Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Burgman 400 - 2007 İçin Arka Disk Bulamıyorum

REKLAM ALANI
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Çare kalmadığı için buraya yazıyorum.
    Derdim aynen başlıkta yazdığım gibidir. Sahibinden.com ve diğer siteleri aradım taradım hiçbirşey bulamadım. Orjinal parçası ise her zamanki gibi yok yetkili servislerde, olsa şaşıcam zaten.
    Aradığım orjinal disk ya da yan sanayi olan ebc md9109d modeli. Gören bilen duyan haber verirse sevinirim.
    Bir de son çare taşmala ihtimali var, ümraniyede yada yakınlarda taşlama yapan sağlam bir usta tanıdığınız varsa ona da hayır demem.
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yokum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 R
    http://merkezyedekparca.com/agrup.asp?cesid=27&altid=281&p=SUZUK%DD%20%7C%20BU RGMAN%20AN400

Merhaba. Umuyorum link işini görür. 8 ay önce benim burgmanım için çok fazla alışveriş yaptığim yer. Bu arada 2 sene önce falan burgman hakkiñda fazlaca yazışmıştık sizle. Beni burgmanım servisler yüzünden çok üzdü ve yakın zamanda tarzımı değiştirdim.
    Görüşmek dileğiyle.

Motosikleti
    Alıntı yokum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://merkezyedekparca.com/agrup.asp?cesid=27&altid=281&p=SUZUK%DD%20%7C%20BU RGMAN%20AN400

Merhaba. Umuyorum link işini görür. 8 ay önce benim burgmanım için çok fazla alışveriş yaptığim yer. Bu arada 2 sene önce falan burgman hakkiñda fazlaca yazışmıştık sizle. Beni burgmanım servisler yüzünden çok üzdü ve yakın zamanda tarzımı değiştirdim.
    Görüşmek dileğiyle.
    hatırlayamadım sizi kusura bakmayın. o zamanlar burgman benim için uzak bir hayaldi eminimki
    verdiğiniz linkteki yeri de aramıştım, stokta var demesine, sahibinden.comda da ilanları olmasına rağmen ellerinde yokmuş.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Koray eğer taşlatacaksan sakın üzerinden sökme..tekere bağlı ike bu işlemi yaptır..kesinlikle balansı döner.her frene bastığında takır takır titrer motorun...
    yenisi imal bile edilebilir,hatta kesinlikle ama kesinlikle başka marka modelinkinin uyduğuna da eminim ama ölçülendirip aramak lazım işte...

motorun teker çapı nedir?? cm olarak tam çapını ölçebilirmisin???aklıma bişeyler geliyor ama???
    hatta gerekirse lastiği söküp halledilir..lastikli ve lastiksiz çapları ölçermisin??

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Son çare olarak yaptırmak gerekirse hakkı ile yapıcak birisi var. Bu konuda uzamandır. (motosiklet diskleri imalatı konusunda )

Motosikleti
    Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Koray eğer taşlatacaksan sakın üzerinden sökme..tekere bağlı ike bu işlemi yaptır..kesinlikle balansı döner.her frene bastığında takır takır titrer motorun...
    yenisi imal bile edilebilir,hatta kesinlikle ama kesinlikle başka marka modelinkinin uyduğuna da eminim ama ölçülendirip aramak lazım işte...

motorun teker çapı nedir?? cm olarak tam çapını ölçebilirmisin???aklıma bişeyler geliyor ama???
    hatta gerekirse lastiği söküp halledilir..lastikli ve lastiksiz çapları ölçermisin??
    teker sökülmeden yapılabiliyorsa süper olur tabiki ama alet o dar mesafede çalışabilirmi. yarın ölçmeye çalışırım çapını ama tam egzozun arkası, bakayım yarın bi.

Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son çare olarak yaptırmak gerekirse hakkı ile yapıcak birisi var. Bu konuda uzamandır. (motosiklet diskleri imalatı konusunda )
    nerededir? kimdir?
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    gsx1300r hayabusa 2010
    maslakta 2. kısımda yücel motora ve 1. kısımda ebc satan yetkili kilerci motorlu araçlara sor.

Motosikleti
    Alıntı blue white adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maslakta 2. kısımda yücel motora ve 1. kısımda ebc satan yetkili kilerci motorlu araçlara sor.
    sordum, yok. haftaya gümrükten gelebilirmiş
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

yabancı sitelere bak istersen

http://www.ricambimoto2000.it/telaio/pastiglie-freno/dischi-freno/4928-disco-freno-posteriore-newfren-per-suzuki-burgman-400-0708.html?keyword=suzuki+burgman+400

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    orjinalini al hiç uğraşma 380tl civarı olabilir.tornaylada uğraşma randıman vermiyor. ufakta olsa diski yamultuyorlar.devlet memurusun al orjinalini gitssin sizi etkilemez

Motosikleti
    Alıntı cool113 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yabancı sitelere bak istersen

http://www.ricambimoto2000.it/telaio/pastiglie-freno/dischi-freno/4928-disco-freno-posteriore-newfren-per-suzuki-burgman-400-0708.html?keyword=suzuki+burgman+400
    düşündüm bunu ama olası bir sorunda muhattap bulamıyorsun. (yurtdışından getirdiğim malossi kayış elimde kaldı malesef)

Alıntı izmir3535 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    orjinalini al hiç uğraşma 380tl civarı olabilir.tornaylada uğraşma randıman vermiyor. ufakta olsa diski yamultuyorlar.devlet memurusun al orjinalini gitssin sizi etkilemez
    250tl miş ama olsada alsam. yedek parçası yok
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Aradığının parça burada( arka tekerleğe bak) ;
    http://www.megazip.ru/ru/bike/suzuki...g228441http://

vede www.wemoto.co.uk da posta dahil 75 euro. Bu siteden hep parça sipariş ederim. Güvenebilirsin. Posta ücretleri düşüktür ve Türkiye sevkiyatlarında KDV almıyorlar.

Linwelin bunu beğendi.

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    orjinal ise ucuzmuş 250 tl....hemen al.

Motosikleti
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aradığının parça burada( arka tekerleğe bak) ;
    http://www.megazip.ru/ru/bike/suzuki...g228441http://

vede www.wemoto.co.uk da posta dahil 75 euro. Bu siteden hep parça sipariş ederim. Güvenebilirsin. Posta ücretleri düşüktür ve Türkiye sevkiyatlarında KDV almıyorlar.

http://i1367.photobucket.com/albums/...ps58d372bf.png
    bu sitede sadece ebc marka disk bulabildim. o da stokta yok gözüküyor. sen nereden buldun?
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu sitede sadece ebc marka disk bulabildim. o da stokta yok gözüküyor. sen nereden buldun?
    OEM parçalara bakacaksın, yan sanayiye değil. . Sağ altta Oem arama boşluğuna yazacaksın.
    Enter OEM part number yazan yere parça kodu olan 69210-14G00 yaz.
    Parçayı bulduktan sonra Quantity ( QTY) bölümüne kaç adet istiyorsan ( 1 tane) yaz. ve "Add parts to order" tuşuna bas. Sonra türkiyeyi seçip posta dahil kdv düşülmüş fiyatını hesaplat. Sipariş için ilerideki aşamaları takip et.

Parça kodunu da megazip.ru dan buluyoruz
    Linwelin bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı kurubuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OEM parçalara bakacaksın, yan sanayiye değil. . Sağ altta Oem arama boşluğuna yazacaksın.
    Enter OEM part number yazan yere parça kodu olan 69210-14G00 yaz.
    Parçayı bulduktan sonra Quantity ( QTY) bölümüne kaç adet istiyorsan ( 1 tane) yaz. ve "Add parts to order" tuşuna bas. Sonra türkiyeyi seçip posta dahil kdv düşülmüş fiyatını hesaplat. Sipariş için ilerideki aşamaları takip et.

Parça kodunu da megazip.ru dan buluyoruz
    kodu 69211-05H00 benimkinin. neyse de kargo dahil 145tlye geliyor. normalmi bu? çok ucuz çünkü
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)