sym makınası varsa sıkıntı yok sym iyidir .sym ve kymco kaliteli ve uzun ömürlü motorlar üretmekte. hayırlı olsun
sym makınası varsa sıkıntı yok sym iyidir .sym ve kymco kaliteli ve uzun ömürlü motorlar üretmekte. hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binersin inşallah.
Emin adımlarla gidiyorsun
Kask motor ceket uyumunda gözden kaçmıyor
Hayirli ugurlu olsun,en guzel rengini almissin.
6 senede 1 gram yağ yakmadı bende yahu :D Ne yağ yakışmış bu :D Gaz elinin altında adamım :D Basmassan sorun yok
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Hah anca rüyanda geçersin ;)
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
hayırlı olsun bi ara baya bi incelemiştim gazetede görünce reklamını hemen sitesine baktım youtube de gördügüm kadarıyla bu motorun dış ülkelerde baya bi kullanıcı var ancak ne malı oldugunu ögrenemedim italya da dizayn edildigini biliyorum sadece o kadar
İngiliz malı çok güzel bir makine. 125 naked ını bir hafta kullanma fırsatım olmuştu en beğendiğim özelliği sesi harika bir sesi var. Fakat bir gün giderken dumanlar çıktı sonra servise verdik çözemediler 2 ay yattı makine motoru gönderdiler falan çok uzun sürdü. Umarım aynı sıkıntı başına gelmez.
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
Şu enjeksiyon olayına bir açıklık getirebilir misin ?
Kendi sitesinde Karbüratör yazıyor.
Dadaş Motorda EFI(Elektronik Fuel Injection)yazıyor.
hayırlı olsun tekerin düz bassın
Çok fiyakalı,güle güle kullan,kazasız,belasız.
Sermayesi din olanın rehberi şeytan olur.
Gule gule kullan umarim 125 cc lik karburatorlu modeli gibi cikmaz ins ben ilk sahiplerindenim beni kanser etmisti 2010 model uretim serisi ins bunlar sorunsuz cikar
maşallah maşallah, hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)