Tek eksiğim egzoz. Oda uygun bir egzoz olmadığı için. Varsa 250r a takipta iyi ses alan söylerse sevinirim.
Tek eksiğim egzoz. Oda uygun bir egzoz olmadığı için. Varsa 250r a takipta iyi ses alan söylerse sevinirim.
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullanın.
tiger ın sesi tek silindirli motorlarda gerçekten cok tok.
cbr 125 te sesini dinlemiştim gercekten cok güzel ses veriyor
kendi motorum içinde tiger aldım, 1-2 güne takacagım..
hayırlı olsun,güle güle kullan.iyi bir tercih.
Hayırlı, uğurlu olsun güle güle kullanın.
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin
tekerin düz bassın
HAYIRLI OLSUN montu bende düşünüyorum ankarada 1.250 tl siz kaça aldınız.?
vay vay vay. Yaldır yaldır yanıyor resmen
Allah nazardan saklasın, kaza bela vermesin.
Hayırlı uğurlu olsun
Izdırabın sonu yok sanma, bu âlem de geçer, Ömr-i fâni gibidir, gün de geçer, dem de geçer.
hayırlı olsun hocam motorunuz vs kıyafetleriniz
hayırlı olsun güzel seçimler.
Kazasız belasız cezasız sürüşler..
Hayırlı olsun, bu mont bu aralar çok moda. Bir çok kişide görmeye başladım. Yaz günü terletmiyor mu acaba ? Ben fileli tekstil montla bile bazen daralıyorum.
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
egsoz konusunda cbr250 ye tiger takan çok kişi gördüm carbon başlı trioval hem ses hemde şekil olarak harika duruyor
ama daha özel kendi istediğim sesi ve kendi istediğim şekli istiyorum diyorsan ERCAN USTAYA uğra kartal köprüsü hemen üstünde smoke head egsozlarını üreten kişi deden egsozcular ve 50 yıldan fazladır aynı yerde hizmet veriyorlar araştır derim memnuniyet garanti
Gülegüle kullan kardeşim tekerin düz bassın ayrıca ekipmanlarında çok güzel özellikle AGV kaskın aynısı bendede var çok güzel bir tercih yapmışsın herşeyinle
herşeyiyle on numara olmuş,kazasız belasız sürmen dileğiyle...
Hayırlı olsun , kazasız belasız sürüşler dilerim.
Herkese çok teşekkürler arkadaşlar. Mont 499 kaskada 199 euro verdim. 49 euro da agv vizör. Ama bunların hepsini % 20 indirimli aldım ben arai kask bakarken kendimi bir anda agv k3 ün içinde buldum. Gerçekten çok iyi ya kask. Kafada duruşu kalitesi vs çok iyi. Gene olsa gene agv alırım. Mont ise deliksiz olduğu için hava alma kısımları biraz kısıtlı bu yüzden terletiyor ama dainese in kalıbı bile benim hoşuma gidiyor kalitesi ve üzerime oturması da cabası. Gene olsa gene aynı seçimleri yapardım yani uzun lafın kısası o kadar memnunum egzoz için kartaldaki ustanın numarası varmı acaba ? Yoksa tiger alıcam çünkü.
hayırlı uğurlu olsun ...güzel seçim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)