Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı pazarlar motorunu sokağa bırakanlar motorlarını sokakta hırsızlıktan nasıl koruduklarını ve nasıl motorlarının güvenliklerini sağladıklarından bahsedebilirler mi ?
Arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı pazarlar motorunu sokağa bırakanlar motorlarını sokakta hırsızlıktan nasıl koruduklarını ve nasıl motorlarının güvenliklerini sağladıklarından bahsedebilirler mi ?
315645484354745343573574974 kez bahsedildi bu konudan
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
hocam bunu kesmek de bir iş günü sürer :D
Siz yanlış zincirin resmini koymuşsunuz hocam Çapa ile bağlanıcak.
Benim bahsettiğim zincir, şu şekilde arkadaşlar.
Kalınlık aşağı yukarı aynı.
Dostum bu çapa zinciri denilen meleti pistonlu basıçlı masınçlı bilgisayarlı makine bir dakikada anca kesti. Lan dedim incecik demir, nasıl olamaz asla imkansız oha for bakışlarıyla herif kesti verdi.
Ben keserim diyen arkadaşlar, komşular sayesinde iddaadan 16 litre benzin kazandım
Düşünceniz için sağolun. Dediğim gibi, normal zincir değil. Çelikmidir artık başka bir şeymidir bilemiyorum ama keski vs ile kesilmiyor. Yazdığım gibi devasal pistonlu bilgisayarlı yanarlı dönerli makine anca kesti, bahsettiğim zinciri...
Sizin dediğiniz zincir, nalburlarda bulunan. Pense ile bile kesilen zincirler...
sorun burada zaten. ben yaklaşık iki parmak kalınlıgında zincir aldım nalburdan. ama adam gozumun onunde makasla kesince dedim ki abi hırsız hazırlıklı gelirse keser gider. öyle zaten dedi.
ben de bu cevaptan sonra başka alternatifler düşünmeye başladım. mesela bahçemde iki tane kurdum var :D
Bir arkadaş yazmıştı...
Adam motosikletini, evini koruması için köpek alıyor. Köpek bahçeye yaklaşan herkese havlıyor... Bir süre sonra köpeği çalıyorlar
ben ortaya bırakıyorum hala calınmadı =) calınsada sessinden tum mahalle uyanır arkasından ates acarlar
RR varken herkes parmaklar dokunurdu, resim çekinirdi.... Bina girişine bırakıp, üstümü değişemezdim tedirginlikten..
RR'ı sattım. Sucutur var ve kimse yüzüne bile bakmıyor
Calmasalar da cizerler,devirirler.
Grade 80, 8mm --- Kopma yükü 8ton, metresi 1,4kg.
Grade 80 10mm. ---Kopma yükü 12,6ton metresi 2,2kg.
Grade 100, 8mm --- Kopma yükü 10,4ton, metresi 1,5kg.
Grade 100 10mm. ---Kopma yükü 13ton metresi 2,3kg.
Şöyle bişe vardı bi ara forumda görmüştüm
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-harley-davidson-motosiklet-garaji-133496709/detay
Vallahi bende motorsikletimi daha almadım fakat aldığımda şöyle bir güvenlik sistemi yapmayı planlıyorum :
3 Adet çapa zinciri ( 2 tekerlek-1 gövde )
2 Adet alarmlı disk kilidi ( abus )
2 Adet disk kilidi ( abus )
1 GPS
1 Alarm ( abus )
1 Özel zincir ( abus tu sanırım değişik bir adı var bilmiyorum )
Sert darbede motoru kilitleyen bir düzenek
Branda
Anahtarsız yaklaşık 5-10 metre ilerlediğinde en yüksek desibelle öten alarm ardından polisi haberdar eden bir düzenek
Kapalı garaj
--------
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)