Mondial 125 mg Classic Beyaz Far Alıcam Yardım Ederminiz :) ?
Reklamlar
-
06 Ağustos 2013, 23:49
Mondial 125 mg Classic motoruma beyaz far takmak istiyorum.fazla param yok.bana uygun motor beyaz far hangisini önerirsiniz ?? bende ona göre sanayiden onu alayım ? şimdiden teşekkürler
Motosiklet Hata Affetmeyen Bir Tutkudur.
Mecnun Bir Bilseydi Motosiklet Sevgisini,Hiç Severmiydi Leyla Zillisini..
Reklamlar
-
06 Ağustos 2013, 23:54
hiç bir moka yaramıyor... 3-5 lira da olsa boşa para verme...
zifiri karanlık yerlerde geziniyorsan ilçeler arası, şehirler arası, almamanı tavsiye ederim...
ben aldım geri söktüm seyyar lamba olarak kullanıyorum...
aha bundan almıştım... görüntü şekil mekil çok güzel ama icrata gelince
-
06 Ağustos 2013, 23:57
ferhatkars adlı üyeden alıntı
hiç bir moka yaramıyor... 3-5 lira da olsa boşa para verme...
zifiri karanlık yerlerde geziniyorsan ilçeler arası, şehirler arası... almamanı tavsiye ederim...
ben aldım geri söktüm seyyar lamba olarak kullanıyorum...
Hmm.o zaman ben yine normal sarı farı taktırayım geziciyim ben.geceleri gezerim kemer,muğla vs vs vs.gezmeyi severim motorla ama beyaz far alsam belki yolu daha iyi gösterir diye düşünüyordum.tamam sarı fardan devam ederiim eyvallah
-
07 Ağustos 2013, 00:02
çinli motorların far sistemine nalet olsun...
önceki racer200 ümde de aynı idi...35 wat armut lamba...
racerda da denemiştim beyaz ampul gene aynı sonuç idi...berbat...
bende aynı şey için beyaz aldım ama pişman oldum...
onun yerine osram marka bir ampul al fıstık gibi...
rialli nin sitesinde 6000 k ve 8000 k zenon kitler var bende ondan almayı düşünüyorum...
fakat çok ışık vereceği için çok ısı oluşacak ve farı eritebilir diye almaya çekiniyorum...
geçen yaz 55 wat lık sis farı lambasını taktım çok güzel aydınlatıyordu ama farın içini eritiyordu geri söktüm...
-
07 Ağustos 2013, 00:11
ferhatkars adlı üyeden alıntı
çinli motorların far sistemine nalet olsun...
önceki racer200 ümde de aynı idi...35 wat armut lamba...
racerda da denemiştim beyaz ampul gene aynı sonuç idi...berbat...
bende aynı şey için beyaz aldım ama pişman oldum...
onun yerine osram marka bir ampul al fıstık gibi...
rialli nin sitesinde 6000 k ve 8000 k zenon kitler var bende ondan almayı düşünüyorum...
fakat çok ışık vereceği için çok ısı oluşacak ve farı eritebilir diye almaya çekiniyorum...
geçen yaz 55 wat lık sis farı lambasını taktım çok güzel aydınlatıyordu ama farın içini eritiyordu geri söktüm...
Ya düzgün birşey nasıl bulabiliriz :D ? ben motorun farını sarı istemiyorum beyaz istiyorum.xenon far alsam gidip motorcuya taktırsam iyi olmaz mı ? iyi aydınlatmaz mı ? mesela haftaya gece nasipse kemere gidicem.daha öncede gittim yolu gece çok karanlık oluyor.sarı far ile gittim uzun ve kısa çok iş gördü ama bu işgörme görevini beyazda da yapmak istiyorum.xenon far çözüm olabilirmi buna ?
-
07 Ağustos 2013, 00:14
rangers07 adlı üyeden alıntı
Ya düzgün birşey nasıl bulabiliriz :D ? ben motorun farını sarı istemiyorum beyaz istiyorum.xenon far alsam gidip motorcuya taktırsam iyi olmaz mı ? iyi aydınlatmaz mı ? mesela haftaya gece nasipse kemere gidicem.daha öncede gittim yolu gece çok karanlık oluyor.sarı far ile gittim uzun ve kısa çok iş gördü ama bu işgörme görevini beyazda da yapmak istiyorum.xenon far çözüm olabilirmi buna ?
almak istediğim zenon lar ile ilgili başlık açtım... takip et bakalım...
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
-
07 Ağustos 2013, 00:50
Planet 5 far tası ile 140 watt ampul kullanıyorum tavsiye ederim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)