Geçmiş olsun.
Arkadaşım yerinde olsam Allah belasını versin der meseleyi kapatırım. Yaşadığın olay gerçekten can sıkıcı. Ama ehliyetin olsa idi sana yalancı şahitlik dahi yapardım o derece nefret ediyorum böyle mal sürücülerden..
Eğer kuvvetli bir tanıdığın savsı yoksa ne kadar uğraşsan da bir şey yapamazsın..Çevremdeki arkadaşlardan biliyorum
Yeri gelmişken genel bilgi olsun diye soyledim, trafik sigortasi sadece kurallara uygun fakat haksiz olmaniz halinde karsi tarafin masraflarini karsilar, sizin durumuzda sigortayi ilgilendiren bise yok, mahkeme masrafi konusunu bilmiyorum ama eğer dava açmak masrafli bir sey ise davayi siz acarsaniz, masraflari da siz karsilarsiniz heralde, bi yerden odenek alamazsiniz cunku
geçmiş olsun. trafikte ticari araçlar dikkat etmek gerek çoğu yolu kendi malıymış gibi kullandığı için böyle kazalar yaşanıyor malesef.
biri tutar vmaxle başlar. 1700lükle de başlanır denir. Evet her şeyle başlanır, ama başlı başına bir risk olan motosikletin riskini arttırmış olursunuz, kendinizi iyi eğitemezsiniz. Motosiklet heyecandır, risk almaya gerek yok. 125 vs diye de öldürmeye gerek yok(trafiği az çok biliyor reflekslerinize güveniyorsanız) 250lik idealdir. Tabi kanınız deli akmıyorsa alın bir scooter efendi efendi gezin tozun
Çok Geçmiş olsun..
İlk paragrafı okudum, gerisini okuma gereği duymadım. acemiyim demişsiniz. Bunun bilinciindesiniz, başlangıç için ayrıca motor almışsınız herşey buraya kadar güzel. Bir dizlik ve mont da alaydınız ya!
Kaç cc ile başladığınızdan çok koruma ekipmanları daha önemliymiş , bunu anlamanız için bu tecrübe gerekliydi sanırım.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Öncelikle çok geçmiş olsun.
Akan trafik pratik yapmak için hiç uygun değildir. Bunun için eğitim pistleri, hatta eğitim kurumları var.
Motosiklet başlı başına tehlike. Eğitim + Güvenlik Ekipmanları olmadan trafiğe çıkmamak lazım.
geçmiş olsun diyen herkese sonsuz teşekkürler.
dediğim gibi teknik olarak taksici ne kadar kusurlu olsa da hatanın buyugu benim.
zaten taksiyi bulma amacım maddi manevi bir talepte bulunmak değil. her kimse o taksici
bunu bir daha yapmasın, ben ucuz atlattım ama belki bir başkasının canını daha fazla yakacaktı.
sözün özü taksi sahibini de şöförü de buldum, gerekenleri söyledim konu kapandı ve elbette ben de dersimi aldım
taksiyi şöföre veren kişi kazaya onu sebep olduğunu bizzat bana söyledi, "ben inanıyorum kendisi idi" demesine rağmen
halen taksicinin tırnak içinde söylüyorum "kıvırması".
ama mallık bendeki türkiye de yaşadığım aklıma bile gelmedi üstüne gitmeye çalıştım olayın.bu ülkede insana verilen değer ne ki?
sen motorsikletten düşmüşsün kime ne?
herkese tekrar tekrar teşekkürler,
saygılar sevgiler.
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
Geçmiş olsun. Tekrarı yaşanmaz umarım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)