Sahibinden.com da akrapoviç marka egsoz gördüm fakat 200 lira olması bana garip geldi. Kullanan varmı orjinal bi ürünmü yoksa çakmasımı ? Tvs apachede kullanıcam sesi pekte önemli değil sadece görünüm ve titreşimi azaltması önemli.
Sahibinden.com da akrapoviç marka egsoz gördüm fakat 200 lira olması bana garip geldi. Kullanan varmı orjinal bi ürünmü yoksa çakmasımı ? Tvs apachede kullanıcam sesi pekte önemli değil sadece görünüm ve titreşimi azaltması önemli.
50 tl lik egzoza sticker yapıştırıp 200 e akrapovic diye satıyorlar.
freeedooms var al ustune cak akropovıc yazısınıı ben freedooms kullanıyom memnunumm
O paraya akrep vermezler genelde sesleri aynı oluyor o fiyata alınan egzozların
Ama çakmada olsa akrapoviç sağa sola şekil yapabilirsin egzozla
Tigerin sesi daha iyiyse ben tiger alırdım
kaan tiger al. 5 bin devir ve altında hiç bişi yok 6-7 binden sonra başlıyor gürlemeye.
polis durdu, egzoz ne iş diye sordu. abi ötekisini değiştirdik paslandı dedim. sesi duydum bagırmıyor dedi
ehliyet ruhsat sordu devam ettim.
her devirde bagıran egzoz sıkıntı.
ama tigerı yapanlar harbi bu şehir içi işini iyice düşünerek yapmışlar
La ne adamsın egzozdan niye garanti dışı kalsın lastiğide sor garanti dışı kalır belki
Egsoz garantiyi tabii ki etkiler.Fakat siz arıza esnasında o egsozla gitmezsiniz sorun olmaz.Söküp takmak basit işlem...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Sahte olma ihtimali çok yüksek. Ben de sahibinden de görüyorum aynı fiyat aynı görüntü sadece marka farklı.
4 TEKER BEDENİ 2 TEKER RUHU TAŞIR
Egsozu görmediğim için kesin bir yorum yapamıyorum.Ama uyumlu diyorsa direk tüp bağlantıları uyumludur.Taminen 4 somun civata tutuyordur...Ha lafta uyumluysa yani herşeye gider abi egsozuysa o zaman ara bir boru yaptırmanız gerekli.Yani kesim ve kaynak işlemi...Doğal olarak garantiyi etkiler...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Sanayipoviç'dir o bi ara bi ilan görmüştüm Bursa yapımı Yoshimura diye. Elimizde Bursa yapımı Akrapovic de vardır diye not düşmüş altına bir de
Konuyu hortlatiyim. Bu orjinal akrapovic ya da guzel ses veren ekzoslar kac paradan basliyor? Cbr 250r icin oneri yapabilecek olan var midir? Tesekkurler.
Ya nolur Allah rızası için şu 600 cc altı motorlara egsoz takmayın nolur Alanya'da da var gündüzü geçtim gece yatarken de geçiyolar üstüne birde bağırtıyolar ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok, yapma nolur...
Bu yorumu ekledikten sonra arastirmaya basladim ve dediginiz gibi hicbir degisiklik yapmamaya karar verdim. Oneriniz icin tesekkurler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)