Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

motor tavsiyesi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    aranıyor
    selamın aleykum arkadaşlar
    bir motor alma planım var.125 veya 250 cc ye kadar enduro cross veya super moto tarzı yani asfalt lastikli yüksek bi motor alma isteğim var boyum 187 cm yüksek olması önemli benim için istnabul trafiğinden sıyrılabileceğim kaldırama zıplayabileceğim bi motor arıyom bu klasmanda motor çok yakıt tüketimleri hemen hemen aynı.daha yeni başlıyorum o kadar anlayamıyorum kaliteden vs. tavsiyelerinizi ve motor önerilerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bugraaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    14'Honda CBR250R Repsol - Triumph Daytona 675 Red
    Bütceniz iyi ise ktmleri arastirin supermotoda ustune yoktur... Kawasaki klx ,honda crf ve yamaha wr de onerilebilir.

sinanteknik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 125r 2012
    Honda crf 250 ye bi bak güzel motordur sıkıntı çıkartmaz

Motosikleti
    tvs apache
    bütçeniz 8 bin tl arası ise kesinlikle KTM öneririm duke serisi bir makina tam size göre kısa bir süre keşfetme fırsatı buldum yaklaşık 3 4 ay böyle bir makina yok kalite ve güvenliğin bir arada buluştuğu bir motor
    dersenizki 3bin 4 bin tl arası tvs apache boyunuz dolayısı ile diğer düşük cclerdeki makinalara göre daha kalıplı

Motosikleti
    aranıyor
    öerilerinizi inceledim arkadaşlar bir şeyi atlamışım bütçe 6-7 liraya kadar olabilir.Ktm ler hala hayallerimde yaşıyor :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)