Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

bu cup nekadar eder ?

REKLAM ALANI
    rambomert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Minsk 125/ zealsun ms 150-7
    arkadaşlar bu hafta içi tanıdık bir arkadaştan cupu alcam arkadaşın motoru 2006-2007 model kanuni 100cc lik motor egzoz ve kaportasında sorun varmış herhalde en fazla kaç tl eder bu motor tahminime göre 10 bin kilometre vardır motor lütfen yardım
    Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Böyle basit şeyler için konu açanlara güzel dileklerimi yolluyorum

Sahibinden.com'a giriyorsun. Modelin yılı ve kilometresine göre olan alternatiflerinin fiyatlarına bakıyorsun. Firmadan egzoz ve kaporta hakkında fiyat alıyorsun- (Online satış sitesinde mevcut) Motorun yanına gidiyorsun, motoruda görüyorsun... Durumuna, soluna sağına bakıyorsun... parçalar için aldığın fiyat-hasarlı parçalar- vs tutarı adamın istediği fiyattan düşüyorsun ve sonuç ortaya çıkıyor.

Bu kadar basit bir şeyi- mantığınızla çözemiyorsanız motor sizin neyinize diyorum... Veya veya motosikleti görmeden fiyat yazan insana müneccim gözüyle bakarım ben. 1000TL desek senin aklında o fiyat kalıcak ve ona göre adama o fiyatı vericeksin. Belki motor leş, belki tüm grenaj yapıştırıcı ile tutturulmuş

Görmeden hiç kimse bir şey söyleyemez. Tahmini rakamlar söylemekte saçma olur...
    ahmetunuver ve yilmaz0634 bunu beğendiler.

Motosikleti
    ya bakıyorum sahibindende 2 tane 2004 model var 750tl diğerleride 2010-2011-2012 model sizlere danışmak istedim ne yapayım sizlerden yorum almak daha iyi geliyor bana

tr_select - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    uǝq ɯıɯɐpɐ sɹǝt
    Attığınız mesajlardan anladığım kadarı ile bilginiz sıfır- tecrübeniz sıfır- bütçeniz kısıtlı...
    Bir abi tavsiyesi veriyim sana. Bende senin yaşadığın süreçlerden geçtim gençken.
    Yeterli parayı biriktir git doğru düzgün bir motor al. 500 liraya alıcağın bir motorsiklet sana 1000TL masraf çıkartır ise nereden geldiğini şaşırırsın, nutkun tutulur.

750TL den fazla fiyat verme (tahmini rakamlar). Anlayan birisinden rica et veya servise göstererek al motoru. Servise vericeğin 20-30 lira hayat kurtarır...

Not: kaskı var-montu var-eldiveni var-sigortası var-devir masrafları var... Sen bir sene daha para biriktir dostum.
    caferacer21 ve rambomert bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı tr_select adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Attığınız mesajlardan anladığım kadarı ile bilginiz sıfır- tecrübeniz sıfır- bütçeniz kısıtlı...
    Bir abi tavsiyesi veriyim sana. Bende senin yaşadığın süreçlerden geçtim gençken.
    Yeterli parayı biriktir git doğru düzgün bir motor al. 500 liraya alıcağın bir motorsiklet sana 1000TL masraf çıkartır ise nereden geldiğini şaşırırsın, nutkun tutulur.

750TL den fazla fiyat verme (tahmini rakamlar). Anlayan birisinden rica et veya servise göstererek al motoru. Servise vericeğin 20-30 lira hayat kurtarır...

Not: kaskı var-montu var-eldiveni var-sigortası var-devir masrafları var... Sen bir sene daha para biriktir dostum.
    ya öyle motora baktırımda eğer 600 tl den fazla derse almam burda 800 tl ye asya ksr 150 satıyor arkadaş taş gibi hiç sorunsuz yeni motor onu alırım
    not:kaskım var-eldivenim-dizliklerim var devrinide karşılaya bilirim sigortasınıda birtek montum yok onuda alıcam ben öyle şehir içinde yavaş yavaş gezmek için istiyorum yani beni apaçi filan zannetmeyin

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    600/750 arası piyasası var,belki alırken fazla gelebilir ama ben 1996 model hero pufumu iki yıl önce 650 liraya sattığımda bana çok koymuştu üstelik sattığım motorun trafikte kaydı bile yoktu ama on yıl kahrımı çekmişti.
    rambomert bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600/750 arası piyasası var,belki alırken fazla gelebilir ama ben 1996 model hero pufumu iki yıl önce 650 liraya sattığımda bana çok koymuştu üstelik sattığım motorun trafikte kaydı bile yoktu ama on yıl kahrımı çekmişti.
    bu fiyat aralığında olursa alırım olmazsa sağlık olsun biraz daha toplayıp seneye daha iyisini alırım ilgilenen arkadaşlara teşekkürler

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı rambomert adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu fiyat aralığında olursa alırım olmazsa sağlık olsun biraz daha toplayıp seneye daha iyisini alırım ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
    vallaha dostum bana kalırsa biraz daha sabret yani paran 1,000 lira olana kadar sonra git o fiyata çok güzel cup motorlar var al onlardan bir tane ohhh,mis gibi.....hadi hayırlı olsun
    rambomert bunu beğendi.
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Lifan tay-100
    yaw 2006 model kanuni diyosun. o motordan hayır gelir mi ? alcan 2 gün sonra tekrar konu açacan ee benim motor 80 i geçmiyo titriyo dökülüyo bilmem ne bilmem ne. okuyor olsan bile cup motorun 0 nı veyada daha yeni bişey alabilmen mümkün. bi mondial bayisine git aylık 150 150 12 taksite bölüyorlar al bitane 0 motor keyfine bak.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)