Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bp bana beklemiş yağ satmış, zararı olur mu ?

REKLAM ALANI
    onuRRtas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Merhabalar.

Bugün BP istasyonuna gidip (yetkili castrol bayiiisi) castrol 10w 50 full sentetik motosiklet yağı satın aldım.

eve geldim, yağı koydum falan, sonra altına baktım tarih 2011

zararı olur mu ? olursa BP'ye nasıl bi yaptırım uygulamalıyım, adamlar castrol bayiisi ve bayat yağ satıyor sonuçta ?
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ercan41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500&Sym Wolf 250
    Orjinal ambalajı açılmadığı takdirde üretildikten sonra 2 yıl raf ömrü var...

açılmamış bidondaysa zararı olmaz. motora koyup o kadar süre bekleseydi kullanmadan önce değiştirmen gerekliydi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Lifan tay-100
    hiç bişey olmaz benim bi arkdaş war cup war onda 2 senedir bi kere yag degiştirdi motor asfaltı kemiriyo resmen ::D

krd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motor yağının raf ömrü olmaz. O yağ sen yaşlanıp öldüğünde bile üretildiği günki özelliklerini koruyor olacak.

izmir3535 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tdm900
    Alıntı efecan0303 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç bişey olmaz benim bi arkdaş war cup war onda 2 senedir bi kere yag degiştirdi motor asfaltı kemiriyo resmen ::D
    mtr u kemiriyodur oo
    Wazaa.35 ve Okan Sinan Ocan bunu beğendiler.

Salih_T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 125cc, Bajaj Pulsar NS 200
    bende sorun olmayacağını düşünüyorum... sonuçta açılmamış.. kullanılmamış bir ürün.. özelliğini koruyordur..

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Abi nasıl sorun olmaz yahu ?
    Adamlar ne için son kullanma tarihi koymuş o zaman kutuya ?
    Gidip skt 2011 olan süt alalım açılmamış kutuda, dikelim kafaya. Olur mu öyle şey ?

Bir arkadaşıma olmuştu aynısı.
    Yanlış hatırlamıyorsam önce aldığı yere gitti "yeni yağ verin bana. Bu sattığınız kutunun son kullanma tarihi geçmiş" diye. Önce kabul etmemişler.
    Daha sonra genel merkezini aramış ve "şu bayiiden alabilirsiniz yeni yağınızı" demişler.

Tam olarak muhabbet bu şekilde miydi hatırlamıyorum.
    Ama yeni yağı ücretsiz olarak almıştı.

oknglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Asya Nostalji 125 , Pulsar 200NS
    Alıntı efecan0303 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya kardeşim 1 konuyada mantıklı bi cevap ver ne olursun Yukarıdaki LS2 konusunada bi arkadaşım var kask yoktu kafayı asfalta sürttü bişeyi yok kask almak gereksiz diye cevap yazıcaksın diye korkuyorum ) bi gün o motorlar o asfalt sizi kemirecek ama umarım öyle bişey olmaz

Konu ile ilgili olarakta ben olsam iade ederdim kullandıktan sonra gördüyseniz son kullanma tarihini gidip bildirirdim bayiye. Sonuçta para verip bir ürün alıyoruz neden eski olsunki ? 2 yıl raf ömrü bişey olmaz diyolar ya sizinkine olursa ?

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Cevaplar için sağolun.

Castrol genel merkezini arayıp cıngar çıkarttım. Biz size döneceğiz dediler.

ulan şimdi itliğine gidip motora yatak falan sardırıp adamlara dava açmak lazım

Okan Sinan Ocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1200GT (Helga) BMW S1000XR M Sport
    Alıntı onuRRtas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevaplar için sağolun.

Castrol genel merkezini arayıp cıngar çıkarttım. Biz size döneceğiz dediler.

ulan şimdi itliğine gidip motora yatak falan sardırıp adamlara dava açmak lazım
    Sevgili kardeşim,

Öncelikle belirtmeliyimki hata senin .

Bilinçli bir tüketici olmanın en doğru yolu ; almayı planladığımız ürünün üzerindeki bilgileri ve açıklamaları "SATIN ALMADAN ÖNCE" okuyup ondan sonra ödeme yapmaktır.

Motosiklet sarf malzemelerinin her birinin farklı farklı raf ömürleri vardır. Bundan sonra daha çok dikkat etmeni temenni ederim.

Sevgilerimle
    DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR

Motosikleti
    Suzuki GS500 K4'
    Alıntı oocan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim,

Öncelikle belirtmeliyimki hata senin .

Bilinçli bir tüketici olmanın en doğru yolu ; almayı planladığımız ürünün üzerindeki bilgileri ve açıklamaları "SATIN ALMADAN ÖNCE" okuyup ondan sonra ödeme yapmaktır.

Motosiklet sarf malzemelerinin her birinin farklı farklı raf ömürleri vardır. Bundan sonra daha çok dikkat etmeni temenni ederim.

Sevgilerimle
    Lastik vb. ürünlerde elbette dikkat etmekteyim.

Velhasıl boşluğuma geldi onlarca kere yağ değiştirmeme rağmen bu durumu hiç sorgulamadım hiç te karşıma çıkmadı açıkçası.

Bundan sonra elbette ki daha duyarlı davranacağım ağabey, sevgilerle.
    Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)