Güle güle kullan,kazasız belasız.
Güle güle kullan,kazasız belasız.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
hayırlı olsun
Hayırlısı olsun.Super sport'a 1 adım daha Kazasız belasız...
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Motor on numara kardeşim.tekerin düz bassın
Motosiklet Hata Affetmeyen Bir Tutkudur.
Mecnun Bir Bilseydi Motosiklet Sevgisini,Hiç Severmiydi Leyla Zillisini..
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/97943-egzos-borusu-bukturme.html
burada site linki verilmiş ve maps tarifi var ancak sitesi bakımda sanırım şuan garip bi site açılıyor normalde sitesi bu değil o yüzden numarasını bulamadım ancak bi forumda bu yazıyor (0216) 377 0143 dene bi ancak dükkan hala faal ben tarifini yaparım bulamazsan sen kartal köprüsüne çık yada reali bul ara beni 0538 213 77 85
Güçte kalabilmek için beygir gücünde hata yapma.
Herkesten hızlı sürmen,yalnız süreceğinin garantisidir...
Kaski cok begendim tam modeli nedir acaba ?
Hocam yüksek süratlarda k3 ses alıyor deniyor. Ses durumu nasıl?
bayram arifesinden 1 gün önce ümraniye esenevler mah. yunus emre caddesinden geçtinmi aynı ekipmanlı birini gördümde benim ofisin önünden geçerken
hayırlı olsun bu arada güle güle kullan
Dainesse montu ne kadara aldınnız acaba fotografda ki ?? 1 in üstunde dıye hatırlıyorum
hani bebeyken annemizle pazara giderdikte birinin elinde bi şeker oyuncak bişe görürdükte içimiz cızzz ederdi banada al diye ağlardık ha işte o durumdayım annemin gidip ağlıyacam birazdan
Cıncık gibi motor Allah grenajlarını asfalta değdirmez inşallah
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin egzoza gelince Kesinlikle avcrom egzoz olmalı bence diğerlerinin hepsi berbat pat-pat-pat ama bu öle değil
Bence egsoz alacağınıza Allah' a emanet olan (çoğu kendini koruduğunu sanan motorcuda olduğu gibi) belden aşağınıza da birşeyler alsanız iyi edersiniz.(pantolon,bot vs.)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)