kask takmadiği için 77 tl ceza a2 ehliyeti olmadiği içinde 1407 lira ceza kesilmiş az önce tvde izledim
kask takmadiği için 77 tl ceza a2 ehliyeti olmadiği içinde 1407 lira ceza kesilmiş az önce tvde izledim
ehliyettemi yokmuş...
geçen bodruma gidiyor falan diye bi konu açılmıştı...
memur hiç acımamış helal olsun vallaha ünlü falan filan diye bırakmamış...
Odesin. Bak biz hala surunuyoruz. Emniyetten pazartesine randevu aldik guya bugun sertifikalar geliyor diye, sertifikalar yalan olmus.
Ehliyeti alayim elime, sokucem egzozu, kapatacam plakayi, hgs yi de iptal edicem nasilsa para vermeden gecerim kopruden, ne kadar pislik varsa yapacagim dermisim.
Kivanc abi, paran var ode cezayi, yillik gelir vergisi verirken bir kalemi fazla masraf gosterir bu parayi devletten cikarirsin. Millet Amerikada hersey dahil 4 gune ehliyet aliyor kurs vs masrafi olmaksizin.. Sinavi yapanda ehliyeti basanda ayni cati... Bizde polis randevusu almak bile eziyet. Daha cooooook gezen olur ehliyetsiz...
Not: ehliyeti alinca agiz degistirip, ehliyetsiz gezmeyin, bizde gectik o yollardan, once ehliyet sonra motor vs diye konusacagim. Ceza yiyene de oh olsun falan diyecegim, zevk alacagim keyif yapacagim. Hak ettin falan diyecegim. Gozlemledigim kadariyla olay boyle motorcularda (istisnalar kaideyi bozmaz).
Ah be keşke yakalanmasaydı. Kasksız pekmezi hafifffçene bi akıtaydı da anlayaydı. Takar artık belki. Moralim bozuldu :(((
adamın umrunda bile olmamıştır
bu haber bıle ona bır getırı saglar reklam gıbı
Reklam olsun diye bilerek yakalanmış da olabilir
polise ceza kestiği içn para bile vermiştir
Motosiklete binmek bi farklılıktır. Tekdüzelikten başka bişeydir. Böyle topluma mal olmuş insanların daha güzel örnek olması lazım bence.
ehliyetsiz kaza yapıp ölüme neden olsaydı görürdüm ozaman o para onu kurtarırmıydı acaba
çarptigi kisinin ailesine 250 300 bin tl versin bisey olmaz burasi türkiye
Polisler % kaç pay alıyor demiştiniz en son Bencillik kimlere ceza kesmeye niyetlendiriyor, eskiden niye kesmemişler
Pay kaldırılsın aynen siestaya devam... işine ne gelirse, düzene bak
kivanc ta sanat dunyasinin apachisi olmus demekki, helal olsun o polise,
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)