Bp bana beklemiş yağ satmış, zararı olur mu ?
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 23:02
Merhabalar.
Bugün BP istasyonuna gidip (yetkili castrol bayiiisi) castrol 10w 50 full sentetik motosiklet yağı satın aldım.
eve geldim, yağı koydum falan, sonra altına baktım tarih 2011
zararı olur mu ? olursa BP'ye nasıl bi yaptırım uygulamalıyım, adamlar castrol bayiisi ve bayat yağ satıyor sonuçta ?
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 23:06
Orjinal ambalajı açılmadığı takdirde üretildikten sonra 2 yıl raf ömrü var...
-
01 Ağustos 2013, 23:32
açılmamış bidondaysa zararı olmaz. motora koyup o kadar süre bekleseydi kullanmadan önce değiştirmen gerekliydi.
-
02 Ağustos 2013, 04:51
hiç bişey olmaz benim bi arkdaş war cup war onda 2 senedir bi kere yag degiştirdi motor asfaltı kemiriyo resmen ::D
-
02 Ağustos 2013, 09:30
Motor yağının raf ömrü olmaz. O yağ sen yaşlanıp öldüğünde bile üretildiği günki özelliklerini koruyor olacak.
-
02 Ağustos 2013, 09:31
efecan0303 adlı üyeden alıntı
hiç bişey olmaz benim bi arkdaş war cup war onda 2 senedir bi kere yag degiştirdi motor asfaltı kemiriyo resmen ::D
mtr u kemiriyodur oo
-
02 Ağustos 2013, 12:05
bende sorun olmayacağını düşünüyorum... sonuçta açılmamış.. kullanılmamış bir ürün.. özelliğini koruyordur..
-
02 Ağustos 2013, 12:17
Abi nasıl sorun olmaz yahu ?
Adamlar ne için son kullanma tarihi koymuş o zaman kutuya ?
Gidip skt 2011 olan süt alalım açılmamış kutuda, dikelim kafaya. Olur mu öyle şey ?
Bir arkadaşıma olmuştu aynısı.
Yanlış hatırlamıyorsam önce aldığı yere gitti "yeni yağ verin bana. Bu sattığınız kutunun son kullanma tarihi geçmiş" diye. Önce kabul etmemişler.
Daha sonra genel merkezini aramış ve "şu bayiiden alabilirsiniz yeni yağınızı" demişler.
Tam olarak muhabbet bu şekilde miydi hatırlamıyorum.
Ama yeni yağı ücretsiz olarak almıştı.
-
02 Ağustos 2013, 12:56
-
02 Ağustos 2013, 13:30
-
02 Ağustos 2013, 13:43
onuRRtas adlı üyeden alıntı
Cevaplar için sağolun.
Castrol genel merkezini arayıp cıngar çıkarttım. Biz size döneceğiz dediler.
ulan şimdi itliğine gidip motora yatak falan sardırıp adamlara dava açmak lazım
Sevgili kardeşim,
Öncelikle belirtmeliyimki hata senin .
Bilinçli bir tüketici olmanın en doğru yolu ; almayı planladığımız ürünün üzerindeki bilgileri ve açıklamaları "SATIN ALMADAN ÖNCE" okuyup ondan sonra ödeme yapmaktır.
Motosiklet sarf malzemelerinin her birinin farklı farklı raf ömürleri vardır. Bundan sonra daha çok dikkat etmeni temenni ederim.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
02 Ağustos 2013, 14:04
oocan adlı üyeden alıntı
Sevgili kardeşim,
Öncelikle belirtmeliyimki hata senin .
Bilinçli bir tüketici olmanın en doğru yolu ; almayı planladığımız ürünün üzerindeki bilgileri ve açıklamaları "SATIN ALMADAN ÖNCE" okuyup ondan sonra ödeme yapmaktır.
Motosiklet sarf malzemelerinin her birinin farklı farklı raf ömürleri vardır. Bundan sonra daha çok dikkat etmeni temenni ederim.
Sevgilerimle
Lastik vb. ürünlerde elbette dikkat etmekteyim.
Velhasıl boşluğuma geldi onlarca kere yağ değiştirmeme rağmen bu durumu hiç sorgulamadım hiç te karşıma çıkmadı açıkçası.
Bundan sonra elbette ki daha duyarlı davranacağım ağabey, sevgilerle.
Motorculuk insanın içinde hiç yayılmamış bir tohum gibidir. Ama üzerine su dökerseniz, bir motorun tepesine çıkarsanız tamamdır, O tohum büyüyecek ve fidan olacaktır. Fidan artık yayılmıştır ve son nefesinizi alana kadar asla sizi terketmez.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)