Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Eski kasa race

REKLAM ALANI
    hsndmrcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R6
    Bahsettiğin motoru bir çok kez açık bakmışımdır eminim artık sahibindendeki ilanları ezberledim

Benim görüşümde o yönde gt250r denedim dün akşam fena değildi ama bi süre sonra yetmeyecek tabi farkındayım dediğim gibi biraz bekleyip hem maddi durumumu hemde piyasadaki fiyatların uygunluğuna göre alıcam biraz geçsin düşer fiyatlar benim görüşüm bu yönde şu an ;)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    hyosung gt 650 naked
    kardes hyo yabana atma parca konusunda sıkıntılı yanı motor kısmının fıyatı temızzse kendı sınıfında cok cok ıdeal bı motor ne karsımda duke 200 kalabıldı neden cbr 250 yeterkı sen hyo bak oda senı uzmesın
    Alıntı emocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru izmir plakalı alırsan noter satışı 70 tl civarı başka da bir masrafın yok.
    bi de trafik sigortası yaptıracan okadar.

lakin senin tecrübene istinaden söylüyorum GT250R seni açmaz .
    görünümü ve gidon yüksekliği süper sport gibidir ama ciğeri masum bir kedidir 30 beygir

yani görüntü olsun bana yeter diyosan al ama bana kalırsa daha sabret veya kredi çek
    al bi ikinci el 600 lük

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...31996381/detay

şu motor benim de takibimdedir mesela

impressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSR-600
    eski modele hiç bakma hyosungda salla, bi fz6 veya gsr600 veya kawasaki er6n bakmayı denesen? er6n yakıt açısından iyidir, fz6 gsr600 yakıt açısından iyi değildir ama seri makinelerdir, 12000 liraya falan güzel bişey alabilirsin 2 binlira daha çıkarabilirsen tabi,onun dışında eski kasa race önermiyorum 2006 hatta 2007 gerisi race trışka geliyor görünüm açısından bana.

Motosikleti
    Yamaha R6
    Dediğiniz motorlara da bakıyorum ancak ss sevdalısı olduğum için bi süre sonra beni tatmin etmeycek onun farkındayım ama temiz makina olursa dediğiniz modeller de alınabilir gayet iyi duruyorlar tavsiyeleriniz dikkate alıcam teşekkürler..

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    Dostum mümkün olduğu kadar sabredip alabileceğin en yeni makinaya bak.Belliki paran kısıtlı birikimlerinle girmişsin bu işe,eski makinanın nerde patlayacağı meçhul,sonra altından kalkamassın bütün hevesin kırılır.Ne olursa olsun yeni herzaman iyidir,biraz daha bekle imkanın varsa borca gir güzel bir 600rr bak kendine.Eğerki limitin buysa scr si belli olan temiz durumda japon bakabilirsin ama ilanda görüp gidip ustaya göstermekle olmaz bu iş. Hyosung dersen temizini oldukça zor bulursun bulduklarında satmaz zaten(mesela ben biniyorum ve satmıyorum memnunum) çünkü binilecek bir motor sakın aklında soru işareti kalmasın.Gücünü bilmiyorsan birgün artçım olabilirsin fazer8 le sevişiyoruz

Motosikleti
    Yamaha R6
    Kardeşim söylediklerinde haklısın bende o yüzden biraz daha beklemeye karar verdim kredi çekip, düşen fiyatlardan da yararlanma kanısındayım Gt650 cometin var sanırım motora binmişliğim var bi arkadaşta vardı ancak çift silindir olması benim işime gelmiyor açıkçası sadece dayanıklılık sürüş kalitesi değil önemli olan biraz da kulağa hoş gelsin istiyorum. Tabi apaçi gibi bağırtacak değiliz motoru yollarda ama çocukluktan kalma bi hayali gerçekleştirmek diyebilirim ;) Sonuç itibarı ile ekim hatta kasıma kadar bekleme taraftarıyım ben bakalım ne olacak ne kadar hayallerimi gerçekleştirebilicem ;)

Wazaa.35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İnnova 125 (7.000km) 07
    Racing dediğin 4 silindir olur bunda haklısın.Ben motoruma racing gözüyle bakmıyorum çünkü.Dediğim gibi beklersen en iyisini yaparsın bana teşekkür edersin buzamana kadar yapılan yanlışlardan tecrübem olduğu için, sonradan pişman olucaksın biliyorum.Sıfır almanıda tavsiye etmem uygun temiz bir ikinci el 2010 2011 işini fazlasıyla görür maksat kafan ağrımasın içinde tereddüt olmasın kafana göre bas git.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)