Gene gene gene bayan sürücüler !
-
06 Ağustos 2013, 21:26
2 saat önce ölümden döndüm diyebilirim ya ölümü hissettim resmen bi bayan sürücü yüzünden ara sokaktan direk ya sanki savaş çıkmışta kaçıyor öyle bir çıkışı var 100-110 giderken zor kurtardım tam ucu ucuna geçtim arkasından ışıklarda durdum yanına neymiş kamyondan caddeyi göremiyormuş o zaman çıkma ya allah belanı versin diyip bide camına tükürüp devam ettim çok sinirlendim ya
Reklamlar
-
06 Ağustos 2013, 21:28
-
06 Ağustos 2013, 21:30
Bayan sürücü görünce en müsait yerden tam gaz geçiceksiniz. Arkasından gitmeyi denemeyin, nerede duracakları belli olmuyor-nereye dönücekleri belli olmuyor...
Bayanlara ehliyet vermiyeceksiniz aslında.
-
06 Ağustos 2013, 21:32
Yok ozaman şikayetçi olabilir haklıyken haksız duruma düşmek var bide
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Bayanların ehliyet sınavları falan apayrı olmalı bence çok çok daha zorlaştırılmalı hatta ilkyardımı falan geçmeliler 1 sene boyunca trafiğe kapalı maket arabalar arasında eğitim almalılar
-
06 Ağustos 2013, 21:37
Nasıl bir yol ki o, ara sokak bağlantısı olan yerde 100'le gidebiliyorsun ?
-
06 Ağustos 2013, 21:43
Cama tükürmek nedir ya ahahahahaha :D Işıklarda ki sinyalciler gibi :D Çok yaşayın emi :D
Hoş bir davranış değil tabi yaptığınız ama hakkınız var insanı zıvanadan çıkarıyorlar
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
-
06 Ağustos 2013, 21:50
Cama tükürdünüzmü hakikaten ne güldüm ya :D
-
06 Ağustos 2013, 22:26
Motor bu istediğin an durmaz
100 le giderken caddede olduğunuzu varsayıyorum temkinli gidin biraz eyer o sokak girişini sizde göremiyorsanız hızınızı azaltın trafikteyiz çünkü hanzo çok hele şu bayanlar yönümü değiştiriyorum onları görünce
Bu gün dönel kavşak adaya varırken öndeki hırbo fren yapmış arkadakide öndekine vurmamak için fren yaptı bende ani fren yaptım ön teker kitleyip kaydı bir miktar sonra güm girdim arabanın arkaya plakalığın orda ufak tefek çizikler oldu
Ama fren mesafem vardı yani biraz daha geç frenlere asılsam ön amortisörü fren tertibatı ön göstergesi jantım felanda hasar alabilirdi fren mesafeni iyi ayarla öndeki aracı çok yakından takip etme
-
06 Ağustos 2013, 23:39
Birgün bi araba sürücüsüne sinirlendim . Aynasını kırmak için yaklaştım . Yanlış açıyla vurunca ayna kırılmak yerine pat diye kapandı rezil oldum resmen . Aman dikkat edin ayna kırmaya çalışırsanız , vurduğunuz açıya dikkat edin
-
06 Ağustos 2013, 23:50
Hocam tükrük koyu kıvamlı olsaydı bari )
-
06 Ağustos 2013, 23:55
:D iyi yapmışssın boşver.bende aynen senin gibi ölümden döndüm valallahi.4 yola geliyorum adam geçmesin dursun diye uzun farı yaktım öyle gidiyorum yine geçmeye çalıştı milim geçtim kalbim zonk zonnk atıyordu elim ayağım titredi.motor tecrübem olmasa vurucaktım orada....
-
07 Ağustos 2013, 00:19
benimd söyleyecek söz bulamadığımda yaptığım hareket oldu 4 yaşında çocuk gibi hissediyorum sonrasında da
Kavga etmeye hazır insanıda dumur ediyor deneyin etkili
-
07 Ağustos 2013, 00:39
-
07 Ağustos 2013, 01:06
Ara sokakta 100 cc cupla 100-110 la gidiyorsun kaskın da yok cama tükürmüşsün.
Eğer bu söylediklerim doğruysa senin için üzülürüm.
Lakin böyle bişi yoksa Sen Çevreyolunda 110 ile giderken çevreyoluna bağlanan bir arasokak(nasıl bir ara sokaksa ?) dan bir bayan yoluna atladıysa ve sen kurtardıysan ilerde de kaskını çıkartıp o sürtüğün camına tükürdüysen sana helal olsun elini sıkarım.
-
07 Ağustos 2013, 03:14
-
07 Ağustos 2013, 03:18
Ara sokakların katılabileceği caddede 100-110 gidiyosan kusura bakma ama delisin. Şehir içi hız limiti 50km. Ayrıca yola katılım olabileceği yerlerde, ışıklarda temkinli gitmek de bir trafik kuralıdır. Sana yeşil ışık yansa bile aslında hızını 30km'ye düşürerek geçmelisin kural böyle diyor.
-
07 Ağustos 2013, 03:25
Mengu16 haklısın kurallar öyle diyor olabilir ama türkiyede yaşıyorsan türk insanını bilmen gerekir malesef kurallara sen uymak istesen adamlar sövüyor trafik asıl kurallara uyunca kilitleniyor malesef üzücü ama böyle bir ülkede yaşıyoruz. Bazen biz bile yapıyoruz yapmıyormuyuz kurallara uyuyor adam 70 yazan tabelalı yerde 70le gidiyor allahın belası yürüsene falan dediğimiz aramızdan çoğu kişinin olmuştur. yavaş gitsem millet sellektör yapıyor sağa geçsem ara sokaklar ve en kötüsü aynaya bakmadan kapı açan sürücüler çıkıyor en sola geçsem olmuyor ortadan gitsem hiç olmuyor. ki benim motorumun ibresi 100 gösterse bile bazı serserilerin hızına yeterli olmuyor ki hala düdük çalanlar oluyor. Bu gibi yollarda böyle bir ülkede senin dediğin gibi delilik değil yapılan şey asıl kurallara uymak delilik
-
07 Ağustos 2013, 03:28
Sadece bayan sürücüler öyle değil ki her türlü hanzo mevcut direksiyonların başında düşünce sıfır.
Birgün pazardan dönüyorum scooter ın önünü doldurmuşum.50 km hızla ilerlerken ara sokaktayım sağda park etmiş araçlardan birisi hızla kalktı sağ şeritte devam edip bir anda sola kırıp U çekmeye çalıştı.Frenleme mesafem sıfıra yakın olmasına rağmen son anda durdum tabi adam indi özür diledi dikkat edemedim sinirliydim dedi.Bende insanlık halidir dikkat edin bir daha deyip devam ettim.Sözün özü; mesele kadınlarda değil insan olup ileriyi görebilmekte dikkatsiz ve umursamaz davranmakta değil.
-
07 Ağustos 2013, 03:28
-
07 Ağustos 2013, 03:32
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)