Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Ls2 bu fiyata değer mi ?

REKLAM ALANI
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Bugün son kararı vermem gerekiyor akşama gidip alacağım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nolan n63 üde taktım . İnanın hiç güvende hissedemedim . İçinde sünger yoktu neredeyse . Hiç rahat edemedim . Ls2 ye motorun üzerinden düşünce çatladı diyende var kaza yapıp kırılmayanda , nasıl oluyor tam anlayamıyorum . Yine 300 tl değerinde lazer kask ta taktım , güneş vizörlü ve pinlocklu . Acaba lazer imi tercih etsem ? Lazeri pek bilmiyorum , bilgilendirebilirmisiniz ?

bundan daha beter bir dayanıklılk testi var marushinin arıyorum ama bulamadım.
    ucu sivri bir kalın civataya vuruyor kask aynı duruyor..
    marushini öneririm biraz araştır.
    # motosikletle.blogspot

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    kimse kusura bakmasında elimden düştü kırıldı diyen adama inanmam ben,gdr ilk çıktıgında 160 tlye almıştım kaç sene önce,çene açılır vizörlü,arkadaş bayıldı kaska,bir hafta sonra geldi yanıma,olm sen kazık yemişin yala,ben 70 tl ye aldım dedi,la bi baktık çene açılır yerindeki baglantıları 3 lük saç vidayla yapmışlar,güneş vizörü yok,kopyalama bişe ,zaten bir ay kullanamadı,bnm eşim kullanıyo hala o kaskı,elinden düşürüp kıranlar bi baksınlar ls2 lerin orjinalligine..

rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    210 TL verdim ve Ls2 aldım, şikayetçi değilim. Resim ve yoruma konudan ulaşabilirsiniz. Bu arada özelden mesaj atın, size ücretsiz kargolu ve taksit seçeneği iyi olan bir site öneriyim
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ne-acilir.html

Motosikleti
    Nakit alacağım o yüzden sıkı bir pazarlık yapacağım burdaki mağazada sitelere pek güvnemiyorum birde kask denenip alınması gerekiyor o yüzden mağazadan tercih ediyorum , çok teşekkür ederim yinede . Fakat hala ff396 ile lazer arasındayım

ormankebabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6n
    Bende var o kask, çöpe atmak için gün sayıyorum :D Bi kere vizör kilidi çok iyi falan değil! CBR 250R ile 150km hızla giderken zaten vizörün açılmıyor. Mekanizması takur tukur vizörün, o aptal kilit rüzgardan kilitli kalıyor ve açacağın zaman vizör açılmıyor.

Güneş vizörünün mandalı içeri gömülüyor, açmaya çalışmak kaza sebebi!!!

2 adet hava girişi var, biri kulak altında diğeri çene de :D tozlu yolda giderken ağzın burnun gözün toz toprak oluyor. Yukardaki hava girişi kafanı aşağı eğdiğinde bile çalışmıyor ?! Benimki yaz kış açık mesela :D

Rüzgar sesinden dolayı kaskı çıkartınca kulakları çınlıyor insanın.

İçi tamamen çıkartılıp yıkanabilir diyor ama yanak pedlerinin içine su giriyor ve onlar bir ömür boyu orada kalıyor.

Hızlı giderken hele bir de rüzgar varsa offff çenen bi sağa bi sola sallanıyor :D

Boyun bağı da insanın boğazına oturuyor, buğu camı da ayrı satılıyor :/

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı flame adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende artçı için almıştım.Hatta ucuz ve kaliteli diye aldım...Hiçte şikayetim yoktu aslında. Fakat burda o kadar çok atılıp tutulmaya başlandı ki dayanamayıp dün ls2 ile gezdim.
    Tamam vizörü çabuk çiziliyor, şahsen ben açıp kaparken 2 yeni çizik ekledim.Hemde elimle.Eldiven nasıl çizdi aklım almıyor...
    Uğultu feci.Yalıtımı biraz kötü gerçekten.
    Bende hiç buğulanma olmamıştı(artçılarımda da olduğunu hatırlamıyorum açıkcası)
    Boyası atık bir yer yok.Ki kullananlar genelde kendi kaskı olmayan yani motosikletle alakası olmayan acemi tipler.Bunların heryere çarptığını düşünürsek o kadar da adi değil yani.Hatta boyası benden geçer not aldı.

Ben hala memnunum.Bir arai,shoei hatta alt seri nolan bile değil.Marushinle karşılaştırmak saçma zaten.Bu paraya bu kask güzel.
    Gayet güzel özet

Bende hala memnunum, halen zaman zaman mahalle içi çaya kahveye LS2 ile çıkarım Hakikaten boyası bende acemiliğimin kurbanı oldu, ama son derece dikkatliyimdir (sürekli yanında verilen bez torbasına koyarak dikkatlice çantaya koydum) buna rağmen çizikler içinde. Vizör zaten üfleyerek açılmadığı sürece 7/24 çiziliyor, kendi kendini mi çiziyor neyapıyorsa

Motosiklet benlikmiş dediğim anda uzunca bir süre kask almaya korktum, sırf bukadar dikkatli kullanmama rağmen çizikler içinde kaldığından

Suanki kaskımı aylardır kullanıyorum bir tek çizik bile yok, üstelik nispeten daha rahat kullanıyorum, çantaya falan atıyorum, yani olay LS2 deymiş.

LS2 bu yönde olumlu, okadar korkarak kullanılıyor ki sonrasındaki kasklar çok dikkatli kullanılıyor ister istemez

Herşeyi bi şekilde kabul edilebilir ama buğu durumu benim en büyük belamdı ve buğu yapmayan bi LS2 hiç duymamıştım

Vizörün bağlantısınada epey saymışlığım vardır, seyir halindeyken tek el ile 20-30 açışımın birinde mutlaka sol veya sağ tarafı çıkardı, artçımda da durum aynıydı, dururken dikkatlice açınca sorun yok...

Neyse bunlara rağmen neden bende hala memnunum : Çünkü o fiyatlara bukadarını bile vaadeden başka bi kask yoktu Fiyat-Verim gayet güzeldi

Bugünün şartlarında 100TL + küsuratı halen hak ediyor bence, ama fazlasını değil
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Motosikleti
    Kısacası 300 tl ls2 ff396 ya verme diyorsunuz . Ozaman lazer alacağım ...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------

Ben lazer e mi yoksa ls2 ff396 ya mı daha çok güvenmeliyim olası bir kaza durumunda ? Yani hangisi daha sağlamdır açıkçası ?

Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    http://sharp.direct.gov.uk/
    buradan 2sinide kontrol edin yine de yanlış karar vermeyin ama yerinizde olsam 4 yıldız kaska 300 tl vermem.

Motosikleti
    Alıntı rahmi34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://sharp.direct.gov.uk/
    buradan 2sinide kontrol edin yine de yanlış karar vermeyin ama yerinizde olsam 4 yıldız kaska 300 tl vermem.
    Sitede pwk birşey yazmıyor bakmıştım . İkiside 4 yıldız . Agv k-3 bile 4 yıldız.

flame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt-09,Derbi Gpr 125 Nude
    Laser iyi kötü diyemem.Kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım oldu ve memnunlardı.500tl civarı marushinler vardı haziran aylarında.Bütceniz yeterse bence onlarada bir bakın...

Sonuçta bu bundan daha iyi dersek biryere varamayız...Herkesin Arai Shoei alacak maddi durumu yok...Siz maddi gücünüz el verdikçe bilindik markaları tercih edin.

Not:Nolandan bende nefret ederim.
    Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)

babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Ben ls2 ff351 almayı düşünüyorum şu anlık benim için yeterli bi kask olduğunu düşünüyorum scoterim an fazla 80 yapıyo ses alması benim için çok önemli değil.Gönül arai alalım ister ama malum fıkaralık baş belası

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    300 lira ls2 ye verilmez bana göre.ff351 var bendede 110 lira o parasına göre hakkını veriyor biraz.

Motosikleti
    Peki şöyle bir soru sorayım , 130liralık ff351 ile 300 liralık ff396 nın güvenirliliği aynımıdır ? Yani iç malzemesi daha dayanıklı değilmidir ? Eğer fark yoksa bu para sadece gözlük, kilit ve şişme ped ler için mi ?

Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    Peki şöyle bir soru sorayım , 130liralık ff351 ile 300 liralık ff396 nın güvenirliliği aynımıdır ? Yani iç malzemesi daha dayanıklı değilmidir ? Eğer fark yoksa bu para sadece gözlük, kilit ve şişme ped ler için mi ?
    bence aynıdır, ki testlerde onu gösteriyor. 4 yıldız olupta fiyatı yükselenler benim gözümde sadece konfor için verilen paralar. 5 yıldız almadıktan sonra ff351 den fazlası lüks benim gözümde.

c3nk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda PS 150i
    o fiyata daha iyi kasklar bulunabilir..

Motosikleti
    Agv k-3 te hiçbir özellik yok düz kask , 500 lira ve 4 yıldız almış . Aynı sağlamlıktamı diyeceğiz yani ?

Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    Agv k-3 te hiçbir özellik yok düz kask , 500 lira ve 4 yıldız almış . Aynı sağlamlıktamı diyeceğiz yani ?
    sağlamlık benim düşünceme göre aynıdır fakat agv nin konforu fazla olabilir bence.

ormankebabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6n
    K-3 yazın bile buğu yapıyor, pinlock yok :D kask işi sıkıntı 200€'dan aşağı doğru düzgün kask yok. Bir arkadaşım nolan n85 aldı. O da LS2 kullanıyordu, daha iyi diyor ama daha da iyi bir şey bekliyordu sanırım :D

Motosikleti
    Sanırım ff396 yakın bana . Gidip son defa deneyip lazer ile ff396 arasında karar vereceğim yarın.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)