diğer videodaki hornetten bir farkı olduğunu düşünmüyorum sesin telefonla çekilmiş bir video bu anca bu karad oluyor tabi zaten tercih meselesi ben tiger alsamda farklı bir ses cıkacağını düşünmüyorum açıkcası katalizör iptali muhabbeti olmasa ıxıl alırdım ne yalan söyliyim akrepler falan var 800 tlye ama katalizör iptali bizim kendi başımıza burda yapabileceğimiz bişiy değildi yoksa ben malmıyım 300km yol gidicem eziyet çekicem
şimdi bu egsoz kat.iptali olmadan mı bu şekilde ötüyor
E normal böyle ötmesi.Videoda yapım aşaması var.Bomboş saç kafes ile yapılma boru...Halil usta iyi esnaftır fakat egsozlarının aldığı verdiği ile ilgili çok fazla yorumda bulunmuyorum.O da ekmek yiyor sonuçta.
Ben hala bu kadar kara düzen içi bomboş egsozdan sonra yapılacak yakıt hava ayarına takılı kaldım...Sıkıştırma değerleri komple değişti.O işi kime halletireceksiniz ?
Tiger konusunda bende emin değilim.Komplesi varmı yokmu ne kadar iyi ne alır verir...Başlık açtım 3 yorum yapıldı hepi topu...Abuk subuk slip-on egsozları var iyi markaların, ixill de halil ustanın egsozundan iyi değil emin olun.Gürültü borusu...
Yarın karar verip two brothers tüp/komple veya leovince/tüp komple iyi sorunu çözeceğim...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Arkadaşlar ben konunun teknik kısmını pek bilmiyorum ama bazı egsozlar bazı modellere çok iyi gidiyor ve her egsozun devire göre değişen farklı bi ses karakteri var anladığım kadarıyla. Mesela two bronun bi modeli alt devirlerde tok üst devirlerde cırtlak bi ses veriyordu.
Bunun yanında bence eski kasa 600rr a yoshi gp gorce titanium kadar yakışanı yok.
Tabi konu tamamen zevk meselesi ben hala akra yada leovince gp den yanayım hornet için
Yeap adamım.Leo ses olarak en kralı.Ses olarak ne çok ne az.Tam kıvamında.Komple olandı sana yolladığım.Hava filtresi ve tekrar programlama ile 11 hp güç artışı veriyormuş.Ah getiren bir yer bulsam..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=MJw3Saqo_30
Yarın son kez aksesuarcıları gezeceğim.Eğer farklı bir karar vermezsem feyizoğlundan bu egsozu sipariş ediyorum...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)