Allah Rızası için bi Yağ Filtresi (SYM Wolf 250)
Reklamlar
-
13 Ağustos 2013, 10:41
Reklamlar
-
13 Ağustos 2013, 12:13
tel süzgeç ile yağ filtresini birbirine karıştırmayalım
tel süzgeç filtre: karter yağ tahliye tapasının altında olan, amacı yağ içinde oluşmuş talaş ve yabancı cisimleri tuzaklayan (bazıları mıknatıslı) yağ karışmadan görünmesini sağlayan bir mantık.
yağ filtresi: yağ pompasının çıkışında bulunan karterdeki yağı filtre içine pompalama yaparak filtre den süzülen yağ yağlama için dağılır..
yağ filtresi olan motosikletlerde yağ ömrü daha uzundur. her yağ değişiminde değişmesi makbuldür.
-
13 Ağustos 2013, 12:32
motorumda yağ filtrem yok huzurum var arkadaş
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
13 Ağustos 2013, 12:41
beyler bu konu sırf benim başımın altından çıktı
koray bana sordu sakarya sym bayini bende metoş a yetiştirdim deyiş o deyiş patladı gitti
-
13 Ağustos 2013, 12:48
20den fazla servisi var İzmir de sym'nin.Yolumun üstünde olan 2'sine sordum hatta birisi "araba filtresi kullansın çocuk o zaman" abi dedi.Hepside sıcak ve cana yakın tipler.Servis ücretleri de gayet makul.
Sanırım körfez bölgesinde ki sanayileşme ve zehirli sanayi artıkları kimi insanlarda extra mutasyon yaratıyor.Ne demek parça yok.Ne demek satmam gel değiştir.
O arkadaşda http://www.motoranyp.com/servis-listesi/?type=sym linkinden numaraları alıp herhangi birinde ptt kapıda ödeme ile filtresini alsın.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
13 Ağustos 2013, 12:52
flame adlı üyeden alıntı
20den fazla servisi var İzmir de sym'nin.Yolumun üstünde olan 2'sine sordum hatta birisi "araba filtresi kullansın çocuk o zaman" abi dedi.Hepside sıcak ve cana yakın tipler.Servis ücretleri de gayet makul.
Sanırım körfez bölgesinde ki sanayileşme ve zehirli sanayi artıkları kimi insanlarda extra mutasyon yaratıyor.Ne demek parça yok.Ne demek satmam gel değiştir.
O arkadaşda http://www.motoranyp.com/servis-listesi/?type=sym linkinden numaraları alıp herhangi birinde ptt kapıda ödeme ile filtresini alsın.
bakıma gelmeden veremeyiz parça dediler mi aslında bunu merak ediyorum...sen bir ticari işletmeysen o malı satacan aga...dimi..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
13 Ağustos 2013, 12:55
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
13 Ağustos 2013, 13:04
F54 adlı üyeden alıntı
veya satmayacan almak isteyene birde bakım yerleştirecen ki bir daha sym almasın
gitsin HONDA ALSIN arkadaş böyle rezillik mi olur ya nasıl servis anlayışı nasıl esnaflık hayret bişey
honda katiyen böyle saçmalıklar olmaz
Mondıalde de olmaz aga sonucta burda birkaç servisin işgüzarlığı var...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
13 Ağustos 2013, 13:09
aga eğer bi parça veya ürün bi adamın elinde ise her türlü ekmeğini yemek hakkıdır serbes piyasa bu kimseye kızamazsın
-
13 Ağustos 2013, 13:13
F54 adlı üyeden alıntı
aga eğer bi parça veya ürün bi adamın elinde ise her türlü ekmeğini yemek hakkıdır serbes piyasa bu kimseye kızamazsın
yok öyle bişey amele...senin tüketici yasasından haberin yok...
-
13 Ağustos 2013, 13:25
bende bu motora Yeşilleniyodum bi ara,
ben zaten motor almadan önce yag filtresi ve hava filtresi fiyatını sorarım
onlar pahalıysa yada bulunamıyorsa aynı oranda diger parcaların bulunulması fiyatı da artar
-
13 Ağustos 2013, 14:57
Arkadaşlar konu tamamen Koray arkadaşımızın bakım konusunda çok pimpirikli olmasından ve metahanın mevzuyu sulandırmasından ibaret...Yedek parça sıkıntısı falan yok yani.
Şimdi sym bayisine uğradım,yağ filtresi yokmu elinizde diye sordum,bayram dolasıyla fabrika kargo çıkarmamış, bu hafta geliyormuş....Her yağ değişiminde filtre değişecek diye bir kural yok değişim aralığı tamamen kullanıcıya bağlı...Normal 6 binde değişmesi gereken,9 binde dahi değişim yapılsa sıkıntı yaratmayacak bir yağ filtre mevzuunu bu kadar abartmamak gerekli diye düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
gelde anlat şimdi neden SYM almıyoruz tercih etmiyoruz bu adamlara dostum...
mete üzerine oturup kullanmadığın yakından görüp denemediğin,kalitesi,performası,yakıtta cimriliği hakkında hiç bir fikrin olmayan bir marka hakkında,kullanıcının biri filtre servis harici filtre bulmadı diye markaya attığın bu mok sana hiç yakışmıyor....
Ula inazumların içinden gelen çatal kaşık sesleri,cbr ların yaktığı haddi hesabı olmayan yağların,ktm lerin sapıtan göstergeleri...Tüm bu sorunlar bu markaları küçültürmü yada kalitesine leke düşürürmü.Yaptığın iş hiç etik değil yani...Makina kalite olduktan sonra Tek sıkıntımız sarf malzemesi olsun
-
13 Ağustos 2013, 15:00
çamur at izi kalsın maksat... amac burda zaten Korayı kızdırmak...
-
13 Ağustos 2013, 15:04
Hacı sym ciler sana aceip şekilde bilenmiş vaziyette...Durum bu kadar ciddi yani.
-
13 Ağustos 2013, 15:18
mete abi motorun piyasasını düşürüyor :D
bu arada @drayke sarf malzemesi önemli, küçük bi filtre sonuç itibari ile
-
13 Ağustos 2013, 15:23
-
13 Ağustos 2013, 15:26
-
13 Ağustos 2013, 15:28
mete_han adlı üyeden alıntı
valla aga SYM daş gibi mal...hatta inanmıcan Inazumadan da kaliteli bence...ama Korayı çıldırtmanın verdiği keyif bambaşka...
zaten içeriğe dikkat edersen ortada makinaya atılan bi .ok yok ...
SYM kendisini ispatlamış bir marka..kıymetini bilene anlayana...ınazuma aldım sattım kurtuldum yav resmen..ötesi berisi yok...ve ınazumayı almadan 1 hafta önce İstanbul Motora gittim wolf 250 inceledim fiyatda anlaşamadık..aslında kelepirdi..sıfır makinayı 9000 e veriyorlardı ama taksitle alamadım diyebilirim...Wolfcü arkadaşlara selam et...konu makara kokoro konusu...
Korayla hesabım daha bitmedi...
Onu itin dötüne sokup çıkarmazsam bende metehandro değilim...
taktım nonoşa kafayı..
sym en azından huaweng diye birini motor yaptırmıyor
sym kendi fabrikasında kendi teknolojisiyle motosiklet üretiyor.
dipnot: huaweng ''suzuki inazumayı'' çinde yapan üreticinin adı..
sym türkiyede distribütrü sayesinde bir türlü atlama yapamadı.. yoksa en az suzuki kadar kalitelidir
-
13 Ağustos 2013, 17:43
Bende çok ön yargılıydım ama 250ccde rakibi yok bence.Buna ktm duke 200 dahildir.Müthiş bir motosiklet.Sesi virajlardaki kabiliyeti...Bayılıyorum.
Bu arada adamlar satmayız demiyorlar filtreyi...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
13 Ağustos 2013, 17:59
ulannn mete beni ne hale sokmuşun la,
benmiyim la bu.. bana ne yaptın laa...
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:57 ----------
Arkadaşlar mete biraz alay geçmiş, konu şu.. bayram tatili nedeniyle verilen sipariş gezikti. kendi servisim şişman moto. en yakın olan altanı aradım ellerinde kalmamış.. ülkeyi dolaşmadık.. haftaya benim servise gelecek fakat zamanım yok.. ondan kargo margo bulup alalım dedik.. Motorumdan gayet memnunum, allah tekerine zeval vermesin..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)