Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Koruyucu ekipmanlar hakkında bilgi ve öneri isteği...

REKLAM ALANI
    valadeut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 MG KİNG
    Arkadaşlar bugün motosiklet için kursa yazıldım, eylülde sınava gireceğim. Kurs ücretinden sonra belli miktar 350 lira civarı bir param kaldı.
    Bunada koruyucu ekipman almak istiyorum; almam gereken ekipmanlar nelerdir? önerileriniz?
    Motoru seneye alacağım, bu yıl ekipmanları alsam diyorum, koruma ekipmanlarının hepsini almadan motor almayı düşümüyorum.
    cenkito bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    İşte yollarda görmeyi istediğimiz ikiteker tutkunu profili, tebrik ederim Kask, güzel bir ceket öncelikli olur sanırım.
    valadeut ve cenkito bunu beğendiler.
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

Motosikleti
    Mondial 150 MG KİNG
    Alıntı Murat 48/30 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İşte yollarda görmeyi istediğimiz ikiteker tutkunu profili, tebrik ederim Kask, güzel bir ceket öncelikli olur sanırım.
    Tşk ederim. Can güvenliği her şeyden önemli; korumasız olup güçlü motor yerine full koruma kötü motor tercihim olur. Kask ve ceket öncelikli olacak; fiyatı uygun koruyuculuğu yüksek olan bişiler bakacağım zor gibi ama.

Eren Amca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 200 ABS
    Son derece bilinçli olarak bu işe başlayacağın belli. Benim öncelikle önerim, Kask için istediğin modeli veya tipi /rengi belirleyebilirsin ama kaskların belli bir raf ömrü var. O yüzden kaskı aldıktan sonra bir sene beklemesin boşuna. Ama diğer korumalar için böyle bir sıkıntı olmuyor.

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Kask varmi ? Kask yoksa az butce ayirmissiniz

Motosikleti
    Mondial 150 MG KİNG
    Alıntı Eren Amca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son derece bilinçli olarak bu işe başlayacağın belli. Benim öncelikle önerim, Kask için istediğin modeli veya tipi /rengi belirleyebilirsin ama kaskların belli bir raf ömrü var. O yüzden kaskı aldıktan sonra bir sene beklemesin boşuna. Ama diğer korumalar için böyle bir sıkıntı olmuyor.
    tşkler. Raf ömrü meselesini araştırdım bu sebeple kaskı motorla birlikte almak mantıklı olacak diğer ekipmanlara bakalım o zaman.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------

Alıntı PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kask varmi ? Kask yoksa az butce ayirmissiniz
    Kaskı seneye motorla birlikte alacağım raf ömrü nedeniyle.

Motosikleti
    Mondial 150 MG KİNG
    arkadaşlar sırtlık, dizlik, dirseklik önerisi istiyorum. Uygun fiyatlı koruması ona göre iyi diyebileceğiniz kullanışlı.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)