Fazladan Kaskı Olan Abilerime duyrulur..
Reklamlar
-
04 Ağustos 2013, 12:21
Bekozade adlı üyeden alıntı
Herkese teşekkür ederim iyi kötü düşünen herkese minnettarım fakat bende 1 ay çalıstım 3 yere girdim garsonluk yaptım fakat olmadı çünkü eylülde kurtarma sınavım var onlara çalışıyorum babamlarda çalışma ders çalış dediler bende kask yardımı istedim çünkü babamlara bak işte kaskım oldu abilerim yardım etti falan diye gögsümü kabartıcam ve motor istemek konusunda ne kadar ciddi oldugumu anlayacaklar bu yüzden istedim kurada da ismimi 2 kez falan yazmadım haksız yere yargılamayın lütfen yardımcı olmaya çalışan abilerime de SONSUZ MİNNETTARLARIMI İLETİRİM SAYGILAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
Teşekkürler abim Alllah senden razı olsun beni çok mutlu ettin
Ben sana demedim mi umudunu yitirme , elbet yardımcı olan olur diye ? hadi bakalım kaskını güle güle kullan bari ...
Reklamlar
-
04 Ağustos 2013, 12:23
WanD adlı üyeden alıntı
Hallettik , pazartesi kargolayacağım arkadaşların kasklarını...
---------- Post added at 03:42 ---------- Previous post was at 03:38 ----------
Allah razı olsun
bisiklet beni maffetti masrafı bitmiyor birkaç günde harcadığım paraya sanırsam adam akıllı motosiklet alırdım
kask eldiven falan kaldı onlarıda kredi kartına 100 lira civarında puan gelecek oradan halledicem
helal olsun be...hayırlı olsun...
melihozbek adlı üyeden alıntı
sevgili büyüklerim birde olaya öğrenci biri tarafından bakalım şekil a ben 2 senedir harçlıklarımı biriktirdim part time işlerde çalıştım güç bela motosiklet alabildim ama bu sene üniverste sınavını kazanmam gerektiği için işte çalışamam 1 sene kasksız dolaşmaktansa arkadaşımında yazdığı gibi iş görmelik bir kask istiyorum öğrencilik nedir hepiniz bilirsiniz günde 5 lira alıyoruz 4 ü yol parasına gidiyor 1 lirayada simit yiyoruz varsa elinizde fazla bodrumda tozlanmaya bırakılmış ekipman bare birilerinin işleri görülsün şahsen benimde ihtiyacım var,kimse burda beleşe getireyim felsefesi yapmıyor zaten
sana odaklanalım şimdi biraderim...beden yaz lütfen...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Ağustos 2013, 12:26
beko12345 adlı üyeden alıntı
Ben sana demedim mi umudunu yitirme , elbet yardımcı olan olur diye ?
hadi bakalım kaskını güle güle kullan bari ...
evet abi demiştin hayırlısı demiştin umudunu yitirme demiştin dedigin çıktı..beni savundugun için teşekkür ederim
-
04 Ağustos 2013, 13:27
tr_select adlı üyeden alıntı
Sıcak su koyunca rengi değişenlerden alıcağım
Yok abi bu devirde GERÇEKTEN İHTİYACI olan harici ıhh... Günahımı bile vermem.
renk değiştirmese de olur yahu Normal de +1 kask verecektim baktım olacak gibi değiş ikisini birden vermeye karar verdim... 3,cü kaskım olsaydı @melihozbek arkadaşımıza vermek isterdim.
-
04 Ağustos 2013, 13:30
Burdan Yine Belirtmek isterim ki SERKAN EMİR ABİME SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH ONA KAT VE KAT FAZLASI VERİR İNŞALLAH HERKEESE DESTEKLERİNİZ İÇİN DE TEŞEKKÜRLER MOTORSİKLETNET. AİLESİ
-
04 Ağustos 2013, 13:36
mete_han adlı üyeden alıntı
helal olsun be...hayırlı olsun...
mete_handro , bana pisiklet kaskı alsanya beden falan önemli değil kask olsun yeter
Şaka bir yana da sana da helal olsun diğer forumda ki yardımını gördüm dedim adamın dibi ...
---------- Post added at 12:36 ---------- Previous post was at 12:30 ----------
Bekozade adlı üyeden alıntı
Burdan Yine Belirtmek isterim ki SERKAN EMİR ABİME SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH ONA KAT VE KAT FAZLASI VERİR İNŞALLAH HERKEESE DESTEKLERİNİZ İÇİN DE TEŞEKKÜRLER MOTORSİKLETNET. AİLESİ
Amin abicim , güle güle kullan benim pek kullanma şansım olmadı Sana bahsettiğim gibi bende ilk motosikletimi almadan arkadaştan ikinci el kask satın almıştım ve hevesle motosiklet alacağım günü beklemiştim... Ne günlerdi beee...
-
04 Ağustos 2013, 13:49
WanD adlı üyeden alıntı
mete_handro , bana pisiklet kaskı alsanya
beden falan önemli değil kask olsun yeter
Şaka bir yana da sana da helal olsun diğer forumda ki yardımını gördüm dedim adamın dibi ...
Amin abicim , güle güle kullan benim pek kullanma şansım olmadı
Sana bahsettiğim gibi bende ilk motosikletimi almadan arkadaştan ikinci el kask satın almıştım ve hevesle motosiklet alacağım günü beklemiştim... Ne günlerdi beee...
Bende kendi paramı kazanınca bi toparlayınca kendimi bu sitede bağış yapacagım
-
04 Ağustos 2013, 16:06
Bir eşyayı atıl durumda elimizin altında bekletirken ona birilerinin ihtiyacı olabileceğini düşünmemek bencillik değilse nedir?
Küçükken kardeşim arkadaşlarına oyuncak arabalarını hediye ederdi. Yeni oyuncaklarını bile arkadaşlarına verdiği için zaman zaman benden dayak yerdi. Bir gün eve geldiğinde baktım, oyuncak arabası elinde yok. "Nerede araban?" dedim. "Sattım" dedi. "Kime sattın" dedim. Arkadaşının adını söyledi. "Kaça sattın" dedim. Biraz düşündükten sonra "bedavaya sattım" dedi. Korku belasına bulduğu bu cevap işe yaramış, dayak yememişti. Verdiği bu cevabı 45 senedir unutmuyorum. Unutmayacağım da.
MT yönetimine önerimdir; Bit pazarı bölümüne "BEDAVAYA SATILIK" espirisinde bir başlık açılabilir. Gelen malzemelere talepte bulunan kişiler yönetim tarafından belirlenen kurallar ve düzen dahilinde değerlendirmeye alınabilir.
-
04 Ağustos 2013, 16:09
hayırlısı olsun kaskında olduğuna göre sınavlarına odaklan şimdi.
Vicdanın rahat binersin motora kimsede laf söylemez sonrasında sana.
Sağlıcakla kal.
-
04 Ağustos 2013, 16:37
biri bi kask hediye etcem dedi herkez kask ister oldu arkadaş hediye edecek varsa bi moderatöre iletsin modaratör tespit etsin ihtiyacı olanı
-
04 Ağustos 2013, 17:37
-
04 Ağustos 2013, 17:57
Ben sevabında filan değilim açıkcası. Gideceğim yer belli. Neyse.
Mutluluğun bir gamzeye sığdığı an, mutsuz olmakdan korkmadığın zamanda saklıdır diyelim şu günah sevap konusunu kapatalım.
Abi gideceğim yer belli derken benimde belli alevli olan yere mi gidiyoruz yoksa biz? Neyse gitmeden iki duble atıp gidelim
Konuyu açan kardeşim, bu iş öyle olmaz. Kullanmadığınızı gönderin falan filan kime gönderdik sana gönderelim? Zaten kask hediye eden bir arkadaşımız vardı konu açmış orda ki yorumlarınıda okudum hırsından kaskı alabilmek için ona buna terbiyesiz falan demişsin. Sen gel vazgeç bu sevdadan. Kask alamıyorsan sen eldivene parada vermezsin monta da para vermezsin.
MOTORUN İLE KORUNMADAN İLİŞKİYE GİRME
-
04 Ağustos 2013, 20:22
cece89 adlı üyeden alıntı
hayırlısı olsun kaskında olduğuna göre sınavlarına odaklan şimdi.
Vicdanın rahat binersin motora kimsede laf söylemez sonrasında sana.
Sağlıcakla kal.
teşekkürler abi evet derslerime odaklanıcam sınıfımıda geçip alıncak inşallah motorum
-
04 Ağustos 2013, 20:28
gokhanarslan adlı üyeden alıntı
Abi gideceğim yer belli derken benimde belli alevli olan yere mi gidiyoruz yoksa biz?
Neyse gitmeden iki duble atıp gidelim
Konuyu açan kardeşim, bu iş öyle olmaz. Kullanmadığınızı gönderin falan filan kime gönderdik sana gönderelim? Zaten kask hediye eden bir arkadaşımız vardı konu açmış orda ki yorumlarınıda okudum hırsından kaskı alabilmek için ona buna terbiyesiz falan demişsin. Sen gel vazgeç bu sevdadan. Kask alamıyorsan sen eldivene parada vermezsin monta da para vermezsin.
2+1 lav manzaralı.. Hatunumu bile ayarladım
http://www.letseemore.com/images/201...l-in-party.jpg
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
04 Ağustos 2013, 20:43
Günah işleyesim geldi
-
04 Ağustos 2013, 20:49
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
04 Ağustos 2013, 21:24
Motoru 2. el değil 3. el alacak, kalan parayla da ekipman alacak. Boş beleş insan olmayacak
-
04 Ağustos 2013, 21:27
WanD adlı üyeden alıntı
mete_handro , bana pisiklet kaskı alsanya
beden falan önemli değil kask olsun yeter
Amin abicim , güle güle kullan benim pek kullanma şansım olmadı
Sana bahsettiğim gibi bende ilk motosikletimi almadan arkadaştan ikinci el kask satın almıştım ve hevesle motosiklet alacağım günü beklemiştim... Ne günlerdi beee...
sana piskilet de bulamayız ha...beğenmezsin...yok titanyum yok bilmem ne kadrolu psikilet işide ayrı bir dünya aga... he kask mı dedin o iş kolay ya...5-10 lira bişeydir herhal...
elimde imkanlar olsa bütün servetimi çocukların genlerin mutluluğu ve geleceği için harcarım...
Pasali1921 adlı üyeden alıntı
Abicim helal olsun adamın kralısın valla cok mutlu oldum böyle bişeyde parmağının olmasına foruma ilk girdiğimde yorumlarından sende bi sempatiklik olduğunu anlamıştım zaten
Ayrıca sunu da dip not olarak geçmek istiyorum bazı Abi'lerimiz heralde kilonuz hakkında lakap takanlar var sürekli bi yerlerde görüyorum forumda
Öyle diyen abilerimizi esefle kınıyorum
o abimiz iyi bi abi
benim herşeyde barnağım vardır... namım pandadır...benimde hoşuma gidiyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
04 Ağustos 2013, 22:15
Burada arkadaşa yada kardeşimize yüklenen kişileri hiç anlamıyorum hayat şartları belli ben 27 yaşındayım ilk motosikletimi ikinci el çin malı olarak daha bu yaz alabildim ls 2 kask alabildim mont felan alamadım şuan geçim şartlarını ortada insanlara yüklenmeden önce karşınızdakinin yerine koyun biraz kendinizi bazı arkadaşlarda vardır elbet ekmek elden motor pederden onlara toz pembe zaten hayat genelleme yapmıyorum ama ikikez düşünün bazı şeyleri yazmak için yazmayın
-
04 Ağustos 2013, 22:18
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)