Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

arora ar 180 naked alınır mı ?

REKLAM ALANI
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı gökhan70 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    YBR, CBF, TVS gibi motorlar şekil açısından beni tatmin etmiyor. Aroranın şekli şemali güzel. Gidişide o 3 modele göre çok çok iyi. Üstte arkadas 30 cc atla deve değil demiş ama ara hızlanmaları 150 cc lere göre fena.

2. el piyasası ölü olduğundan önerilere göre hareket etmek daha mantıklı. cbf tvs falan almam ama aroradanda vazgeçtim
    Tamam bu 3 model kalite yönünden güzel. Konforlu yakıt tasarruflu orasına bişey diyemem ama yaşımız genç be abi insan şekil şemal istiyor birazda gitsin tabi
    al gel bakalım bi tane arora deniyelim tvsyle ara hızlanmayı?
    denedin mi dersen kısmen de olsa denedik,
    senin dediğin gibi olmadı malesef.
    tvs ara hızlanmada cbr 125 de dahil küçük cc deki cogu motosikleti geçiyor.
    benim tek rakip olamadıgım motosiklet yzfr125, onun haricinde 150 180 125 cc de rakibi yine kendisi..
    # motosikletle.blogspot

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    forevermore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 (2013 Kırmızı)
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynı yorumu ben yazacaktım. benden önce davranmışsın.
    aroraya zororaya paranı kaptırma, cc farkı sen kandırmasın, 180 lik diye fazla gidecegini sanma.. mh drift kadar gitmiyor zaten, az cok biliyorum. tvsyle zaten kıyaslamıyorum..
    bakkal aldı bu motordan. fazla benzin yakıyor başka bir ekstrası yok,
    tipe baktıgın zaman zaten ne kadar çinli oldugu belli oluyor.
    verecek 5 bin liran varsa yeni kasa tvs al, 250 cc lerin hepsine kafa tutarsın,
    250 cc den tek farkı son hızında 20 30 daha az olması.. geri kalan herşey aynı..
    Aynen 5 bin lira civarı paran varsa, uzun yolda iki kişi rahat gideyim titreşim olmasın fazla atik olmasa da olur diyorsan git al bi 2013 CBF, yok daha spor olsun daha seri atak olsun havalı cvalı olsun biraz titrese de olur diyorsan git al bi TVS rahatına bak. 180cc 200cc oluşları aldatmasın bu çinli makinaların, gerçek hp ve tork değerlerini yazmıyorlar ne yazık ki.

İlla ucuz çinli bakıyorsan Mondial Drift / Roadracer veya Salcano Wolf bu modeller seni üzmez yakıtı ve hızı da idare eder o klasmana göre
    Aptallık En Büyük Günahtır !

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    vay arkadaş yine benim motoru itin götüne sokup çıkarmışsınız yavvv....o kadarda kötü değil la bu motor

motorcrus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cıbır
    ybr cbf bilmem de tvs yi yakından gör öyle tipsiz de motora

gökhan70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Borelli Ledow 250
    Alıntı MBHoro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cbf, ybr, tvs tipleri güzel değil diyorsun almak istediğin motor tvs apache yeni kasanın çakması zaten.. anlamadım ben bu işi
    Tvs dendiği zaman aklıma gelen ilk tasarımı oluyor bende. Yeni kasasını görmemiştim kusura bakma.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)