Fazladan Kaskı Olan Abilerime duyrulur..
Reklamlar
-
04 Ağustos 2013, 02:11
Böyle yardımlaşmalar çok güzel hakketten insan sanki kendine yapılmış gibi seviniyor...
Bazı ergen arkadaşlarda karşı çıkmış, tabi herkes kendine göre haklı...
Reklamlar
-
04 Ağustos 2013, 02:14
Mt kendine gelmeye başladı ... Son zamanlarda hiç iyi değildi gidişatı ...
-
04 Ağustos 2013, 02:15
fazla şımartıyorsunuz tamam iyilik yapmak güzel ama sadece kask takmak ile iş bitmiyor kendi çalışıp kazansa daha iyi.
-
04 Ağustos 2013, 03:25
beyler banada deponuzdan soyle 1er litre benzin yollasaniz super olur. parasizliktan degil eriniyorum benzinlige gitmeye, kargo masraflarinida katin icine ugrastirmayin beni...
bizde haketmedigin birseyi dile(n)mek neden bu kadar kolay?
-
04 Ağustos 2013, 04:02
manners adlı üyeden alıntı
beyler banada deponuzdan soyle 1er litre benzin yollasaniz super olur. parasizliktan degil eriniyorum benzinlige gitmeye, kargo masraflarinida katin icine ugrastirmayin beni...
bizde haketmedigin birseyi dile(n)mek neden bu kadar kolay?
Bende boğazdan akrep istiyorum. Kargoyu öderim
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
-
04 Ağustos 2013, 04:09
tr_select adlı üyeden alıntı
Oldu olacak yeni aldığım bisikletime kask ve eldiven istiyorum bende
-
04 Ağustos 2013, 04:11
WanD adlı üyeden alıntı
Oldu olacak yeni aldığım bisikletime kask ve eldiven istiyorum bende
bu isin sonu yok :D
-
04 Ağustos 2013, 04:21
bu isin sonu yok :D
Herşeyi tam bir kask ile eldivene param yetmedi
-
04 Ağustos 2013, 04:31
WanD adlı üyeden alıntı
Ben bisikleti istiyorum
-
04 Ağustos 2013, 04:33
-
04 Ağustos 2013, 04:36
Ben bisikleti istiyorum
Allah dualarını kabul eyler inşallah
-
04 Ağustos 2013, 04:37
WanD adlı üyeden alıntı
hahaha ben saka sanmistim :D
cinden size gondereyim dicem kaski ama burdan gelecek kaska guveneceginize kendi kafaniza guvenmeniz daha mantikli :D
orjinal birsey olsa bile trden daha pahali hehe
-
04 Ağustos 2013, 04:42
acayüp adlı üyeden alıntı
Ne oldu sonuç nedir ?
Hallettik , pazartesi kargolayacağım arkadaşların kasklarını...
---------- Post added at 03:42 ---------- Previous post was at 03:38 ----------
hahaha ben saka sanmistim :D
cinden size gondereyim dicem kaski ama burdan gelecek kaska guveneceginize kendi kafaniza guvenmeniz daha mantikli :D
orjinal birsey olsa bile trden daha pahali hehe
Allah razı olsun bisiklet beni maffetti masrafı bitmiyor birkaç günde harcadığım paraya sanırsam adam akıllı motosiklet alırdım kask eldiven falan kaldı onlarıda kredi kartına 100 lira civarında puan gelecek oradan halledicem
-
04 Ağustos 2013, 05:16
ben niye eksiklerimi tamamlamak için motor hayalimi bir sene erteledim ki? motorun yanında kask devede kulak. genç adamsın. iki hafta çalışsan sıfır güzel bir kask alabilirsin. şevkini kırmak istemem ama kendi çabalarınla elde edersen değerini daha iyi bilirsin ve daha mutlu olursun. inşallah istediğini elde edebilirsin.
-
04 Ağustos 2013, 05:21
WanD adlı üyeden alıntı
Allah dualarını kabul eyler inşallah
Bisikleti vermedin ama suluğunuda ben aliyim
-
04 Ağustos 2013, 05:23
-
04 Ağustos 2013, 06:12
WanD adlı üyeden alıntı
Termos özellikli olursa sevinirim
Yahu o değilde hatırı sayılır kişi sayısı benden özellikle siyah kaskı istedi ben suluk istemişim çok mu
Sıcak su koyunca rengi değişenlerden alıcağım
Yok abi bu devirde GERÇEKTEN İHTİYACI olan harici ıhh... Günahımı bile vermem.
-
04 Ağustos 2013, 09:11
sevgili büyüklerim birde olaya öğrenci biri tarafından bakalım şekil a ben 2 senedir harçlıklarımı biriktirdim part time işlerde çalıştım güç bela motosiklet alabildim ama bu sene üniverste sınavını kazanmam gerektiği için işte çalışamam 1 sene kasksız dolaşmaktansa arkadaşımında yazdığı gibi iş görmelik bir kask istiyorum öğrencilik nedir hepiniz bilirsiniz günde 5 lira alıyoruz 4 ü yol parasına gidiyor 1 lirayada simit yiyoruz varsa elinizde fazla bodrumda tozlanmaya bırakılmış ekipman bare birilerinin işleri görülsün şahsen benimde ihtiyacım var,kimse burda beleşe getireyim felsefesi yapmıyor zaten
-
04 Ağustos 2013, 09:28
melihozbek adlı üyeden alıntı
sevgili büyüklerim birde olaya öğrenci biri tarafından bakalım şekil a ben 2 senedir harçlıklarımı biriktirdim part time işlerde çalıştım güç bela motosiklet alabildim ama bu sene üniverste sınavını kazanmam gerektiği için işte çalışamam 1 sene kasksız dolaşmaktansa arkadaşımında yazdığı gibi iş görmelik bir kask istiyorum öğrencilik nedir hepiniz bilirsiniz günde 5 lira alıyoruz 4 ü yol parasına gidiyor 1 lirayada simit yiyoruz varsa elinizde fazla bodrumda tozlanmaya bırakılmış ekipman bare birilerinin işleri görülsün şahsen benimde ihtiyacım var,kimse burda beleşe getireyim felsefesi yapmıyor zaten
Şehir yazarsan yakında oturan yardımsever birilerinden elden teslim alma ihtimalin olur.
-
04 Ağustos 2013, 11:15
Herkese teşekkür ederim iyi kötü düşünen herkese minnettarım fakat bende 1 ay çalıstım 3 yere girdim garsonluk yaptım fakat olmadı çünkü eylülde kurtarma sınavım var onlara çalışıyorum babamlarda çalışma ders çalış dediler bende kask yardımı istedim çünkü babamlara bak işte kaskım oldu abilerim yardım etti falan diye gögsümü kabartıcam ve motor istemek konusunda ne kadar ciddi oldugumu anlayacaklar bu yüzden istedim kurada da ismimi 2 kez falan yazmadım haksız yere yargılamayın lütfen yardımcı olmaya çalışan abilerime de SONSUZ MİNNETTARLARIMI İLETİRİM SAYGILAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:06 ----------
WanD adlı üyeden alıntı
Amin , cümlemize inşallah...
Teşekkürler abim Alllah senden razı olsun beni çok mutlu ettin
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)