Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Ls2 bu fiyata değer mi ?

REKLAM ALANI
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    http://www.motosikletim.com.tr/urun/ls2-ff-396-dinasty-kapali-kask.aspx

Ls2 nin ff396 modeli yani en iyi modeli . 300 tl fiyatı var yakından inceledim , kafama taktım.

Yüksek hızlar için vizör kilitleme sistemi var . Çok iyi
    Açılır kapanır güneş gözlüğü var .
    İçindeki bir tuş sayesinde içi şişebiliyor. Bu sayede kask kafanıza tam oturuyor ve yumuşaklık sağlıyor .

Özellikleri çok iyi fakat , ls2 ye güvenemiyorum . Sizce 300 tl ye değermi ?

Yanında lazerde denedim kalite olarak aynı diyebilirim . Ama ls2 daha özellikli . Lazerde sadece güneş gözlüğü vardı .

Fikirlerinizi almak isterim .
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    1. başlık yanlış. belki bu kaskı kullanan giremeyecek bu konuya.. böylece doğru bilgi alamayacaz.. model de yazsaydın keşke.. mesela.. "LS2 içi şişen kask" deseydin daha iyiydi

2. kaplan-3 ile bende konuştum bu konuyu. onunda ilgisini çekmişti. bizde merak ediyoruz

3. adamlar yazmışlar..google yazınca çıkıyor..

http://www.motosiklet.net/forum/moto...kiyaslama.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...eset-tusu.html

http://www.motosiklet.net/forum/moto...yorumlari.html

başlıkları görüyorsun dimi
    birGarip..

Motosikleti
    Hepsini daha önceden okudum araştırdım fakat tam istediğime ulaşamadım .

Oradaki görevli lazer yerine ff396 yı tercih etmemi tavsiye etti. Bir yandan geçen paylaşılan konuyu gördüm . Parçalanmış bir ls2 korktum . Tabiki bunda hız ,çarptığı yer gibi önemli faktörlerde var ama içimde hala soru işaretleri var .

Garip - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    PCX 125
    o kaskın üzerinden lastik geçmiş diye biliyorum.

2. bu öğrenmek istediğin kaskı çok yakından inceleme fırsatın oldu ise çok iyi bence. sonuçta LS2 kaliteli kask.. hiçdeğilse kötülerin eeen kralı

tabi o sistem zamanla bozulur mu aksilik olur mu.. düşünsene acil işin var şişkin olan kaskı indiremiyorsun..öylece kalıyor kafanda

yada Allah korusun kaza yaptık. yatıyoruz.. kask nasıl çıkacak ? doktorlar vs bilmez ki şişme birşey olduğunu kimsenin aklına gelmez..
    birGarip..

Motosikleti
    Alıntı Garip1701 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o kaskın üzerinden lastik geçmiş diye biliyorum.

2. bu öğrenmek istediğin kaskı çok yakından inceleme fırsatın oldu ise çok iyi bence. sonuçta LS2 kaliteli kask.. hiçdeğilse kötülerin eeen kralı

tabi o sistem zamanla bozulur mu aksilik olur mu.. düşünsene acil işin var şişkin olan kaskı indiremiyorsun..öylece kalıyor kafanda

yada Allah korusun kaza yaptık. yatıyoruz.. kask nasıl çıkacak ? doktorlar vs bilmez ki şişme birşey olduğunu kimsenin aklına gelmez..
    Doğrudur tam içeriğini bilmiyorum kazanın . Sanırım ff396 alacağım gibi gözüküyor fakat her yerde 2 farklı yorum var . Bir kısım ls2 ye o para verilmez , bir kısımda iyi kask alın diyor . Kullanmayıp yorum yapanlar karıştırıyor kafamı .

ferad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Klx 250 D`Tracker
    175 Tl ye Agv gp one tavsiye ederim
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-agv-gp-one-sok-fiyata-hemde-sifir-62706758/detay/
    Uway bunu beğendi.

Motosikleti
    175 tl agv den şüphe ettim biraz , olağan dışı birşey var gibi ...

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Rüzgar sesi beni hiçbirşekilde etkilemez,

Yan rüzgar yediğimde boynumu çevirmeye çalışması, başımı sallamaya meyillendirmesi önemli değil, gayet yeterli boyun kaslarına sahibim,

Yaz akşamlarında bile kilitlenen vizörünün buğulanması sorun değil bi kenarda durur kilidi vizörü açar öyle kullanırım, soğuk ve yağışlı havalarda vizör zaten hep açık,

En ufak dokunuşta çizilmesi boyasının atması sorun değil çok dikkatli kullanırım,

LS2 orjinal Pinlockunu taktığımda bile buğuyu önleyebilecek şekilde vizöre oturmaması önemli değil bir yolunu buluruz,

Vizörün incecik olması, sabun gibi çiziliyor olması önemli değil zaten bulunabiliyor ara ara değiştiririm...

gibi bazı kritik soruların cevabını yukarıda listelediğim netlikte verebiliyorsan, bana göre güvenlik testlerinden dolayı 150-200 TL' ye kadar alınabilir bi marka

( Yaklaşık 1 yıl kullandım )

Motosikleti
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rüzgar sesi beni hiçbirşekilde etkilemez,

Yan rüzgar yediğimde boynumu çevirmeye çalışması, başımı sallamaya meyillendirmesi önemli değil, gayet yeterli boyun kaslarına sahibim,

Yaz akşamlarında bile kilitlenen vizörünün buğulanması sorun değil bi kenarda durur kilidi vizörü açar öyle kullanırım,

En ufak dokunuşta çizilmesi boyasının atması sorun değil çok dikkatli kullanırım,

LS2 orjinal Pinlockunu taktığımda bile buğuyu önleyebilecek şekilde vizöre oturmaması önemli değil bir yolunu buluruz,

Vizörün incecik olması, sabun gibi çiziliyor olması önemli değil zaten bulunabiliyor ara ara değiştiririm... gibi bazı kritik soruların cevabını yukarıda listelediğim netlikte verebiliyorsan bana göre 150-200 TL' ye kadar alınabilir bi marka

( Yaklaşık 1 yıl kullandım )
    Şöyle söyliyeyim , zaten kask 300 tl az değil . Çok ince ayrıntısı önemli değil fakat sağlamlığı çok önemli . Eğer bu kask o eski ls2 şere benzemez diyorsanız sağlamlık açısından almayı düşünüyorum .

Aslında aklımda agv k-3 vardı fakat bursada 6-7 yere gitmeme rağmen bulamadım . :(

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Bence eşte dostta AGV varsa, beden olarak sorun yaşamayağın şekilde deneyebiliyorsan düşünmeden netten sipariş geç

LS2 için 300TL fazla bana göre. He ilerde taş gibi bişey bakarım diyorsan 100 Lira civarı bi LS2 bakmak daha mantıklı bence

Bende ince ayrıntı değil en azından güvenlik deyip almıştım ama kullanırken öyle olmuyor O ince ayrıntılar insanı kazaya sürükleyecek sonuçlar doğurabiliyor, yani aslında çok önemliymiş, bilmediğimden lüks, ekstra konfor gibi gelirdi

Özetleyeyim : AGV alabiliyorsan o fiyatlara düşünme al, LS2 diyorsanda fazla para verme çünkü hepsi hemen hemen aynı sorunlara sahip

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    ls2 3 sınıf bir kasktır. forumda ls2 satın alacagım diye konular var, birde ls2 nin ne kadar dandik oldugu, çatladıgı patladıgı hakkında konular var.
    ls2 300 lira etmez ne olursa olsun.
    savaş abimizin bir tespiti vardı, sharp testinde kaskın sag tarafı sarı ile güvenlik testinden geçerken, sol tarafı kahverengi ile testten geçmiş
    yani bir tarafı bir tarafını tutmamış bir kask..
    kask fiyat performans güvenlik dersen önerebilecegim Kask Marushin 777, sharp 5 yıldız. şekilleri desenleri güzel,
    İndirimde yakaladın mı alacaksın ...
    CaBaR250 bunu beğendi.

Motosikleti
    Anladığım ls2 nin güvenli olmadığını , kaza belada kırılabileceğini söylüyorsunuz ? Ls2 ile kaza yapıp sıkıntısız atlatan yokmu ? Birsürü yorum okudum ls2 ile ciddi kazalar geçirip sağ sağlim kurtulan . Şuan kafam ciddi şekilde karıştı.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anladığım ls2 nin güvenli olmadığını , kaza belada kırılabileceğini söylüyorsunuz ? Ls2 ile kaza yapıp sıkıntısız atlatan yokmu ? Birsürü yorum okudum ls2 ile ciddi kazalar geçirip sağ sağlim kurtulan . Şuan kafam ciddi şekilde karıştı.
    ls2 iki cok can kurtardı, cokda can almıştır. standart olmayan bir kask,
    sharptan 4 yıldız almış bir kask gibi kaza da görevini de yapar.
    benim motosikleti çalıştırırken selenin üstünden düşüp catladıgını da gördüm.
    o dakikadan sonra çicek saksısı olarak kullanmaya karar verdim :D
    ls2 ye 300 lira verme
    ben marushini 250 liraya almıştım. tekay motordan..
    # motosikletle.blogspot

poweranimal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Ls2 Dharma aldım, evet Sharp testinden 4 yıldız almış ama inanılmaz uğultu var. 330 tl verdim, keşke 900 tl verip daha kalitelisini alsaydım dedirtti.
    I am the Lizard King, i can do anything

Motosikleti
    Sharp testlerinde agv k-3 e thermoplastic diyor , ff 396 ya ise fiberglass diyor . Bildiğim kadarı ile fiberglass çok daha dayanıklı değil mi ?

ybr42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YBR 2013
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sharp testlerinde agv k-3 e thermoplastic diyor , ff 396 ya ise fiberglass diyor . Bildiğim kadarı ile fiberglass çok daha dayanıklı değil mi ?
    LS 2 FF 370 EASY mat siyah bende bu var hepsiburadadan aldım on numara

http://www.hepsiburada.com/liste/ls2...fview%3dsearch

birde videosu kardeş kesin izle aklında kalmasın özelliklerini göreceksin

http://www.youtube.com/watch?v=dG8GbZzdzwg

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Bende artçı için almıştım.Hatta ucuz ve kaliteli diye aldım...Hiçte şikayetim yoktu aslında.Fakat burda o kadar çok atılıp tutulmaya başlandı ki dayanamayıp dün ls2 ile gezdim.

Tamam vizörü çabuk çiziliyor,şahsen ben açıp kaparken 2 yeni çizik ekledim.Hemde elimle.Eldiven nasıl çizdi aklım almıyor...
    Uğultu feci.Yalıtımı biraz kötü gerçekten.
    Bende hiç buğulanma olmamıştı(artçılarımda da olduğunu hatırlamıyorum açıkcası)
    Boyası atık bir yer yok.Ki kullananlar genelde kendi kaskı olmayan yani motosikletle alakası olmayan acemi tipler.Bunların heryere çarptığını düşünürsek o kadar da adi değil yani.Hatta boyası benden geçer not aldı.

Ben hala memnunum.Bir arai,shoei hatta alt seri nolan bile değil.Marushinle karşılaştırmak saçma zaten.Bu paraya bu kask güzel.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    barkın abi iyi diyosa geri teferruat

Motosikleti
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende artçı için almıştım.Hatta ucuz ve kaliteli diye aldım...Hiçte şikayetim yoktu aslında.Fakat burda o kadar çok atılıp tutulmaya başlandı ki dayanamayıp dün ls2 ile gezdim.

Tamam vizörü çabuk çiziliyor,şahsen ben açıp kaparken 2 yeni çizik ekledim.Hemde elimle.Eldiven nasıl çizdi aklım almıyor...
    Uğultu feci.Yalıtımı biraz kötü gerçekten.
    Bende hiç buğulanma olmamıştı(artçılarımda da olduğunu hatırlamıyorum açıkcası)
    Boyası atık bir yer yok.Ki kullananlar genelde kendi kaskı olmayan yani motosikletle alakası olmayan acemi tipler.Bunların heryere çarptığını düşünürsek o kadar da adi değil yani.Hatta boyası benden geçer not aldı.

Ben hala memnunum.Bir arai,shoei hatta alt seri nolan bile değil.Marushinle karşılaştırmak saçma zaten.Bu paraya bu kask güzel.
    Nolan n63 üde taktım . İnanın hiç güvende hissedemedim . İçinde sünger yoktu neredeyse . Hiç rahat edemedim . Ls2 ye motorun üzerinden düşünce çatladı diyende var kaza yapıp kırılmayanda , nasıl oluyor tam anlayamıyorum . Yine 300 tl değerinde lazer kask ta taktım , güneş vizörlü ve pinlocklu . Acaba lazer imi tercih etsem ? Lazeri pek bilmiyorum , bilgilendirebilirmisiniz ?

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    200 tlye kadar alınabilecek en idael kask ls2 dir

Tr de en cok tutulan tercih edilen kaskta ls2 dir

Zx6 ya binip ls2 kullanan bile gördüm

300 lirayada agv nolan felan bakardım ben olsam internetten siparis ver

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)