Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

86.000km de 2011 model ybryi 3.250tl ye satabilir miyim ? (yenisinin %70 fiyatına)

REKLAM ALANI
    cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı -Alperen- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi 2.5'ten koy ilanı genç ehliyetsiz birisi illaki alır.
    Ama 86.000'de çok fazla. Dürüstlükten çıkılmış olacak ama km düşürseniz iyi edersiniz
    Km düşürmek zor değil bazı ınsanlar ıcın. ama 500 tl kar edeyim derken o insandan öyle bir çıkar ki...
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fofer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 400
    Fiyatı biraz yüksek tutmuş olsa da; bazı firmaların marka değerinin olduğu da bir gerçek. İkinci el de olsa kolay kolay değer kaybetmiyor.

Aynı durum yamaha x-city için de geçerli. Sıfır fiyatı 10.000 lira iken, 25.000 - 30.000 km. olan araçların fiyatları 7.000 liranın üzerinde.

-TAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    inazuma
    bu motoru ben almayı düşünüyodum, yorumları görünce vazgeçtim

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    adam gibi km yazan da suçlu oluyor be kardeşim ne biçin memleket şu türkiye
    dockerengin, lycantrophic ve rangers07 bunu beğendiler.

manners - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam gibi km yazan da suçlu oluyor be kardeşim ne biçin memleket şu türkiye
    uc kagitci, dolandirici, ucuzcu, riyakar, dedikoducu, yalanci, bunlar memleketimizin belli basli kotu yanlari maglesef,

lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    adam kilometreyi doğru dürüst yazmış işte, pazarlık payı da vermiş. neyin kavgasındasınız? illa herkesin km mi düşürmesi gerek? dürüstlük de mi suç oldu satar satamaz onun bileceği iş. 3 sene 4 sene kapının önüne atılıp da arada bir binilen, hiçbir bakımı yapılmayan 10 binlerdeki motosikletleri de biliriz.

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ama 86.000'de çok fazla. Dürüstlükten çıkılmış olacak ama km düşürseniz iyi edersiniz
    senin zihniyetini ...iym senin gibiler yüzünden 2. el almak istemiyorum zararı göze alıp sıfır alıyorum inşallah senin gibi karaktersiz birinden motor alırsında başına bela olur

birde anlamadığım adam istediği fiyatı yazar kimseye zorla satmıyor hoşunuza gitmediyse başka ilanlara bakarsınız

Motosikleti
    2014 FAZER8 ABS
    ReiZzZ az bile yazmışın. Zihniyetini, sıfatını....

Ben şerefsizim siz de şerefsiz olun diyor açıkça.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Yorumunu okudum , sinirden çatlarım yazmazsam . Sen kendini zeki mi sanıyorsun ha ? Lan senin gibiler yüzünden 2. El motor alamayıp borçlanıp 0 motor alıyoruz.

Beddua etmek geçiyor içimden ama neyse.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Km düşürmek dijital kadranda 50 tl.Analog kadranı kendiniz bile yaparsınız.

Yazmıyayım dedim ama dayanamadım yine.Yahu nasıl bir moda bu sahibinden ilan bulup eleştirip tartışıp sonra forum ahalisinin birbirine girmesi...

E bitsin artık ama ya...Ayıp.Abuk subuk konular sebebiyle işe yarayan konular yok olup gidiyor ana sayfadan.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    böyle giderse site kapanacak
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Km düşürmek dijital kadranda 50 tl.Analog kadranı kendiniz bile yaparsınız.

Yazmıyayım dedim ama dayanamadım yine.Yahu nasıl bir moda bu sahibinden ilan bulup eleştirip tartışıp sonra forum ahalisinin birbirine girmesi...

E bitsin artık ama ya...Ayıp.Abuk subuk konular sebebiyle işe yarayan konular yok olup gidiyor ana sayfadan.

Çok istiyorsun be abi sen naptın :D 86 binde motor :D

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Kör malın kör alıcısı hesabı satar satarda o fiyata zor

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sadece bu değilki sahibindende tüm motor ilanları değerinin en az yüzde 20-30 üzerinde

Ben şaşırılacak bişey görmedim.

şimdi burada motor fiyatı konusunda ahkam kesen dostlar. Motorlarınızın markasını, km sini ve fiyatlarını yazında bizde sahibinden com a itibar etmeyelim. alırken leş satarken sıfır niyetine satmıyorsunuz sanki motorlarınızı. 2007 model 18000 orjinal km de YAMAHA ybr 125 motorumu 3.000 tl ye ilanı koyduktan bir gün sonra arayan 10 şahıstan birine PAZARLIKSIZ ve alıcının hiç pazarlık etmemesi üzerine sattım buna ne demeli. önemli olan dürüstlük ve satılan malın orjinal ve kusursuz olması.
    dockerengin bunu beğendi.

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Alıntı ceylan75 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi burada motor fiyatı konusunda ahkam kesen dostlar. Motorlarınızın markasını, km sini ve fiyatlarını yazında bizde sahibinden com a itibar etmeyelim. alırken leş satarken sıfır niyetine satmıyorsunuz sanki motorlarınızı. 2007 model 18000 orjinal km de YAMAHA ybr 125 motorumu 3.000 tl ye ilanı koyduktan bir gün sonra arayan 10 şahıstan birine PAZARLIKSIZ ve alıcının hiç pazarlık etmemesi üzerine sattım buna ne demeli. önemli olan dürüstlük ve satılan malın orjinal ve kusursuz olması.
    Bende 2011 yılında 2004 model orjinal 12.000 kmde YBR mi 3.500 TL sına aynı senin dediğin şartlarda (pazarlık v.s olmadan,) sattım Arkadaşın demek istediği bu değilki senin motor 18.000 benimki 12.000 yerine 86.000 kmde olsaydı genede satabilirmiydik aynı fiyatlara Dava burdan kaynaklanıyor Ayrıca 2.el için bit pazarı köşesi mevcut forumda http://www.motosiklet.net/forum/sati...klet-ilanlari/
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    2750 km de ybr!! hem de sadece 4800tl!!
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2750-kmde-extali-yakit-cimrisi-ybr125-134619213/detay

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Olay nedir halenda kimse anlamamış

Yamaha marka yapmış diye halenda bizim ybrcileri kazıklıyor bizim ybrcilerde hiç durmaksızın yamaha almaya devam et diyor. Derler ya alışmış gudurmuştan beterdir Ybrcilerde alışmış kazıklanmaya. Cbfciler içinde geçerli

Şu dandik çin malı parçasına 4500 tl veriyorlar, 2500 tl driftte verince sen ne yapıyorsun ona o para verilirmi diyorlar. Birde satma zamanı gelince sanki motor fabrikadan yeni çıkmış bu fiyata satıyorum ayağına yatıyorlar utanmasalar sıfırndan daha iyi diyecekler sıfırdan pahalıya verecekler, 86000 km iyi gitmiş bişey diyemem. Kullanıma göre değişir 50000 den fazla gitmeyeninide gördük. Ben driftin 50000 km gittiğini gördüm haa rektefiye atarsın 500 liran gider 3000 tlye almış olursun. Ama halen ondan daha iyi olan ucuz motorlardan daha pahalıya satmaya çalışıyorlar. Nasılsa adı yamaha, bunu bilmeyip marka tarafından kazıklanan ybr kullanıcısı satacağı kişiyede yamaha kazığının tadına bakmayı tavsiye ediyor. Drift benim malım değil, savunmam hayatta ama gerçekleri doğru şekilde söylemeyi her zaman kural edinmişimdir.
    zaferkarizma bunu beğendi.

Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı leons adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olay nedir halenda kimse anlamamış

Yamaha marka yapmış diye halenda bizim ybrcileri kazıklıyor bizim ybrcilerde hiç durmaksızın yamaha almaya devam et diyor. Derler ya alışmış gudurmuştan beterdir Ybrcilerde alışmış kazıklanmaya. Cbfciler içinde geçerli

Şu dandik çin malı parçasına 4500 tl veriyorlar, 2500 tl driftte verince sen ne yapıyorsun ona o para verilirmi diyorlar. Birde satma zamanı gelince sanki motor fabrikadan yeni çıkmış bu fiyata satıyorum ayağına yatıyorlar utanmasalar sıfırndan daha iyi diyecekler sıfırdan pahalıya verecekler, 86000 km iyi gitmiş bişey diyemem. Kullanıma göre değişir 50000 den fazla gitmeyeninide gördük. Ben driftin 50000 km gittiğini gördüm haa rektefiye atarsın 500 liran gider 3000 tlye almış olursun. Ama halen ondan daha iyi olan ucuz motorlardan daha pahalıya satmaya çalışıyorlar. Nasılsa adı yamaha, bunu bilmeyip marka tarafından kazıklanan ybr kullanıcısı satacağı kişiyede yamaha kazığının tadına bakmayı tavsiye ediyor. Drift benim malım değil, savunmam hayatta ama gerçekleri doğru şekilde söylemeyi her zaman kural edinmişimdir.
    Asıl Çin malı YEBERE arora siz ona binin
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

leons - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ZX10R 2015
    Alıntı Sepetçioğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asıl Çin malı YEBERE arora siz ona binin
    Benim için farketmez, 5 senedir çin motorlarına biniyorum. Japon adlı çinlilerden daha sağlamlarını gördüm. 5 sene içinde hiç bir çinli yarı yolda bırakmadı. Scooter hariç italyanın bile scooteri alınmaz. Haa anlaşılan kazık sizede fayda etti öyle anlaşıldı da

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)