Koruyucu ekipmanlar hakkında bilgi ve öneri isteği...
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 17:40
Arkadaşlar bugün motosiklet için kursa yazıldım, eylülde sınava gireceğim. Kurs ücretinden sonra belli miktar 350 lira civarı bir param kaldı.
Bunada koruyucu ekipman almak istiyorum; almam gereken ekipmanlar nelerdir? önerileriniz?
Motoru seneye alacağım, bu yıl ekipmanları alsam diyorum, koruma ekipmanlarının hepsini almadan motor almayı düşümüyorum.
Reklamlar
-
01 Ağustos 2013, 17:44
İşte yollarda görmeyi istediğimiz ikiteker tutkunu profili, tebrik ederim Kask, güzel bir ceket öncelikli olur sanırım.
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır
.(Murat KANAT 17.01.13
)
-
01 Ağustos 2013, 17:58
Murat 48/30 adlı üyeden alıntı
İşte yollarda görmeyi istediğimiz ikiteker tutkunu profili, tebrik ederim
Kask, güzel bir ceket öncelikli olur sanırım.
Tşk ederim. Can güvenliği her şeyden önemli; korumasız olup güçlü motor yerine full koruma kötü motor tercihim olur. Kask ve ceket öncelikli olacak; fiyatı uygun koruyuculuğu yüksek olan bişiler bakacağım zor gibi ama.
-
01 Ağustos 2013, 18:36
Son derece bilinçli olarak bu işe başlayacağın belli. Benim öncelikle önerim, Kask için istediğin modeli veya tipi /rengi belirleyebilirsin ama kaskların belli bir raf ömrü var. O yüzden kaskı aldıktan sonra bir sene beklemesin boşuna. Ama diğer korumalar için böyle bir sıkıntı olmuyor.
-
01 Ağustos 2013, 19:06
Kask varmi ? Kask yoksa az butce ayirmissiniz
-
01 Ağustos 2013, 19:17
Eren Amca adlı üyeden alıntı
Son derece bilinçli olarak bu işe başlayacağın belli. Benim öncelikle önerim, Kask için istediğin modeli veya tipi /rengi belirleyebilirsin ama kaskların belli bir raf ömrü var. O yüzden kaskı aldıktan sonra bir sene beklemesin boşuna. Ama diğer korumalar için böyle bir sıkıntı olmuyor.
tşkler. Raf ömrü meselesini araştırdım bu sebeple kaskı motorla birlikte almak mantıklı olacak diğer ekipmanlara bakalım o zaman.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:15 ----------
PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı
Kask varmi ? Kask yoksa az butce ayirmissiniz
Kaskı seneye motorla birlikte alacağım raf ömrü nedeniyle.
-
arkadaşlar sırtlık, dizlik, dirseklik önerisi istiyorum. Uygun fiyatlı koruması ona göre iyi diyebileceğiniz kullanışlı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)