Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Motosiklet Sıkıştırma Video - Sıkıştıranın iletişim bilgileri var

REKLAM ALANI
    Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı remzi_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alp bu konuda yanlissin Dostum..
    Sol serit sadece otobanlarda sollamak icindir ve devamli kullanilamaz..
    Sehir icerisinde yada baska yollarda böyle bir kural yoktur..

Ama bence bu konu zaten okadar önemli degil..

Daha önemli olan seyler var..
    Nedir bu Agrasiflik??
    O. cocugu diye bagirmalar..
    Arac sürücüsünün motorcuyu SIKISTIRMAK istemesi..
    Motorcunun avazi ciktigi Kadar küfür etmesi...

Ama Türkiyede olagan seyler bunlar biliyorum ben.. Yeteri Kadar Türkiyede arac kullanmisligim var malesef..

Hepiniz biraz sakin olun yahu.
    Biraz anlayis bukadar zormu abicim???

Türkiyede bazen zor bunuda inkar etmek zorundayim..
    Yaklaşımınızı beğendim. Ancak agresiflik galiba bizim kanımızda var. Nedendir bilmiyorum ama trafikte kimse birbirini hazmedemiyor...
    Öfkeyle kalkıp zararla oturmaya alışkın bir milletiz zaten...Neyse Allahtan aramızda sizin gibi sakin ve aklı başında insanlar var...

Şunuda belirtmeliyim imzanız çok yakışıklı ve konuya cuk diye oturuyor
    Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
    Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    Sollama yaparken altındaki makinenin gücünü hesaba katacan,kıl surucu her yerde var, sağındaki araçta basınca ortada kalıyorusun, sonuçta düşük cc, arkandan gelenden tabakaneye b.k yetiştirecek gibi geliyordu, burda bence küfür etmemen gerekirdi çok kötü şeylerde olabalirdi, büyük bir kazaya karışabilirdin, ileride sıkışık trafikte denk geldiğinde gerekeni yapardın.
    Ülkede trafik kasapları çok var motosikleti taşıt statüsüne malesef koymuyorlar

okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    Arkadaşlar bu konuyu tartışmak çok anlamsız. Sonuç olarak;

O hızda motosikletin orda bulunması ve davranışları haksız
    Araba sürücüsünün o şekilde sollaması haksız

ama mesele haklı haksız olayı değil. ortada insanlık ayıbı var o araba sürücüsünün frenlemesi ve sıkıştırması affedilebilir bişey değil. kısaca hayvan bile yapmaz

Re!S*33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Az kaldı alacak :)
    arayın su an adamın telefon açık

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    az önce başıma gelen olay 3 şerit gidiş 3 şerit geliş olan bölünmüş yolda orta şeritte seyir halindeyim.
    en sol şeritte ise arkasında malzeme dolu olan kamyon devam ediyor.
    en yakın kavşak ise 3 km ileride (bunu da sola dönecektir o kamyon ondan gidiyordur diyip muhalefet olacak arkadaşlar için diyorum)
    ben bu kamyona önce sellektör yakarak farkında olmasını sagladım. adam istifini bozmadı aynen devam ediyor hızı 60 filandır en sağ şerit ise dolu orta şeritte ise cok yogun değil
    korna caldım yok. adam el kol yaptı bende saglamaya kalktım bu sefer önüme kırdı. ben en sag şerit boş diye oraya attım kendimi ışıklarda.
    bu vidyodaki arkadaşın ettiği küfürlerin 2 mislini ettim. adam camı kapattı kırmızıda geçti devam etti.
    yani trafikte morfin yemiş gibi dolanıyorum. kimseye kızmam.
    ama böyle mallar olunca insan cinnet geçiyor.

bu arada bu arkadaşımızın başına gelen olayı ise, elde vidyo var. resim var plaka var.
    bunu motosiklet federasyon başkanına ulaştırmak lazım.
    savcılıga acilen suc duyursunda bulunulmalı.
    en son yaptıgı hareket adam öldürmeye tam teşebbüstür.
    DALGIC_800 bunu beğendi.

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    mororcu zaten sağındaki beyaz arabyı sollamaya çıkmış anlaşılan. ve videodan anladığım kadarı ile biraz yokuş biyerdeler. beyazı sollayamayınca arkasındakine sol eliyle bir dakika der gibi bir işaret ediyor, ama o araç dikkatli bakarsanız motorcu ile beraber tampon tampona sağ şeride geçip sıkıştırıyor. ben burada motorcuya bi suç bulamadım şahsen

Camo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650 F
    Motor Haklı.

Telefondan izledim videoyu araba sağa üzerine kırdığında motora dokunuyormu?

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Herşeyi bir kenara bırakın . Motorsiklet sürücüsü istediği kadar suçlu olsun . BİLEREK motorsiklete çarpmak ne demek ya ? Bu işin ciddiyetini anlayamıyormuyuz ? O insanın çocuğu var belkide , orada düşüp Allah korusun ölse veya arabanın altında kalsa ne olacak ?
    Thigoe bunu beğendi.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mororcu zaten sağındaki beyaz arabyı sollamaya çıkmış anlaşılan. ve videodan anladığım kadarı ile biraz yokuş biyerdeler. beyazı sollayamayınca arkasındakine sol eliyle bir dakika der gibi bir işaret ediyor, ama o araç dikkatli bakarsanız motorcu ile beraber tampon tampona sağ şeride geçip sıkıştırıyor. ben burada motorcuya bi suç bulamadım şahsen
    beykentte oluyor olay.
    az ileride kavşak var. az gerisinde de okul hastane filan var. 30 tabelasını gördügünüz gibi 2 yere arka arkaya koymuşlar.
    orada perlavista avmnin önünde kavşakta cok kaza oldu.
    yayaların cok kullandıgı colugun cocugu geçtiği okul ve hastanenin bulundugu bölge.
    bizim içimizde sol şeridi işgal edemez diyen vatandaşlara diyorum
    50 metre arayla 30 hız sınırı koyulan yerde hala ne sollamasından bahsediyorsunuz?
    otoban mı burası sol işgal edilemez diyorlar?
    yarın sizin başınıza bu olay gelince de böyle mi diyeceksiniz?
    soldan gidiyor diye adamı arabanın altına mı almak lazım
    arkadan korna calıp sürekli taciz mi etmek lazım?
    muhalefet olacak diye bizim forum iyi b.ka sardı
    y.akan bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Şu anda iş yerinde olduğumdan videoyu izleyemiyorum ama anlatılanlardan anladığım kadarıyla benzer bir olay daha geçen pazartesi benim başıma geldi.Şehir dışı yolda 80 km ile giden arabayı sollamak için arkamı kontrol edip sinyal verip sol şeride geçtim.Hızım yaklaşık 100 km civarıydı yol bölünmüş yol,otoban değil.Bariyerlerle benim aramda anca bir arabanın ucu ucuna geçeceği kadar boşluk var.Ben sollamayı yaparken yanımdan bir şey geçti.O kadar hızlı geçtiki ne plakayı doğru düzgün görebildim ne arabayı.Hızı 200 km yada daha fazla rahat vardı.Tek seçebildiği araç yeni model BMW ve plakasının sarı yada açık yeşil yabancı plaka olduğu(karanlıktan ve arabanın hızından seçemedim.).Altımda araba olsa büyük ihtimalle bu arkadaş bana arkadan girmişti.Ben şimdi bu adama ne küfür etsem az ben kurallara uygun sollamamı yapıyorum sen benim şeridimi kullanarak benim yanımdan geçiyorsun.Hızını artık tahmin bile edemiyorum.Bırakın ehliyet vermeyi sokakta yürümesi bile yasaklanması gereken sonradan görme kıronun altına BMW yi verirsen böyle durumlar normal.

Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    BEnim amacım motorcuyu ya da arabayı kullananı kötülemek değil kesinlikle. Genel olarak düşündüğüm, arabanın motorun arkasından sağa geçip de ona çarpması veya sıkıştırmasına kadar olan olayın büyütülecek bir yanı olmadığı. Yani evet çok hoş bir durum değil, tamponunuza kadar girip de size selektör yapıp korna çalıp yol istemesi ki yolda hız limiti buna müsait değilken ama motor kullanırken gün içerisinde karşılaştığımız durumları düşündüğünüz zaman bu çok masum ve önemsiz kalıyor diğerlerinin yanında. Yine dediğim gibi arabanın motoru sıkıştırmasına ve çarpmasına kadar olan kısımdan bahsediyorum, ondan sonrası için araba sürücüsü zaten hayvan öküz ne derseniz deyin hakediyor.

Ben olsaydım ya sağımdaki aracı geçip sağ şeride geçerdim, ya da gerçekten okul önü falansa daha da yavaşlar sağdaki aracın arkasına geçer yol verirdim, arkamdaki de beni geçerken elimle sertçe geç işareti yapardım. DAha önce de başıma geldi ve yaptım. Motorcu arkadaş bu sinirle kavgasız dövüşsüz fazla kullanamaz onu gördüm. Herşeyden önce trafikte motor kullanırken arabayla inatlaşmanın ne kadar saçma olduğunu eminim hepimiz biliyoruzdur. Trafikte daha sakin olmak lazım, bazen inatla gaza basıp benimle yarışan araçlar oluyor ki racing kullanmıyorum, gayet orta halli bir motorum var. Yavaşlıyorum ve sakince kullanmaya devam ediyorum. Kendimi olası tehlikelerden korumuş oluyorum. Normalde şehiriçinde araçlardan daha hızlı kullanırım ama böyle adamlara denk gelince inatlaşmam ve çekilirim önünden, çünkü içindekinin öküz olduğunu, tehlikeli araç kullanığını ve beni de tehlikeye sokacağını bilirim. Araç kullanıcısı haklı demiyorum, alenen öküz diyorum ama motor kullanan arkadaşın daha dikkatli ve sakin kullanması gerektiğini düşünüyorum. Öyle olunca bu tarz insanlarla da trafikte muhattap olmak zorunda kalmayacaktır.Burası Türkiye,dolmuş, taksi, otobüs, çoğu bayan şöförden ve çakal kasa araçlardan uzak durmamız gerek her daim
    ortohnt82 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beykentte oluyor olay.
    az ileride kavşak var. az gerisinde de okul hastane filan var. 30 tabelasını gördügünüz gibi 2 yere arka arkaya koymuşlar.
    orada perlavista avmnin önünde kavşakta cok kaza oldu.
    yayaların cok kullandıgı colugun cocugu geçtiği okul ve hastanenin bulundugu bölge.
    bizim içimizde sol şeridi işgal edemez diyen vatandaşlara diyorum
    50 metre arayla 30 hız sınırı koyulan yerde hala ne sollamasından bahsediyorsunuz?
    otoban mı burası sol işgal edilemez diyorlar?
    yarın sizin başınıza bu olay gelince de böyle mi diyeceksiniz?
    soldan gidiyor diye adamı arabanın altına mı almak lazım
    arkadan korna calıp sürekli taciz mi etmek lazım?
    muhalefet olacak diye bizim forum iyi b.ka sardı
    sen o yolda 30 ile git veya şehir içi 50 km hıza uy o zaman kaza oluyormu olmuyormu gör. bariz belli motorcu beyaz aracı sollamaya çıkıyor öyle veya böyle solluyor ve sollayamadığından bu olay meysana geliyor. otobanda motorlar için hız sınırı 80 hadi git bi 80 le bak neler oluyor.
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

AsyMeTRiQue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuyrukta PCX yazıyor, yanına da NS200 yanaştı...
    Alıntı okan4037 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu konuyu tartışmak çok anlamsız. Sonuç olarak;

O hızda motosikletin orda bulunması ve davranışları haksız
    Araba sürücüsünün o şekilde sollaması haksız

ama mesele haklı haksız olayı değil. ortada insanlık ayıbı var o araba sürücüsünün frenlemesi ve sıkıştırması affedilebilir bişey değil. kısaca hayvan bile yapmaz
    Bak ışte tartışma da burada çıkıyor motosikletin orada bulunması yanlis değil ama tavrı ve karşılık verme sekline yanlış diyebilirsiniz...

Aliçooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gelecek
    Arkadaşlar burada önemli olan motorcu hatalı veya hatasız olmamalı. Motorun gücünü kestiremeyip sollamaya çıkmış olabilir, yandaki ticari sollama sırasında hızlanmış olabilir, olasılıkları çoğaltabiliriz. Zaman zaman çoğumuzun başına böyle olaylar gelebiliyor bazı durumları kestiremiyoruz. Bana göre odaklanmamız gereken nokta, siyah araçlı sürücünün motorcu kardeşimizi bilerek düşürmeye çalışması. Bana göre kasten yaralamaya hatta öldürmeye teşebbüstür.

AsyMeTRiQue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kuyrukta PCX yazıyor, yanına da NS200 yanaştı...
    Alıntı y.akan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olay otobanda mı geçiyor ? ben yanlış videoyu izledim herhalde kusura bakmayın. benim izlediğim video'da yaya geçitleri var.
    yaya geçidi olan yerde sağ sol fark etmez tıntın gideceksiniz. Hiç bir olay insan hayatından değerli olamaz.

olaya şu açıdan bakalım sol şeritten 30 la giden sağlam bir jeep, BMW vs olsaydı. Bu lavuk aynı artistliği yapabilir miydi ? hiç zannetmiyorum. o yüzden kimse gariban motorcuya kızmasın.
    benim yazimi alintilamissiniz ama ben yazimi motorun o seritte bulunmasının yanlış oldugunu söyleyenlere yazdım... Yani sol seriti isgal etme olayi yaya gecitlerinin ve sola donus kavsaklarinin bol oldgu sehir ici trafiğinde gecerliligini yitirdiğini yani seritte bulunmanin gideceğiniz yon ile alakalı oldugunu belirtmek icin yazdim

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Yahu bırakın aranızda yok yanlış yok doğruyu adam korkudan facebook profilini kapatmış,çocugun biri smsle tehdit vari mesajlar atmış araçtaki numara belli ilandaki numara belli adam hala ben değilim diyor kısacası korkudan altına yapıcak hale gelmiş abimiz,profildede beyefendi kurtlar vadisi gibi pozlar,spor salonunda body yapıyoruz şekilleri pozları falan çok büyük kahkaha attım vallahi evde bir insan o halden bu kadar sefil hale nasıl gelir diye :D

hissizadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Puch Maxi - Hyosung GT 250 Naked
    motosiklet kullanıcısı haklıdır değildir orasını tartışmayacağım. belki sol şeritte gitmemeliydi, tamam ama her ne olursa olsun bu durum otomobil kullanan kişinin motosiklet kullanan kişinin canına kast etmesini gerektirmez. motorsiklet sürücüsü tamamen hatta fazlasıyla hatalı olsa dahi en fazla trafik kurallarını ihlal etmiş sayılır ama bu durum kimseye adamın canına kastederek onu cezalandırma hakkı vermez. bu nedenle motosiklet sürücüsü veya otomobil haklı/haksız gibi tartışmalar çok gereksiz. sol şeritte gitmenin cezası (eğer suç ise) otomobil altında kalmak veya sıkıştırılıp düşmek olmamalı, cezayı otomobil sürücüsünün kesmek istemesi ise zaten büyük bir skandal.
    Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    şimdi iki şeyi merak ediyorum
    1- bu video kaydıyla adam trafik şubesine gitse ve dese ki bakın bu adam yasal sınırlardan daha hızlı bende de kaydı var acaba ceza yazarlar mı ?
    2- adam bu video kaydıyla savcılığa gitse cana kasttan adama dava açabilir mi ?

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    Her ne kadar motorcunun hatalı olabileceği detaylarda olsa,
    Bu şekilde davranılması insanlık ayıbı.

bence; Motosikletli HAKLI!...

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)