Şu konu yaşadığımız ülkenin özeti durumunda resmen. İşte az önce daha yazılanı okumadan yorum yapan kişiler size başka konularda hayati bilgiler vermekten çekinmeyecekler.
Şu konu yaşadığımız ülkenin özeti durumunda resmen. İşte az önce daha yazılanı okumadan yorum yapan kişiler size başka konularda hayati bilgiler vermekten çekinmeyecekler.
Başlık sahibi forumdaşımız Ti'ye almış durumu zaten, ancak modifikasyonla motorun canına okuyup yapılırmı belki.
Yok standart hali ile yaptım diyenlere benden bi şarkı
benim ybr de herhangi bir modifiye yok zorlanmadan 100 km/h görür, zorlarsam 120 km/h bokunu çıkartıp son hız denemem 132 km/h, tabi kadrana göre gps ölçümü değil. not: bütçeniz varsa castrole tekme basın, kıyın paraya motul5100 serisi yağdan koyun farkı hissediceksiniz. 2. nci not: yağ yüzünden değildir son hızlarım yanlış anlaşılmasın yıllar boyu motoruna göre şerbet verdiğimden motorun nasıl açılacağını iyi bilirim.
125 lik sonuçta ne beklenir ki benim ki max 90 yapıyor ben daha 80 ni geçmedim ne gerek var küçücük motora bu kadar işkence yapıyorlar biri gider açık egzos takar diğeri matkapla delik açar sokak aralarında bağırt da bağırt derdiniz ne sizin arkadaş.
vallaha onu bunu bilmemde adam mobilettle 140
bende de YBR 125 var.
inanmazsiniz bugun 80i gecmedim.
eve sag salim geldim.
Mobilet ile 140 hep gitmeyi daha fazla surat yapmayı düşünenler o motorla nasıl duracağını bir defa düşünür mü acaba
Cbr 125R ile 95 kg yim otoban, duz, gorus maksumum, asfalt temiz ve kuru, trafik seyrek, ruzgarligin arkasina yatarak 130 km/s max.
geçen bisikletle otobanda gidiyorum,bir bmw ile kapıştık. hız göstergesi olmadığı için net birşey söyleyemiyorum fakat tahminimce 180-190 gidiyorduk. sonra adamda turbo varmış ta geçti beni.
geçen edirne otobanında benim busa ile altıncı vitesi bitirmişim, bir baktım yanımdan ybr geçip gitti.
ybr orjinalken 160 yapamaz
Bende bu tür sorularla çok karşılaşıyorum.Benim MSX 125 tipinden ötürü her durduğum yerde ilgi çekiyor.Birileri geliyor bakıyor.Tabi ilk sordukları şey kaç basıyor.Lan 125 lik motor kaç basabilir en fazla.Zaten alet hap kadar.Bide benim cüsseye baksan bu soruyu hayatta sormazsın.Bir cevap verdim iki cevap verdim.Baktım olacak gibi değil bende sardım makaraya. Sorana ağzıma ne gelirse söylüyorum.Kimine 220 kimene 270. İşin acı yanıda şimdiye kadar hiç inanmayan çıkmadı.İnandıklarını yüz ifadelerinde anlıyor insan.Şaşkın şaşkın arkasını dönüp gidiyorlar apaçi kardeşler
Allah tamamına erdirsin.
Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik
110 oktan benzin + iridyum buji ve bir minyatür jet motoruyla işlem tamamdır
http://www.sitewavesstores5.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=JetCat&Product _Code=P200-SX&Category_Code=TURB
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)