450tl ye cup ilanı sizce alınırmı
Reklamlar
-
07 Ağustos 2013, 22:19
arkadaşlar bu cup alınırmı yoksa hiç bulaşmamak dahamı iyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9234321/detay/
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir
Reklamlar
-
07 Ağustos 2013, 22:24
Bakın onu bunu bilmem fakat hergün en az 2 defa şu cup ile ilgili konu açıyorsunuz . 1 aydır boş bir iş peşinde koştuğunuz gibi buralardada gereksiz konular açıp duruyorsunuz . 1 değil 2 değil yani ...
-
07 Ağustos 2013, 22:24
satışı yok diyor , sakın bulaşma !.
-
07 Ağustos 2013, 22:26
450 milyona cup mu alınır kardeş. ben sadece 2 çift çelik jantı 199 tl ye aldım. sakın alma elinde kalır.
-
07 Ağustos 2013, 22:27
Resimlerden belli oluyor ki bu motorun kullanıcısı sıkı bir apaçi, motoruda kendi emellerine alet etmişler belli. Bence motoru hava atma aracı gibi değilde, sadece onu gittiği yerlere götürmesinde yardımcı olan bir araç gibi gören efendi ve orta yaşlı insanları seç.
-
07 Ağustos 2013, 22:28
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bakın onu bunu bilmem fakat hergün en az 2 defa şu cup ile ilgili konu açıyorsunuz . 1 aydır boş bir iş peşinde koştuğunuz gibi buralardada gereksiz konular açıp duruyorsunuz . 1 değil 2 değil yani ...
ne yapayım kardeş eğer olumlu yorum yaparsanız bunu alacaktım sizinde kafanızı rahatlatacaktım ama bulaşmıyacağım idare edin artık şıp deyince olmaz bu işler 1 ay sonra yapacağım inşallah motor hazır bi şahsedde bulsam tamam
-
07 Ağustos 2013, 22:31
rambomert adlı üyeden alıntı
ne yapayım kardeş eğer olumlu yorum yaparsanız bunu alacaktım sizinde kafanızı rahatlatacaktım ama bulaşmıyacağım idare edin artık şıp deyince olmaz bu işler 1 ay sonra yapacağım inşallah motor hazır bi şahsedde bulsam tamam
1 ay daha her gün konu açıcağım diyorsun yani ?
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
07 Ağustos 2013, 22:32
tr_select adlı üyeden alıntı
yok daha bir sorum yok kafanız rahat etsin
-
07 Ağustos 2013, 22:34
tr_select adlı üyeden alıntı
dur yav racing sesi çıkartan egzoz arıyoruz
Gidonda Eşşek Varsa , Deponun Altında Kaç Beygir Olduğunun Bir Önemi Yoktur..
-
07 Ağustos 2013, 22:35
sonuç olarak bu motora bulaşmamak en mantıklısı ilgilenen arkadaşlara çok teşekkürler
-
08 Ağustos 2013, 00:24
la bu motor bence bitik okeye dönüyor.alırsan sende okey atar kazanırsın oyunu
-
08 Ağustos 2013, 02:09
COMTAN adlı üyeden alıntı
la bu motor bence bitik okeye dönüyor.alırsan sende okey atar kazanırsın oyunu
Atsan atsan sahte okey atarsın bunla :D :D
Hakikaten boş işler bunlar diğer konuya yazayım diyorum bişeyler gerekte yok bir sürü kkonu açılıyor hep aynı acemi olan ben bile sıkıldım artık aynı konulardan sonra neden mantıklı adam gibi cevaplar gelmiyor diye yakınıyorlar. Alın paşa paşa orjinal haliyle binin işte güzel güzel gerek yok kurcalamaya fazla
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)