Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motor Ayaklık Sorunu

REKLAM ALANI
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Vites olayını becerebiliyorsun ama orta ayaklığa alamıyorsun ha , ilginç.
    rangers07 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    Alıntı PowerGarage adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakın ama sakın tartışmak gibi yanlış anlama kardeşim ama yanlış bi yorum bu. Daha kardeşimizin yaşı çocuk yaşında senin yaşını bilmiyorum ama belki abisi belki babası yaşındasın. Bu tür bi yorum çok yanlış. Tam tersine ona destek çıkman gerekir. Babana anlat durumu motoru sürebiliyorsan falan böyle böyle cezaları var trafiğe çıkma kendin başta başkalarının canını tehlikeye atma babanla beraber motor sürüşünü yapabilirsin boş bi alanda ehliyetini aldıktan sonrada rahat rahat sürersin bu motora olan merakın ve aşkından dolayı tebrik ederim gibi bi mesaj yazabilirdin yanlış yapıyorsun yanlış anlama ama doğrusu budur. Kaza yapmamış sonuçta ve motora merakı var belli onu doğru yola iticek şekilde onun ağzından bi konuşma yapmalısın küçükken biz farklımıydık 16 yaşında bende abimin motorunu kaçırmıştım orta okuldayken pejoya biniyordum şimdi 20 yaşındayım o zamanlar kızsalardı bana neden böyle yapıyorsun diye eminim dahada inat yapıp dahada kaçırmak isterdim ama abimle köye giderken falan verirdi motoru öğretmek için böyle böyle dahada sevdim motoru. Yorumun çok yanlış o yaşça senden küçük tersine gitmemelisin yanlış bişey söylememiş çocuk
    Bence sizin algılayamadığınız bizim küçüklük zamanımızla şuanın bir olmadığı,ve en önemlisi o zaman kaza veya ceza durumlarıyla şuankinin bir olmadığı o çocuk yakalansa babasına polis istese 3 bin liraya kadar ceza yazar bu devirde bunu savunulacak bir tarafı yok,laf attığımda erdoğan kesildin başımıza demeyi biliyor bana demekki arkadaş gayette televizyon veya kişiler vasıtasıyla durumları biliyor yada işine geleni kulagının içine sokuyor.Bu forumda ciddi bir kanunsuzluğa destek sıkıntısı var arkadaşlar,hem kazalara üzülüyoruz ama o sebeplerinde buralardan çıktığını görmek işimize mi gelmiyor yoksa bizde yaptık modelimi götürüyor bilmiyorum.
    rangers07 bunu beğendi.

Alıntı Green Arrow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence sizin algılayamadığınız bizim küçüklük zamanımızla şuanın bir olmadığı,ve en önemlisi o zaman kaza veya ceza durumlarıyla şuankinin bir olmadığı o çocuk yakalansa babasına polis istese 3 bin liraya kadar ceza yazar bu devirde bunu savunulacak bir tarafı yok,laf attığımda erdoğan kesildin başımıza demeyi biliyor bana demekki arkadaş gayette televizyon veya kişiler vasıtasıyla durumları biliyor yada işine geleni kulagının içine sokuyor.
    Ya tamam haklısın kaçırmaması lazımdı da bu kadar yüklenme motoru kaçıran arkadaşım sende kaçırma motorunu hakikaten bi polis yakalarsa sana birşey olmaz babana yazık olur.motoruda bağlarlar sonra çookkk pişman olursun.daha ehliyet alıcak yaşta bile değilsin.heves edip kaçırmışsın tamam yapma birdaha...iyi bayramlar herkese
    Motosiklet Hata Affetmeyen Bir Tutkudur.

Mecnun Bir Bilseydi Motosiklet Sevgisini,Hiç Severmiydi Leyla Zillisini..

Motosikleti
    Alıntı rangers07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya tamam haklısın kaçırmaması lazımdı da bu kadar yüklenme motoru kaçıran arkadaşım sende kaçırma motorunu hakikaten bi polis yakalarsa sana birşey olmaz babana yazık olur.motoruda bağlarlar sonra çookkk pişman olursun.daha ehliyet alıcak yaşta bile değilsin.heves edip kaçırmışsın tamam yapma birdaha...iyi bayramlar herkese
    Biraz fazla biliyorum fakat yazık günah gerçekten yaşı az değil sonuçta polisler zaten kafayı yemiş durumdalar şu son 6 ayda olaylar yüzünden acımıyorlar inanın 3 bin lira ceza yeze küçük kardeşimiz dünya azar yicek belki dayak yicek,babası motora ödemedği parayı zaten hortumla bizi yolan devlete göndericek o soruyu direk sorsaydı eyvallahta bide gelmiş babamdan kaçırdım yazıyor altta yaş 16 yazıyor gelde çıldırma :D

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    eleman iyi kafa kırmıs.

mehmettayfur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık yok
    Green Arrow,yapılan tabi ki yanlış ve riskli bir şey ! Çocuk,muhtemelen bu nedenle siteye bugün üye olmuş,paniklemiş,yardım istiyor.
    Hayırlısıyla,şu motoru sehpaya aldıralım da,fırça faslına daha sonra bakarız.
    Bugün yaşadığı stres ona yeter zaten.
    Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.

Motosikleti
    Alıntı mehmettayfur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Green Arrow,yapılan tabi ki yanlış ve riskli bir şey ! Çocuk,muhtemelen bu nedenle siteye bugün üye olmuş,paniklemiş,yardım istiyor.
    Hayırlısıyla,şu motoru sehpaya aldıralım da,fırça faslına daha sonra bakarız.
    Bugün yaşadığı stres ona yeter zaten.
    Haklısın hocam yardıma karşı değilim zaten umarım yetmiştir o korku :D

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    hep böylesiniz sanki türkiyede herşey kanununa göre uygun da siz sanki hata yapmıyorsunuz cocuk 1kerelik kaçırmış nolcak yani tamam tehlikeli yasak ama ne yapsın gençlik işte...
    PowerGarage bunu beğendi.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX

Ben de bindim 16 yaşımda motora, ne olmuş yani ...
    utkan35 bunu beğendi.

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    Çocuk drifti orta sehpaya alamıyor kalkmış motor sürüyor la
    Green Arrow bunu beğendi.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://img843.imageshack.us/img843/4503/kbxo.jpg
    Ben de bindim 16 yaşımda motora, ne olmuş yani ...
    walla bende 16 yaşında mobilete biniyordum 1 yıl ehliyetsiz gezdim ehliyetimi aldım driftide aldım sanki türkiyede herşey kusursuz sorunsuz bi bu sorun kaldı ...

Motosikleti
    Sizinki tamamen yapmanız gereken şeyi yapmadığınız için bahaneye sığınma başınıza bir şey gelmemiş sıkıntı yaşamamışsınız,ama ben burda illegal olan birşeye saygı duymak zorunda değilim ben o kişileri gram düşünmüyorum olay tamamen kazada mağdur olucak diğer insanlar kaldı ki şurdan 2 3 tane destek iletisini çekip mahkemeye verse biri burası illegal sürüşü destekliyor diye görün siz eğlenceyi,olmaz öle şey diyecek varsa website işletiyoduk çok komik bir yasal konudan dolayı siteyi kapattılar.Ben öyle başka sorun var bunada bakmayım diyemiyorum kusura bakmayın ben uyuyosam uymayanıda uyarırım.İlk iletide pişkin pişkin yazmış alttaki cevaplara da ukalaca cevap vermiş,16 yaşında çocuk dediğiniz kişi neyse uzatmayacağım ben böyle başlık açana her türlü gerekeni söylerim siz istediğinizi söyleyin bir yakınınızın başına ehliyetsiz,plakasız birinin yaptığı kaza gelirse anlarsınız demek istediğimi.
    yusufozugenc bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)