birkaç satırda ben karalamak istiyorum...
eşimin doğum yapacağı zamanlarda son güne kadar normal olan herşey nedense son anda yan yatıp çamura batıyor...yok efendim kordon dolanıyor,su boşalıyor v.s v.s..
Eeee nolacak hemen sezeryana almalıyız..parası 5-10 katı..adım gibi eminimki para kazanmak adına yapılıyor bunlar..tabi özel hastanelerde...
neden??
çünkü ben ne kordonu bilirim nede plasentayı..anlamam..eşimin ve çocuğumun sağlığı için doktor denilen şahsın her dediğine inanmak durumundayım...aksine yorum yapamam...doktor ne derse o...
amaa....
araba yada motosiklet...
misalen (atmasyon)..ustam bu araç rolentide durmuyor,stop ediyor,bi bakıversene şuna??
ohoo senin egzoz bilyası dağılmış,krankına kertenkele girmiş,ayrıca jant akordunda bozuk olduğu için bu şekilde işte..
hhmmmmm kaça patlar ustam??
...para.....
tamam yapalım ozaman derseniz adam motoru bırak git yarın alırsın der,sadece rolenti vidasını sıkar sonrada kasnaklar...
amaa..
iiitirr git lem..ne alakası var olm..diyebiliyorsanız,biraz bilgi biriminiz varsa size bunları yapamaz...
uzun lafın kısası eğer kendiniz yapabiliyorsanız yapmalısınız,daha itinalı özenli yaparsınız,biraz daha uzun sürer belki ama kasaklanmaktan iyidir..
eğer alet edevat yok,işi bilipte yapamayacak durumda iseniz ustanın beynini yemelisiniz..şurası neden böyle,şimdi sırada şu var değilmi?? egzozu şu emme yi şuna ayarlamak lazım gibi girerseniz ve de elinizde alet olmadığından kendinizin yapmadığınızı anlatabilirseniz o usta size daha farklı davranmak zorundadır...
bilmiyorum anlata şeyettirebildimmi...