böle istemissin böle yapmıssın kardeş iyi olmuş sen memlunsan ve yaptığından pişmanda değilsen sorun yok
böle istemissin böle yapmıssın kardeş iyi olmuş sen memlunsan ve yaptığından pişmanda değilsen sorun yok
[B]TÜRK MİLLETİ PARAYA BENZER İÇİNDE [COLOR="DarkOrange"]ATATÜRK [/COLOR]YOKSA SAHTEDİR:cat:[/B]
ULEEAAA ne manyak adamlar var yaf... motora müzik şeeyetmişler....
çok harika oluyoo valla, millet yol açıyo hemen,
ben kalabalık bi yoldan giderken, yayalarda benimle aynı istikametle gidiyorlarsa hemen yol kenarlarına gidiyorlar sonra beni görüp gülmekten yarılıyorlar.... ... daha doğrusu ŞAŞKINLIKTAN gülüyorlar... müziğime ritim tutanlar bile oluyoo...
Buna ne diyeceksiniz...
KANUNI [COLOR="Red"]POWER[/COLOR]
nevZAT150 adlı üyeden alıntı
dostum senin müzik sisteminin de bir fotosunu eklesene...
POPCORN_90
baba bu adamlar tamamen kopmuşlarrr....
cgl125 dediğini uygulamışlar.... way kopyacılar...hemen de nasıl becermişler...şaka şaka...
eeee manyaklar olmasa akıllılar nasıl öğrenecek...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bir tanesini gördüm öyle bir şekilde koymuş ki ayakları koymaya yer kalmamış koltuk altı en iyisi bence
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
gerek yok böle bişeye ya.
bence boşuna efor ve yanlış
YAŞAMIM ONURUMDUR
ben müziksiz duramıyom...
Kop kop hoca !! Rock forever !Kartal23 adlı üyeden alıntı
Seside full le otobanda miss.
Comfirmation Bias
tabiii açıyom sesi gümbür gümbür..
millet şaşırıyooo..
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: BBRR **************
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Dostum emegine saglık iyi ugraşmışsın...Ama cok dikkat dagıtır kanımca dikkatli ol.........
Yakışır...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
ne tür şarkı dinliorsunnn
bir tanede lcd monitor bi dvd player de koysaydın tam olurdur acık havada sinema keyfi
akan terim işimim kanıtıdır !!!
yanlış anlamayın sözüm meclisten dışarı da bazen bu şekilde set atılmış kafada kask yok bir elinde sigara bir de yüksek sesle arabesk dinlerken sürücüleri gürüyorum da işte onlara popomla gülüyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)