bunlar MT ortamında tartışılacak konular değil aslında, her an biri potansiyel alıntı yapıp aleni hakaret edebililiyor ama olsun ben yinede yazayım.
946 nin üzerinde kullandığı motorun aynısı piaggio fly125 3v de var ve fiyatı 6000tl
anlayıp görebilene burada güzel bir mesaj var aslıda
aynı kalite ve performansı başka bir scooter modelimde sana sunuyorum (piaggio fly125 3v) hatta biraz daha paran varsa vespa lx150 3v var, onuda alabilirsin. 946 ım konsept bir model, sınırlı sayıda yapıcam 1946 da ilk yaptığım modeli saygı ve temsilen adınıda 946 koyucam. yani alan kişi zaten çarşıya pazara değil hayranı ve ayrıcalıklı olmak istediği için alıyor diye düşünmüşler. adam isterse 50bin tl yapar. kendine o değeri biçmiş bunu özel üretmiş.
ha konsept olmayanım da aynı kalitede gel 6-7 yada 8-9bin tl ver onu al diyor ama 946 benim için ve senin için özel diyor. kısacası adam 6bin tl ye alınan scootere dandik motor koymuyor 25bin tl lik 946 ile aynı motoru koyuyor.
bir scooter alsam kaliteli olsun yada kredi ile motor alıp bunuda 2. scooter yapıcam diyen adam için yapmadım bunu zaten diyor.
şunuda ekliyim (piaagio grubu kullanan bilir) bunun 13hp si öyle japon çin 13hp si gibi değildir.. ferrari niye pahalı gibi bişey bu aslında.
http://farm3.static.flickr.com/2564/...95cd6a76f9.jpg