2 (120-250 TL) , eldiven alırsın (30-80 TL) Dizlik Alısın (50-100 TL) bunlar tahmini tutarlar. Benimde almayı umduğum tutarlar.. Elbetteki en iyi kalite değil ama hayat kurtarır. Dikkat edersen 1.000 TL nin hepsini harcamadın bile..

yiqit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha WR / X - MT03
    Agv kasklar 500-600 Liraya güzel modelleri var 200-250 Arası bir ceket kalan parayada dizlik ve eldiven alabilirsin

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)