Mondial 250 mct alıcam ama nasıl bir motor olduğu hakkında fikrim yok yardımcı olursa
Reklamlar
-
02 Ağustos 2013, 04:41
Reklamlar
-
02 Ağustos 2013, 04:48
Tam olarak parasının karşılığı bir model. Temizse iş görür. Ama sorunluysa canından bezdirir. Şanzımanları çok zayıf zorlanmış motorlar şanzımandan sorun çıkarıyor genelde.
-
02 Ağustos 2013, 12:10
şekil olarak süper duruyor... öncelikli bir tamirci bulup ona göstermekte fayda var... sonradan üzülmemek için..
-
02 Ağustos 2013, 12:19
İzmir İl Temsilcisi
mct 250 topigi nerdeyse bi motosiklet tamircisinini bilmedigi şeylerle dolu o kadar dolu ve eski bir topik.
Sende gelmıs mct hakkında birşey bilmıyorum diyorsun ?
al kolanı eline teker teker başla birinci sayfadan okumaya arkadaş !
-
02 Ağustos 2013, 12:22
fiyatına göre güzel motor fakat titreşim vb gibi hususları unutmamak lazım, ayrıca ufak tefek sökme takma tamir işlerini yapamıyorsan alma bu motoru.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
02 Ağustos 2013, 12:30
FatihC adlı üyeden alıntı
fiyatına göre güzel motor fakat titreşim vb gibi hususları unutmamak lazım, ayrıca ufak tefek sökme takma tamir işlerini yapamıyorsan alma bu motoru.
Titreşim işini nasıl halledebiliriz ?
-
02 Ağustos 2013, 12:47
ben arka dişliyi küçültüp, motorun şasiye bağlantısının yapıldığı cıvataları o ringli cıvatalar ile değiştirdim, loctiteda sürünce gevşeme olayı da çözüldü.
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
-
02 Ağustos 2013, 15:43
Cem arkadaşımın dediği gibi mct topiğinde çok fazla ve detaylı bilgiler var. Okumanı tavsiye ederim. Eğer motor özenli kullanılmışsa ufak tefek masraflar haricinde büyük masraf çıkaracağını sanmam. Ama artçılı kullanacaksan titreşim olayı artçıyı motorsikletten soğutabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)