Bunlar iyice eşşeğin a... su kaçırdılar artık 2. elleri 11000 den satılır
Geçmiş olsun diyeceğim ama geçirmişler zaten geçirecekleri kadar.
tek silindir cbr250 nin çıktığı fiyatlara bak arkadaş 1yıl sonra; Yeni başlıyorum cbr250 alacaktım param yetmedi 600F aldım başlıkları çıkar heralde
Bu arada eklemeden edemiyeceğim daha geçen Şubat ayında 9500 TL olan CBR 250 için peşin para 9000 TL ye pazarlık yapmıştım.Benim GV 250 yi o zaman 8500 TL ye almıştım şimdi 9500 TL.Ne oluyor bu distribitörlere?Biraz fazla satanın hemen bir yerleri kalkıyor basıyor zammı.
Memlekette herşey çok güzel de sanki. Şişirilmiş hesaplar, yalandan "0" eflasyon.. Zam gelmeyecekte ne gelecek?
valla kusura bakmasın cbr daha çok uçarsa alırım suzuki inazuma yada megelli250r
Ben az daha hondanın sitesınde şikayet bölümüne saydırcaktım bişeylerde zor tuttum kendimi
Güzel haber zaten satıyodum 250 lira daha zam yapayım küçük altın alacağına honda al arakdaş
Yamaha'nın fiyat politikası güzel. Yıl başında fiyatlar belirlenir ve o yıl içinde değişmez. Yalnız Honda büyük hacimli motorda uygun fiyatlar istiyor piyasaya göre. Dolayısıyla zamlara çok da bir şey dememek lazım diye düşünüyorum.
zamanında yzf r 125 için çok pahalı derdik, cbr'da onun gibi oldu neredeyse
Yaziklar olsun boyle distributorlere.
Hatirliyorum bi arkadas Kawasaki ile ilgili benzer bi konu acmisti.
Sonra ona troll dediler ama bence hakli yanlari da vardi.
Durup dururken zirt pirt zam geliyor.
Yazik!
Ben şirketleri suçlamıyorum artık sizde öyle yapın,ülkeyi yönetenler elektriğe,suya,benzine yani ihtiyaç duyulan herşeye zam yapıyor artması gereken maaşlar artmıyor üstüne birde sürekli saçma sapan vergiler çıkarıyorlar,o da yetmiyor devlet dediğin kurum sahtekarlık yapıp gizli vergiler alıyor onun üstünede utanmadan şu kadar büyüdük bu kadar büyüdük diyor.Piyasa dolarla yürüyor gelişmemize rağmen ne tesadüfse dolar zıplıyor.Böle insanları başa getirenler ve devamını sağlayanlara herşey müstahak ama ben hakkımı helal etmiyorum.Onlar hizmet etmek zorundalar birşey yaptılar ülkeyi büyüttüler diye bir teşekkür bile etmek zorunda değilim zaten görevleri o ve onun için maaş alıyorlar,maaşın kat be katınıda zaten aldıkları gayet güzel belli oluyor.Yani hakediyoruz arkadaşlar boşa kendinizi üzmeyin.
Ortada Inazuma varken fiyat arttırmaları iyi cesaret...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)