Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kivanç tatlıtuğa ceza

REKLAM ALANI

isterse 20 yildir motor kullansın ehliyetsizse suçlu ama polissizde halledebilir sonuçta parası var

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı rumelian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Odesin. Bak biz hala surunuyoruz. Emniyetten pazartesine randevu aldik guya bugun sertifikalar geliyor diye, sertifikalar yalan olmus.
    Ehliyeti alayim elime, sokucem egzozu, kapatacam plakayi, hgs yi de iptal edicem nasilsa para vermeden gecerim kopruden, ne kadar pislik varsa yapacagim dermisim.
    Kivanc abi, paran var ode cezayi, yillik gelir vergisi verirken bir kalemi fazla masraf gosterir bu parayi devletten cikarirsin. Millet Amerikada hersey dahil 4 gune ehliyet aliyor kurs vs masrafi olmaksizin.. Sinavi yapanda ehliyeti basanda ayni cati... Bizde polis randevusu almak bile eziyet. Daha cooooook gezen olur ehliyetsiz...

Not: ehliyeti alinca agiz degistirip, ehliyetsiz gezmeyin, bizde gectik o yollardan, once ehliyet sonra motor vs diye konusacagim. Ceza yiyene de oh olsun falan diyecegim, zevk alacagim keyif yapacagim. Hak ettin falan diyecegim. Gozlemledigim kadariyla olay boyle motorcularda (istisnalar kaideyi bozmaz).
    Yorum süper
    rumelian bunu beğendi.
    Yeni değil bu yalnızlık . . .

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı motorcrus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yanlış düşünmüyorum bence asgari ücretle çalışan biri ben gibi bunu anlar biz kıvanç tatlıtuğ gibi çok paralar kazanamıyoruz.
    yanlış düşünüyosun demedim...elbette bu adamı etkilemez ama çok aşikar olan, herkesin bildiği ve farkında olduğu bişeyi yazdığın için kinaye yaptım..

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)