Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sevgili Serkan abime Teşekkürler

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift

Merhaba abilerim kardeşlerim.. mutlulugumu ve teşekkürü tekrardan iletmek ve göstermek için bu konuyu açmış bulunmaktayım.Motor hayalime kavuşmama günler kaldı..Ekipman için fazla durumum yoktu işe girdim çalıştım 3 yerde garsonluk yaptım fakat olmadı çünkü eylülde kurtarma sınavım var ona çalışmak zorundaydım bu yüzden iş hayatımıda noktalamıştım sonra bu siteyle tanıştım kask çekilişi oldugunu gördüm adımı yazdırdım olmadı umudumda kalmadı ki burdan BERKE abimede teşekkür ederim bana moral vermişti destek çıkmıştı.. Sonra bi konu açtım ve birsürü insaanla tanıştım beni destekleyenler oldu bazılarıda karşı çıktı.Fakat çok güzel bi tablo çıktı ortaya insanlıgın ölmedigini gördüm WanD ( Serkan Abim ) Çıktı ortaya ve bi cevap yazdı yerimde duramıyodum hala aklımda tabi Siyah kaskı forumdan bir arkadaşa diger beyaz olanı ise genç arkadaşımız Berkcan Tür'e gönderecegim. dedi ve beni çok mutlu etti. Ona çok şey borçluyum diger destek olan abilerimede sonsuz teşekkürler.Serkan Abim Allah Sana Kat ve kat daha fazlasını verir inşallah İZMİRE GELDİGİNDE MUTLAKA GÖRMEK İSTİYORUM SENİ SEVGİLERLE..

NOT:Umarım bu konu herkesi teşvik eder ve yardımları artırır bu sitede..Müthiş bi aile tablosu var. Ve bende bu tür yardımlar yapacagıma dair söz veriyorum Hayırlı Günler İyi Bayramlar
    Vwgmk2 ve mete_han bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Güle güle kullan
    Bekozade bunu beğendi.

motorcrus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cıbır
    valla kusura bakma sadece kask ile bitmiyor bu işler hayırlı olsun

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Sağolun. Bitmedigini biliyoruz derslerimi verip annemler alıcak inşallah

Vwgmk2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E
    Çekilişte kask bana çıkmıştı umarım bana kızmadın Bu arada güle güle kullan Allah kaza bela vermesin ..
    Bekozade bunu beğendi.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Hadi Hayırlı olsun... Kafan yere sürtüp ateş çıkmaz inş.
    Bekozade bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Yok kızmadım abi teşekkürler hayırlı olsun senin kaskta
    Vwgmk2 bunu beğendi.

Vwgmk2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba XY100-E
    Alıntı Bekozade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok kızmadım abi teşekkürler hayırlı olsun senin kaskta
    Sağol bende yarın motorla birlikte resmi çeklip yüklerim
    Bekozade bunu beğendi.

Proud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    O gün birsürü işe yaramaz insan konuna gelip boş boş konuşup kalabalık etmişti, ama yardımseverin biri çıkıp sana kask göndermiş demek buna sevindim güle güle kullan dostum.
    Bekozade bunu beğendi.

WanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda 650F
    Alıntı Bekozade adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://t1308.hizliresim.com/1d/7/r7rhp.jpg

http://t1308.hizliresim.com/1d/7/r7rjh.jpg

Merhaba abilerim kardeşlerim.. mutlulugumu ve teşekkürü tekrardan iletmek ve göstermek için bu konuyu açmış bulunmaktayım.Motor hayalime kavuşmama günler kaldı..Ekipman için fazla durumum yoktu işe girdim çalıştım 3 yerde garsonluk yaptım fakat olmadı çünkü eylülde kurtarma sınavım var ona çalışmak zorundaydım bu yüzden iş hayatımıda noktalamıştım sonra bu siteyle tanıştım kask çekilişi oldugunu gördüm adımı yazdırdım olmadı umudumda kalmadı ki burdan BERKE abimede teşekkür ederim bana moral vermişti destek çıkmıştı.. Sonra bi konu açtım ve birsürü insaanla tanıştım beni destekleyenler oldu bazılarıda karşı çıktı.Fakat çok güzel bi tablo çıktı ortaya insanlıgın ölmedigini gördüm WanD ( Serkan Abim ) Çıktı ortaya ve bi cevap yazdı yerimde duramıyodum hala aklımda tabi Siyah kaskı forumdan bir arkadaşa diger beyaz olanı ise genç arkadaşımız Berkcan Tür'e gönderecegim. dedi ve beni çok mutlu etti. Ona çok şey borçluyum diger destek olan abilerimede sonsuz teşekkürler.Serkan Abim Allah Sana Kat ve kat daha fazlasını verir inşallah İZMİRE GELDİGİNDE MUTLAKA GÖRMEK İSTİYORUM SENİ SEVGİLERLE..

NOT:Umarım bu konu herkesi teşvik eder ve yardımları artırır bu sitede..Müthiş bi aile tablosu var. Ve bende bu tür yardımlar yapacagıma dair söz veriyorum Hayırlı Günler İyi Bayramlar

Güzel dileklerin için teşekkür ederim abicim , kaskını güle güle kullan. Allah kaza bela göstermesin. Motosiklete bu kadar tutkun bir arkadaşımız için imkanım olsaydı şayet seve seve montta göndermek isterdim.

Siyah kaskın sahibi Yahya arkadaşımıza da teslimatı sağlanmış bugün itibari ile...
    Pasali1921 ve Bekozade bunu beğendiler.

Motosikleti
    Mondial MH 125 Drift
    Evet abi onunlada iletişime geçtik benimle yaşıt o da benim gibi elektrik elektronik okuyor eylülde izmire gelicek görüşücez

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)