felon kardeş,birgün belki lazım olur diye,arşivimde olan ve
tamamen alıntı olan şu bilgiyi sizinle paylaşayım.soru cevap gibi gidiyor.
-bir gökceadayı bilirim. Gökçeada da yer bulabilirsen kaleköy de yakamoz pansiyonda kal.kaleköyün girişnde hemen sağdan yukarı cıkıyorsun. Adada pek kamping yok bir yer varmış ama ben gitmediğim için bilmediğim yeri tavsiye etmiyim aynı zamanda kaleköy de girişte sağ yerine sola dönersen ücretsiz cadır kuracağın bir alan var illa pansiyon dersende yakamozda yer olmaz .yanı yolun üstünde gökçe tatil köyü diye guzel bir pansiyon var orada kalabilrisin ben gittiğimde gökce tatil köyü pansiyonda yer yoktu bahcesine cedır kurdum cok memnun kaldım.Aynı zamanda gezilecek yerler olarak tepeköy de kullanıyorsan el yapımı sarap iç kullanmıyorsanda gezmeye cık.zeytinköy de dibek kahvesi iç adanın diğer ucunda laz koyuna uğra yıldız ve kefaloz plajına git. Kefaloz aydıncık olarakda soylenir aynı yer sinek kov almadan gitme plajda sinek oluyor.Ada özetle sakin bir yerdir denizi guzeldir çokta pahalı bir yer değildir.
-gökçeada ve bozcaadaya araba yada motosiklet gidebiliyor mu?
-her ikisine de araba ve motorla geçiliyor...bozca ada ya geyikliden geçiliyor yer bulmak oldukça zor , yer olan birkaç yerde gereksiz pahalı,bozca ada da denize girilecek en güzel yer ayazma, orada çadır kurmak için duşlu restaurantlı küçük birkaç tesis var , orada kalınıp akşamda motorla merkeze geçip yemek ve gezi işlemleri tamamlabilir...
keşanda erikli var ama pahalı , vakıflar olabilir oldukça sakin.
-gökceada için mavi su resört otelini tavsiye ederim bu otelin plajı ve denizi adanın en güzel denizidir hatta dünyada ilk 10 a giricek kadar güzeldir ,
http://www.mavisuresort.com/