forum kardeşim bu açtıgın konu için yada başına gelen için degil genel olarak söyliyecegim birkaç şey önem ver.
genel olarak forumdakiler degil genelde bilinçli motosiklet sürücüleri abart egsozlardan tiksinirler sadece bizler degil çevredeki insanlarda rahatsız olur o tek silindir pancar motoru gibi ufacık şeyden pat pat pat diye çevreye yayılan ses gerçekten rahatsızlık geliyor.
2nci ayna takmıyorum dersen kesinlikle biliçnsiz bir sürücüsün. aynayı kaybettim de ne demek. ödevimi yapamadım amerika atom bombası attı demek gibi birşey.
2 çift çin malı ayna 10 tl bu kadarmı acizsin. sen kafanı döndürürp connecte bakarken ya aniden biri sag şerite geçseydide arkadan ona patlatsaydın ne olucaktı.
bisiklete bindim 5 yıl aradan sonra dikiz aynası olmadıgı için rahat edemedim öyle alışmışımki motordan dolayı .
dikiz aynası şarttır senini saglıgın için ve kaza yapmaman için connetin geldigini önceden farkedebilirdin aynadan biraz daha kacardın saga ve arabayla aranda pay bırakırdın. belkide kaza yapmazdın dikiz aynası kötü gözüküyor sana öyle geliyor biliyorum ama şu adamlar bu kadar konuusuyor diye 1 haftacık kullan öyle alışacaksınki degerini ve önemini anlıcaksın eger hala anlamassan çıkar at sadece 1 haftacık dene..
dizlik eldiven dirseklik afyonluyum falan güldürdün beni. afyon köymü ? elinin altında internet yokmu. ? ben birçok şeyi artık çinden getirtiyorum daha ucuz diye kii emin ol afyondada vardır.
en kötü ls2 bir kask al wiwi yada benzeri aşırı dandik kasklar takarsan kasktan sogursun neden çünkü başını sıkar rahatsız eder titreşim yapar vizoru kapatınca görüşünü engeller rüzgar alır... biliçnsiz arkadaşlarda kask takmaz gözlükle motora binerler. gözlükle binen kişileri gördügümde yanlarına gelip kaskımı işaret ediyorum mal mal bakıyorlar.
dediklerimi lütfen dikkate al üşenmeyip seni kazanmak için bunlara yazarak emek sarfettim