Her gün trafikteyim başıma neler geliyor anlatsam roman olur. Önü boş olduğu halde 20 ile gidenler mi dersin. Aniden durmaya yakın bir hıza düşüp sağa sola bakıp mekan arayanlar mı dersin yoksa ehliyetsiz 15 yaşında motorcular mı dersin..
Her gün trafikteyim başıma neler geliyor anlatsam roman olur. Önü boş olduğu halde 20 ile gidenler mi dersin. Aniden durmaya yakın bir hıza düşüp sağa sola bakıp mekan arayanlar mı dersin yoksa ehliyetsiz 15 yaşında motorcular mı dersin..
Neler neler yaa biz bukadar çekiyorsak allah motosikletle iş yapan kuryeci abilerime sabırlar versin allah korusun onları
kusura bakma hocam yazı çok uzun tam okuyamadım ama açılır kask kullanmayın ucuz da olsa kapalı kask alın kendi güvenliğiniz için
her zmaan suçu araç sürücülerinde bulmuyorum bugün ankara da yozgat bulvarı çok meşhurdur 2 motor gidiyoruz dedim biraz asılayım arkamda artcı da var 3. vites de 210 u gördüm ışıkları gördüm hemen ön arka fren vites küçült durdum çok vardı ama korktum aslında bizlerde trafik de sağ dan soldan geçiyoruz araç sürücüleri gıcık oluyor ya ben duramayıp bi arabanın arkasında patlasaydım demek istediğim aslında gerektiği yerde gerektiği kadar temkinli olursak sorun kalmaz ara cadde 50-60 ben daha fazla hızlı gitmiorum 2 teker frene ayarlı basmak lazım daima
Dün iki kez sıkıntı yaşadım. İkisi de kadın sürücü idi.
Birincisinde, bildiğin önümü kesmek için sağ şeride atladı. Gelişinden anladım, yanından erken koptum, parmağı gösterdim. Müzik dinliyordu, şarkı söylüyordu ve sağ şeride geçmeden önce onun dikiz aynasından gözgöze geldiğimiz halde önümü kesmeye kalktı. Bir, ukala, süper mutlu edasıyla parmağa bile sırıttı.
İkincisi, yolun kenarına park etmiş dörtlülerini yakmıştı. İçimden geçti, kesin kadındır bu şimdi, önüme atlar, diye. Sağ şeritten geçerken; eksozundan, motorunun çalıştığını anladım, biraz daha yavaşladım... Ama öyle bir yola atladı ki -çıkacağını bildiğim halde- acemice asılmış olmalıyım ki frenlere, iki ABS'm de devreye girdi. Ama çok hoş olmayan küfürleri, trafiğin de içinde kalarak hazmetmek zorunda kaldı.
Şehiriçi trafik sinir iş arkadaş, arabayla bile çekilmiyor; motorla hiç... Pelerinle uçmak lazım şehiriçinde :D
cama şöyle sarı sarı balgam atsan daha güzel olurdu aslında :D
Şu motoru sürdüğüm 2 ayda kesin bişey ögrendimki yana bi sopayı lastikle baglamak, koltugun altında bi zincir saklamak şart
Birde aynı bahsettiğin olayı yapan motorlularda var, altında ducati, ben 40 ile kenardan giderken bariz manevralarımda yeni olgumu gösterir nitelikte. Adam yanımdan 160 la fln geçiyor dengem alt üst oldu beni düşürdü, bayağı düştüm. dirseklerim kan içinde kaldı ve arkasına bile bakmadı gitti. kaldırıp ışıklarda şansıma yakaladım. kaskına gelişine ince beyzbol sopasıyla vurdum, bayıldı ve bu seferde ben kaçtım. sanırım ölmedi yoksa çoktan bulunurdum, ölür diyede korktum he. Altında modelini bilmediğim bayagı kaslı bi ducati vardı ama kafasında 50 liralık kası vardı.
Bi video vardı motorlu biri ışıklarda adamın aynasını kesiyordu testereyle sende öyle yap
Birde hepsi araç kullanırken telefonda kullanıyorlar çok profesyoneller..
Bayanları görünce bunun gibi "Les go" demeniz gerek... Bir an önce bulduğunuz ilk aralıktan cıvvvv....
Bayanların araç sürmesine karşı değilim ama trafikte çok yanlışları var.Aynaya hiç bakmadan şerit değiştirir,sapağa girer,ana yola katılımda sanki yol kendinin gibi hemen yola atlar,paralel parkta 10 dakika uğraşır ama arabanın yarısı yine dışarıda kalır yani o kadar önemli şeyler değil yani...
Spiral taşıyla kesmiş ahahaha :D Onun yanında ne işi var be adam :D çok güldüm ya :D
Beşiktaş’ta kadın sürücünün kullandığı otomobil motosiklete çarptı.
http://gundem.milliyet.com.tr/besikt...61/default.htm
İnşallah hapislerde çürür allah belasını verir inşallah o kadının !!! İnsan bi aynasına bakar allah rahmet eylesin toprağı bol olsun mekanı cennet olsun kardeşimizin :( yakınlarına sabırlar versin allahım
Kaza anı kaydedilmiş..:(
http://www.iha.com.tr/video/besiktas...eti1-olu/21378
Öncelikle geçmiş olsun. Ben çok önemli bir şeye dikkat çekmek istiyorum !!! , bizim toplumumuzda , insanlar her şeyi yapabileceğini sanıyor , örneğin "oğlan askerden geldi veya kız üniversiteyi tutturdu , bir araba alalım" veya "borçlarımız bitti bir araba alalım vs , oysa ki ! her insan her şeyi yapamaz değil mi !? örneğin ben tavla oynamayı öğrenemiyorum , bir arkadaşım gözlükle motorsiklet kullanamıyor , yine bir arkadaşım 10. katta balkonda oturamıyor !! , "çok akıllı diye tabir edilen bir arkadaşımın kızına , kep töreninden sonra hediye olarak bir araba alındı , ( ehliyeti varmış !) , gelgelelim kız aracı bırakın kullanmayı , yerinden bile kaldıramıyormuş , 6 ay özel hocadan kurs aldı , sonrasında yazlığa giderken ailecek uçurumun kenarında babasının müdehalesiyle durabilmişler ve kız "baba ben bu işi beceremiyorum sat bu arabayı" demiş.
Kısacası her insan ehiyet alacak araç sürecek diye bir kaide yok !! , beceremeyen binmeyecek !!! , can yakmaya gerek yok !.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)