Anket: Site hızlı olsun yeterki...
- Katılımcı sayısı
- 10. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Ben kendi payıma düşeni karşılarım
-
Beni ilgilendirmez
-
Ücretin makul olması koşuluyla bana uyar
-
Başka eğlence bulun kendinize
-
Kararsızım hala
Motosiklet.net hakkında..
Reklamlar
-
Arkadaşlar sizcede bu sitenin hızı artık eziyet olmaya başlamadımı? Bir önerim var ama önce bir halk oylaması yapalım.. Ücretli hosting yapan bir yere site taşınsa bunun makul olan ücretini aramızda toplayıp karşılayamazmıyız? Ben varım diyenler bir el kaldırsın...
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
Reklamlar
-
jetaime hak veriyorum site çok yavaşladı herkez anlayışla karşılacaktır bencede ve siteye üye arkadaşlar üye olduktan sonra takip yapsın yada hiç üye olmasınlar bence yani hiç olmazsa ayda bir katılım yapın 1000 kişiyi aşmışız ama yazanlara bakın anlarsınız
-
sizin net yavastır ben tıklamam la 10 sn ye ıcınde acması bır oluoyor
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta
Her Karakolda Ismimiz
Her Genc Kizda Resmimiz
Her Yerde Seklimiz Vardir
Cunku Biz Ankara liyiz
Fazla Soze Gerek Yok
-
bende de pek problem olmuyor ama daha hızlancaksa banada uyar
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
-
Site hızlandırma çalışmaları devam ediyor arkadaşlar, biraz daha sabır
-
Arkadaşım sizlerin net yavaştır diyip sıyrılamazsın, gecenin 3 ünde açar.. Ben nete 2 megabitle çıkıyorum.. Sanmıyorum burda benden daha hızlı nete çıkan birilerinin olacağını... Artı aylık katılım değil yıllık kaça host ediyorlarki bir siteyi? 30 dolarmı 40 dolarmı?
Sinan Atasoy
-
Bende 2Mbit ISDN hattı ile çıkıyorum. Ve yavaş
Bu 1-2 gündür girebiliyorum. Önceden hiç açılmıyordu. Mesajlarımdan anlarsınız zaten
-
Ayenn öyle arkadaşım insanın yazası veya okuyası gelmiyor sayfa bir türlü açılmayınca.. Umarım elbirliği olurdu uçan hızda bir sitemiz olur ;)
Sinan Atasoy
-
Admin
Site zaten ücretli bir hostinde ama daha iyisine taşınacak çalışmalrımız devam ediyor
:computer: :sleepy1: :eeeeek: :computer: :sleepy1: :eeeeek: :computer: :sleepy1: :eeeeek:
-
09 Aralık 2004, 11:05
Sabırsızlıkla bekliyoruz
Sinan Atasoy
-
09 Aralık 2004, 14:05
Arkadaşlar bu sitenin yavaşlık probleminden önce başka bir problemi var.
Eskisi gibi kimse giripte, doğru düzgün mesajda yazmıyor konuda açmıyor.
Yani anlıyacağınız rating ayaklar altında.
Ben buna çok üzülüyorum.Biraz daha katılıma çağırıyorum tüm üyeleri.
İkinci olarak; kimseye gel kardeşim hosting için bize para vereceksin diyemezsiniz,
aslında diyebilirsiniz ama kimse gelipte buna para vermeye yanaşmazz.
Bunun için bir yöntem olarak, başka sitelerinde yaptığı gibi t-shirt basıp satılabilir,poster satılabilir,inciktir boncuktur,çakıdır çakmaktır,aynadır,taraktır satılabilir, reklam verilebilir.Bunları denemek lazım.
Derim ben.
Kırıcı olduysam özür dilerim.
Dragstar 650 Classic
Süper Fırsat 5" gps bluetooth fm transmitter 2gb sd kart full harita tr sadece 215 tl . Fırsatı kaçırma!
-
09 Aralık 2004, 14:16
walla ben siz bunları niye dert ediyosunuz anlamadım bizim böyle bir yükümlülüğümüz mü var da ben bilmiyorum? benim bildiğim site yöneticileri düşünür bu işleri ki düşünüyorlar biliyorum.Bu söylediklerim hosting işiyle ilgiliydi.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
09 Aralık 2004, 14:47
Eyvallah site yöneticisi düşünürde site yöneticisinin bir çıkarı yok bu işten.. Artı benkimseye para ver demiyorum. Kim gönlünden ne koparsa verir eğer bu siteyi güzel yaşatmak istiyorsa..
Sinan Atasoy
-
09 Aralık 2004, 16:12
ben bir problem yaşamıyorum çoğuzaman istediğim anda hizmetimde :
-
10 Aralık 2004, 01:26
işte cimriler problem yaşamıyorum diyor
-
10 Aralık 2004, 08:21
Sinan Atasoy
-
10 Aralık 2004, 17:12
çok komiksin ya murrat ne diyim...gayet cömert ove gerçekçi olduğumu iyi bilirsin!!
-
29 Aralık 2004, 15:32
evet arkadaslar bende de sorun yok tıkladıgım zaman en fazla 10 sn gıbı kısa bır surede acıyo sızın gırdıgınız net yavasdır belkı her yerde aynı olmaz he bu arda murat kardes cımrılılk le ne alakası var senın her halde paran cok
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
-
29 Aralık 2004, 15:53
Tamam arkadaşlar tartışmayalım topic kapanmıştır.. Mevzu hallolmuştur. Skull hunter olaya el atmıştır ;)
Sinan Atasoy
-
29 Aralık 2004, 20:22
murrat .-)))) helal beee. abi site iyi olsun motoru satmaya hazırız akabinde:-pPPP
racing racing ve racing.............
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler