o motor ybr değil honda cbf dir sen aşağıda romanı okuyunca kafa gitmiş heralde
romanın sonuna tercüman lazım apaçinin biri laflarından belli oluyor
arba alcagımdan satlıkkk arabya takas belkı olabıLR.
Ölücüler bebeler aramasınnn olu motr alıp motrcu dıe geznn bebeler aramasınnn . fıyat nyse o
Bir de BAYANDAN diye ilan koyanlar var.
Koşarak kaçıyorum.
Geçen Aprilia Mana bakıyım dedim hani otomatik varya 850 cc scooter sistemi olan touring motoru,Türkiyede yapılmış testi var hürriyette fiyatı yazılmış 21-22 bin lira bişeymiş 2008 senesinde.Neyse sora forumlarda test motorunun 17 bine falan satıldıgı yazılmış yetkili biri tarafından o firmada,baktım 2 ilan var biri 18 istio biri 21 komedi şurda başlıor ikiside motorun sıfırı 36 bin lira yazmış :D.O adamı arayıp temelden bir ekonomi bilgisi vermek lazım ama ben bildiklerine ve insanları nerden dolandırırız kafasında olduklarından eminim.Satmıcaksanda koyma kardeşim neyin reklamını yapıyorsun.
shooter1 aynen abi
En çok vakit harcadığım siteyi kapattım zaten sonra canım sıkıldı benim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33514486/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33514486/detay
Pardon shooter benim baktığım buydu ya bu ybr125 ?
Site bize küsmüş olabilir eleştirilerden dolayı :D
yaw sıfır bu fiyata çıkmaz arkadaşım kafası güzeldi galiba ilanı yazarken. sıfır plaka hariç 4950 tl şu anda acayip bir iş alacak insanı merak ediyorum varmı böle araştırmadan alanlar diye
4 teker bedenimi 2 teker ruhumu hareketlendirir
hayat ya 2 kişilik yaşanır ya da 2 teker üstünde yaşanır.
Kendi çevresinde aynı kafada kendisi gibi cahiller var, onlara şişirip şişirip kaktırmaya çalışıyor. Onların en büyük hayali de zaten böyle bir motora sahip olmak. Şu Ankara apaçilerinin üç tane aynayı üdt üste dizme saçmalığı nedir anlamıyorum. Bu kadar iğrenç bir görüntü olabilir mi ?
abi herifler aldığı tank pad ' in parasını bile ekliyorlar fiyata birde uzun uzun yazıyorlar çok kaliteli tank pad aldım 70 lira ( ulan 10 lira verdin )
merak etmeyin arkadaşlar bunlara kimse msj atmıyor zaten onlarda ilan 6 ay kadar boş boş duruyor sonra bu salaklarda anlıyor satamıcağını fiyatı düşürüyor bu seferde niye fiyat düşürüldü acaba bozukmu deyip o zamanda alıcısı olmuyor onlarda SALAK salak gidip bi galeriye 5.900 yazdığı cbf150 motorlarını 3 bin liraya veriyor ulan salak git hevesli bi gence ver 3.500 e o sevinsin mutlu olsun ama yok olmasın ya 5 bin lira versin yada almasın. Bunlar FESAT insanlar bunlar CİMRİ - KENDİNİ ÇAKAL SANAN ŞEREFSİZLER
BEN FATURALI PLAKA VS HARİÇ 5250 TL FİYATA ALDIĞIM MOTORUMA - 280TL PLAKA MASRAFI YAPTIM ( SİGORTAYI YAZMIYORUM )
BÜTÜN BAKIMLARINI KAN EMİCİ SERVİSİNDE YAPTIRDIM ( YAKLAŞIK Bİ 4 BAKIMDA 400TL YE YAKIN PARA ALDILAR )
VE 360 TL LİK ( TOPCASE - ÇANTA DEMİRİ - İRİDYUM BUJİ- PERFORMANS HAVA FİLTRESİ ) FALAN TAKTIRDIM SERVİSİNDE
VE BEN TERTEMİZ MOTORUMA 4.400 LİRA DEĞER BİÇTİM HERİFLER 5.900 TL YAZIYOR BEN YAZMAM ABİ
gelene pazarlıkta yapacaksın Sünnettir diye olay kapanıcak......
ama şunuda anlamam yani bir lauk ölmüş plakasız ruhsatsız harap olmus titanic 200 motorunu 3bin liraya satışa koydu diye bütün titanic 200 leri 3bin liraya satılacak sanan ve bu konuda msjlar atan arkadaşlar var - BAK birisi 3bin liraya koymus niye sen 4bin lira istiyorsun sende3bine ver diyor :D bu tip arkadaşlarda var içinizde onlarıda bir ifşa edin yani insanoğlu bu öyleside var böyleside.
benim makinem ( sakarya - kocaeli arasında ) bu makineye niyetlenmiş insan gidip hatAY daki motosiklet ile kıyaslamasın burdan hataya yapılan masraf 400 lirayı geçer. kaldıki ordaki yabancıya ne kadar güvenilir kocaelide oturan adam gelip bakıcak yabancı değil 24 senedir burdayım masrafı çok az olucak al bin git...
bununda motora kattığı bir değer var
O motorlara 2- 2,5 tan fazla para veren enayi bulabilirlerse satarlar. Ha adam ister de alan kim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)