Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

YBR 125 İle Son Hızınız? 160 KM Hıza çıktım!!!

REKLAM ALANI

Şu konu yaşadığımız ülkenin özeti durumunda resmen. İşte az önce daha yazılanı okumadan yorum yapan kişiler size başka konularda hayati bilgiler vermekten çekinmeyecekler.
    Bune bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Başlık sahibi forumdaşımız Ti'ye almış durumu zaten, ancak modifikasyonla motorun canına okuyup yapılırmı belki.

Yok standart hali ile yaptım diyenlere benden bi şarkı

bkgzl34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2024 Honda PCX
    benim ybr de herhangi bir modifiye yok zorlanmadan 100 km/h görür, zorlarsam 120 km/h bokunu çıkartıp son hız denemem 132 km/h, tabi kadrana göre gps ölçümü değil. not: bütçeniz varsa castrole tekme basın, kıyın paraya motul5100 serisi yağdan koyun farkı hissediceksiniz. 2. nci not: yağ yüzünden değildir son hızlarım yanlış anlaşılmasın yıllar boyu motoruna göre şerbet verdiğimden motorun nasıl açılacağını iyi bilirim.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    125 lik sonuçta ne beklenir ki benim ki max 90 yapıyor ben daha 80 ni geçmedim ne gerek var küçücük motora bu kadar işkence yapıyorlar biri gider açık egzos takar diğeri matkapla delik açar sokak aralarında bağırt da bağırt derdiniz ne sizin arkadaş.

tekoklava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200ns
    vallaha onu bunu bilmemde adam mobilettle 140

chcts1 ve shooter1 bunu beğendiler.

Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    bende de YBR 125 var.
    inanmazsiniz bugun 80i gecmedim.
    eve sag salim geldim.
    atreyu, shooter1 ve chcts1 bunu beğendiler.

hsk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DAELİM S2 250 SUZUKİ AN 125 HK MONDİAL MASH
    Mobilet ile 140 hep gitmeyi daha fazla surat yapmayı düşünenler o motorla nasıl duracağını bir defa düşünür mü acaba

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Cbr 125R ile 95 kg yim otoban, duz, gorus maksumum, asfalt temiz ve kuru, trafik seyrek, ruzgarligin arkasina yatarak 130 km/s max.

geçen bisikletle otobanda gidiyorum,bir bmw ile kapıştık. hız göstergesi olmadığı için net birşey söyleyemiyorum fakat tahminimce 180-190 gidiyorduk. sonra adamda turbo varmış ta geçti beni.

celikat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa
    geçen edirne otobanında benim busa ile altıncı vitesi bitirmişim, bir baktım yanımdan ybr geçip gitti.

Motosikleti
    mondial 100 sfc
    ybr orjinalken 160 yapamaz

Alıntı sfcci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ybr orjinalken 160 yapamaz
    Yaptık arkadaş, yalan mı söyleyeceğiz? Konuyu açtığım mesajı oku, nasıl yaptığımı anlatıyorum.
    zapalka ve Carbondioxid bunu beğendiler.

Motosikleti
    Kawasaki ER-5, Bajaj Discover 125 st
    3 sayfayıda okudum karnım ağrıdı gülmekten :D "Agv" sen çok yaşa emi :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

Alıntı celikat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçen edirne otobanında benim busa ile altıncı vitesi bitirmişim, bir baktım yanımdan ybr geçip gitti.
    "Agv" geçmiştir kesin
    zapalka bunu beğendi.

Bende bu tür sorularla çok karşılaşıyorum.Benim MSX 125 tipinden ötürü her durduğum yerde ilgi çekiyor.Birileri geliyor bakıyor.Tabi ilk sordukları şey kaç basıyor.Lan 125 lik motor kaç basabilir en fazla.Zaten alet hap kadar.Bide benim cüsseye baksan bu soruyu hayatta sormazsın.Bir cevap verdim iki cevap verdim.Baktım olacak gibi değil bende sardım makaraya. Sorana ağzıma ne gelirse söylüyorum.Kimine 220 kimene 270. İşin acı yanıda şimdiye kadar hiç inanmayan çıkmadı.İnandıklarını yüz ifadelerinde anlıyor insan.Şaşkın şaşkın arkasını dönüp gidiyorlar apaçi kardeşler

y.akan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Agv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet, hani arkadaşlar şu bildiğimiz 125 cc, tek silindir şehir içi kullanılan, az yakan motosiklet ile kaç km hız yaptıklarını yazıyor ya, ben de yazayım dedim. Evet, 160 KM yaptım. -yersen?

Şu kadar yazıyı okumaktan aciz adam var. bu arada 160 km yapar ama hız olarak değil yol olarak :D Arada 1 mola vermeniz şart tabi.

Motosikleti
    Kawasaki ER-5, Bajaj Discover 125 st
    Alıntı y.akan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu kadar yazıyı okumaktan aciz adam var. bu arada 160 km yapar ama hız olarak değil yol olarak :D Arada 1 mola vermeniz şart tabi.
    Hocam bu kadar ciddiye almayın. maksat şamata işte :D

Adventure58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojue 135S
    Allah tamamına erdirsin.
    Kontrol edemediğin güç,güç değildir. ...Ya ALLAH Ya MUHAMMET Ya ALİ... Engin TEPE Yaş:26 Sivas/Hafik

Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ah ah şu zihniyet...

arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    110 oktan benzin + iridyum buji ve bir minyatür jet motoruyla işlem tamamdır

http://www.sitewavesstores5.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=JetCat&Product _Code=P200-SX&Category_Code=TURB

berkcigdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 1190
    Alıntı Agv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet, hani arkadaşlar şu bildiğimiz 125 cc, tek silindir şehir içi kullanılan, az yakan motosiklet ile kaç km hız yaptıklarını yazıyor ya, ben de yazayım dedim. Evet, 160 KM yaptım. -yersen?

Arkadaş foruma geliyor adamlar diyor ki ybr 110'u geçmiyor. O kadar hıza bile taş çatlasa çıkar zaten.. Frenlemesi de o kadar hızda ne kadar iyi bilinmez.. Yahu motosikletin eti belli, budu belli. 140 km kadran var diye hepsini yapacak değil ya? Daha ne bekliyorsun ki? Dişliyi, silindiri değiştiripte hâlâ bir şeyler yapmaya çalışanlar var. Yapmayın arkadaşlar ben fazla zorlamadım fakat 100 km yapıyor bu araç. Kaldı ki bu motosikletle yapılabilecek ideal sürat 80 km o da otobanda vs. Öyle canavar bir şey olsa zaten bize kalmadan mühendisler oynardı dişliyle, silindirle, karbüratörle, egzosla.. Amacı belli bu aracın alt sınıf için ekonomik bir ürün işte şehir içi çok az yakan, sorunsuz bir motosiklet. Şahsen kullanıyorum ve memnunum. Tek ricam artık şöyle boş konuların açılmaması. Hız yapsın diyorsanız paraya kıyıp biraz daha açılın. 250 cc naked motosikletler var, cbr, ninja vb. motosikletler var mesela. Vallahi bıktım sürekli birilerine rastlıyorum benzincide vs. "Kardeş ben şu kadar hız yaptım, senin araç kaç basıyor?"

Ayrıca;

Yok motosiklet sağır kalır, şu olur, bu olur gibi boş laflara kulak asmayın. Rodajı kitaba uyarak yaptım, 2.000 km oldu şu an bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Gayet seri, tatminkar şu an için. İleri zamanlarda göreceğiz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

Castrol Power1 4t 10/40 yağ kullanıyorum rodaj yağını değiştirdim. Her 1.000-1.500 km'de değiştirmeyi düşünüyorum yağı şehir içi çok yoğun kullandığım için. Vites geçişleri yumuşadı. Gerçi başka yağ kullanmadım fakat 1.000 km'ye yaklaşırken bazı vites geçişlerinde çat çut sesler geliyordu.

bende başlığı okudum dedım nasıl ya :D :D güzel yazmışsın eline sağlık

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)