Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

a2 motor sınavı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR 250
    arkadaşlar 24 agustos gunu a2 motor sınavı var,direksiyon sınavı hangi tarihte oluyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sınavdan ortalama 3 hafta sonra diye biliyorum sürücü kursuna sorarsan net bi cevap alırsın

Motosikleti
    CBR 250
    şimdi aradım 24 agustusta sınav var ama direksiyon sınavı bellı degıl dıyorlar,planlarım alt üst oldu ben 24 ü direksiyon oldugunu biliyordum,sizin söyledıgıne göre eylül ortası sınava giricem,

Sistem değiştiği için yeni tarihleri tekrar Alman gerekiyor kurstan çünkü ben b den a2 ye geçiş yapıyorum sadece 27 temmuzda direksiyona giricektim kursa gittim sınav tarihimin 4 Ağustos olduğu söylendi.artık sistem oturana kadar net bişey söyleyemiyolar heralde

Motosikleti
    CBR 250
    Pasali1921 ne zaman kursa yazıldın,

jacks0n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XMax250-TM-'20
    Ben ~2 hafta önce kursa başvurdum... 27 Temmuz demişlerdi. B var A2 alacağım. Bugün mesaj geldi kurstan direksiyon sınavı 4 Ağustosta olacak diye... Hadi hayırlısı bakalım. Tekrar ertelenmese iyi..

Motosikleti
    CBR 250
    bende iki hafta önce başvurdum bana 24 agustos dedıler,demekki şehir şehir farkediyor,

yusufozugenc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07 Race Blue
    29 haziranda yazılı sınava girdim. Direksiyon sınavı bugün. Bi terslik olmazsa da 16 ağustosa kadar çıkar belgeler diyorlar. Acelesi yoktu seneye de alırdık
    rumelian bunu beğendi.

Valla onu hiç hatırlamıyorum ne desem yalan olur işin kötüsü kurstaki kızın demesi geçersen dosyan 10 gün sonra geliyo hemen başvurursanız da 1 hafta sonra ehliyet elinizde. Benim anlamadığım ben b alırken bu kadar beklemedim acaba bu süre de mi arttı ya yeni sistemle

Motosikleti
    CBR 250
    hayırlı olsun,gecersın sınavdan,benım motor bilgim yok benım dıreksıyon sınavına girdigimde ne yapıcagım bilmıyorum,hangı motor scooter mı kullanıdınız,etrafda kımsenın motoru yok olsa hiç degilse onlardan yardım isterdım

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:27 ----------

artık çok inceleıyorlar sahte ehliyet diploma vs... işlemler var bende dıplomanın aslını aldılar,artık kımse sürücü olsun heryer işini garantıye almaya çalışıyor tabıkı bu süreçte uzuyor,bence iyi ama beklemek sıkıyor insanı,hayırlısıyla ehlıyetımız alsak 2.el scooter alıp evın etrafında veya parklarda kullanıp ogrenmek istiyorum sonra modelını buyulmek gerekıyor

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)