Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Hakkında Bilinmeyenler

REKLAM ALANI
    astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    servisler genelde saat başı ücret olarak çalışırlar...
    ne iş yaptırırsan yaptır saati 100 tl...motorun yağını yarım saatte değiştirip 40 tl işçilik aldıysa bence normaldir...

KKTC deki servisler (topu topu 3 tane) bu şekilde çalışıyorlar...
    hele hele bi harley mağazası-servis varki saati 120 euro...
    saatliğine 120 euro verdiğim bi servisin kusura bakmasında motorun başından her ayrıldığı dakikaya kıyameti kopartırım.
    TATLIHIZ bunu beğendi.
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    40 liraya en kaliteli yagı alırsın

İşcilik felan hak getire boşalt yagı yeni yagı doldur

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    saatliğine 120 euro verdiğim bi servisin kusura bakmasında motorun başından her ayrıldığı dakikaya kıyameti kopartırım.
    kıbrısta fiyatlar öyle... bir de orda elimiz kolumuz bağlı oldugu için onlara muhtac olan çok kişi var...
    en iyi örneği söyleyim... geçenlerde eve gıderken dişlinin arka tekere bağlanan 4 tane saplaması koptu...
    rialli de 1.40 tl 4ü... takozlarla birlikte 12 tl felan... kıbrısta 80 tl... sadece vidalar 40 tl...
    başka bir yerden tanesı 6 tl ye zor aldım...
    motosiket fiyatları bile tr ye göre nerdeyse 2 katı... ne beklersinki....
    4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ferhat orda ki gece hayatı da türkiye ye göre 2 kat daha çok

honda nın saat işçiliği bence saat başı 40 tl çok normal
    eğer fiyat çok geliyorsa kendin değişecen yağı filtreyi arıza yı kendin bulacan paran cebinde kalacak

dj_karizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda DyLan
    Arkadaşlar 50 TL Ye tüm bakımlarını yaptırdım motorumun başka bi yerde kendi motorcumda .
    Yağı değişti + Diğer tüm parçalar açıldı tertemiz olması cok sevindirdi çalışmayan hiç bir aksamı yok suan ıcın parçalar gayet temiz değişecek bi parça çıkmadı..
    Sadece 50 TL verdim.

Hondaya gitmiş olsaydım YAĞ Değişimi için 40 TL + İŞCİLİK Motoru açtığı İçin..

Motosikleti
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ferhat orda ki gece hayatı da türkiye ye göre 2 kat daha çok
    daha cok ve daha ucuz...

Motosikleti
    Hornet 650
    Servis iyide ellerine firsat gectimi kol gibi geciriyolar. Her parcada kar payi oldugu gibi, ozellikle iscilikte acayip gazlamasyon var bence.

tahsins - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 2015 + doblo safeline 1.3mjet 2012
    e onların açısındanda bakmak lazım.
    en az 20 kişi çalıştırıyorlar. ayda en az 40.000tl eder. ıvır zıvırlarıyla 60.000tl-80.000tl toplam masrafı var adam gibi bir yetkili servisin.
    şimdi gelip motorunun sorunu yetkili serviste çözdürüp sonra yaptırmadan dışarıda tamir ettiren adam çok.
    o yüzden servisleride makul karşılamak lazım. adamların işine değer biçmeden önce bunlarıda hesaba katmak gerekir..
    salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
    bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    İlanların altına "yetkili servis bakımlı " yazmanın da bir bedeli olmalı tabiki.
    Madem özel bir durum

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı ferhatkars adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kıbrısta fiyatlar öyle... bir de orda elimiz kolumuz bağlı oldugu için onlara muhtac olan çok kişi var...
    en iyi örneği söyleyim... geçenlerde eve gıderken dişlinin arka tekere bağlanan 4 tane saplaması koptu...
    rialli de 1.40 tl 4ü... takozlarla birlikte 12 tl felan... kıbrısta 80 tl... sadece vidalar 40 tl...
    başka bir yerden tanesı 6 tl ye zor aldım...
    motosiket fiyatları bile tr ye göre nerdeyse 2 katı... ne beklersinki....
    15-16 sene önce ben oradayken motor fiyatları Türkiyenin 3te biriydi...hele arabalar,Türkiyedeki şahin parasına raharlıkla bmw alınıyordu..geçen sene gittim,hakketen uçmuşlar..artık ne olduysa...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    bilmem bilirmisiniz litrelik veya 600cc lik bi motorsikletin motorunu açarlarsada 1000tl civarı para alınıyor motor açtıktan sonra 1 vidada sökse komple motorda yapsa açma ücreti 1000tl bu işler böle yetkili servis özel servislerdende pahalıdır şaşılıcak bişey yok

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    " Banada garantideki ürünün bakımına para istemeleri çok tuhaf geliyor "

_ Bilgisayarım kir toz çamur ve hor kullanmadan dolayı ısınıp, tıkanıp arada tekleyerek kapanmaya başladı diye kimse, temizlik, yağlama, açma/kapama, işlemci fanı değiştirme (yeni fan takma), ara macunları yenileme... ...

bu tür işlemler için bırak işçiliği parça ve malzeme parası bile istemiyor garanti sürecinde iken.

_ O hava filitresi garanti süresince değişmesin arkadaş, ona göre hava filitresi tak getirdikçe temizliğini bakımını yap yolla, o buji perte çıktıysa cebinden sen al, patlamayan buji koysaydın ben ne yapayım,

far ampulümü kendi ellerimle ateşe mi tuttum da yaktım kaliteli taksaydın, debriyaj teli nasıl kopar yahu hadi madem koptu özür dile garantiden telafi et... ...

Hee herşeyin bir ömrü var dersen ya garanti sürecini gözden geçir yada o garanti süresince dayanıklı kalacağını öngördüğün parçaları.. Yoksa ne numarası kalıyor motosiklette garantinin ben net anlayamadım hala

Özellikle garanti süresince işçilik bedelinin ne demek olduğunu çözmem için daha çook fırın ekmek yemem lazım

_ Yada motosiklet harici diğer tüm ürünlerde hatalı bir yaklaşım var, bu yüzden hepsi özür dileyip sorgusuz sualsiz ceplerinden (garantiden) değiştiriyorlar parçaları
    Çok haklısınız...
    Acaba diğer ülkelerdeki garantili motosiklet servis uygulaması nasıl?
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

dj_karizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda DyLan
    HONDA Dünya Çapı bir Marka ise Türkiyedede Aynı Garanti Bakım Satış Prosedürü Uygulanmalı Ama Nerdee Oy Karşıki Dağlar Oy

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı tahsins adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En az 20 kişi çalıştırıyorlar + ıvır zıvırlarıyla 80.000tl toplam masrafı var adam gibi bir yetkili servisin.
    Adamların işine değer biçmeden önce bunlarıda hesaba katmak gerekir..
    Çoğu yetkili servis araç satışıda yapıyor, garanti sürecinde 1 kuruş almayan ( ki bence doğrusu bu, zaten alıyor satarken) ilk yetkili servisin araçlarıyla dolar memleket.

Yani 80.000 çıkartmamız lazım diye millete geçirip müşteri kaybeden adamlar milyonlarca dolarlık kara sahip olur

Atıyorum üreticilerde bunu desteklerse (sonuçta 5 değil 20 araç satacak, garantiden çıkan aracın değeri hakikaten düşecek, bi anlamı olacak, bu garantiyi veremeyecek işletmelerin garanti veremediği parçalarla dolu ölüm aletleri ellerinde patlayacak...) olay bitmezmi zaten
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Alıntı Samet Ağır adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    15-16 sene önce ben oradayken motor fiyatları Türkiyenin 3te biriydi...hele arabalar,Türkiyedeki şahin parasına raharlıkla bmw alınıyordu..geçen sene gittim,hakketen uçmuşlar..artık ne olduysa...
    motosikletler halen pahalı... 2002 model er5 10000 tl...
    0 km 125 honda deluxe 9000 tl... çüş .... g...m dediğinizi duyar gibiyim...
    şuanda arabalar halen ucuz... 600-700 tl ye reno 12 ler var... broadwayler felan 1000-2000 tl...
    kayıttan düşmüş ford kaa-fiesta 1500 tl... bende var kayıtlı 98 model 3000 tl ye satıyorum alan yok...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Lifan tay-100
    benim anlamadıgım mt de bu honda servisleriyle ilgili çok konu açıldı ve herkes şikayetçi. nasıl olur ? dünyaca ünlü markanın düştüğü hallere bakın. benim çin molu motorumun bile arkasında duran bi bayi var. en ufak şikayetimde bire bir egerki garanti kapsamındaysa ücretsiz degiştiriyorlar. yok bugun koy yarın gel yada ne biliyom bişeyleri bahane etmiyorlar. Honda dan sogudum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)