Bugün son kararı vermem gerekiyor akşama gidip alacağım
Bugün son kararı vermem gerekiyor akşama gidip alacağım
kimse kusura bakmasında elimden düştü kırıldı diyen adama inanmam ben,gdr ilk çıktıgında 160 tlye almıştım kaç sene önce,çene açılır vizörlü,arkadaş bayıldı kaska,bir hafta sonra geldi yanıma,olm sen kazık yemişin yala,ben 70 tl ye aldım dedi,la bi baktık çene açılır yerindeki baglantıları 3 lük saç vidayla yapmışlar,güneş vizörü yok,kopyalama bişe ,zaten bir ay kullanamadı,bnm eşim kullanıyo hala o kaskı,elinden düşürüp kıranlar bi baksınlar ls2 lerin orjinalligine..
210 TL verdim ve Ls2 aldım, şikayetçi değilim. Resim ve yoruma konudan ulaşabilirsiniz. Bu arada özelden mesaj atın, size ücretsiz kargolu ve taksit seçeneği iyi olan bir site öneriyim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ne-acilir.html
Nakit alacağım o yüzden sıkı bir pazarlık yapacağım burdaki mağazada sitelere pek güvnemiyorum birde kask denenip alınması gerekiyor o yüzden mağazadan tercih ediyorum , çok teşekkür ederim yinede . Fakat hala ff396 ile lazer arasındayım
Bende var o kask, çöpe atmak için gün sayıyorum :D Bi kere vizör kilidi çok iyi falan değil! CBR 250R ile 150km hızla giderken zaten vizörün açılmıyor. Mekanizması takur tukur vizörün, o aptal kilit rüzgardan kilitli kalıyor ve açacağın zaman vizör açılmıyor.
Güneş vizörünün mandalı içeri gömülüyor, açmaya çalışmak kaza sebebi!!!
2 adet hava girişi var, biri kulak altında diğeri çene de :D tozlu yolda giderken ağzın burnun gözün toz toprak oluyor. Yukardaki hava girişi kafanı aşağı eğdiğinde bile çalışmıyor ?! Benimki yaz kış açık mesela :D
Rüzgar sesinden dolayı kaskı çıkartınca kulakları çınlıyor insanın.
İçi tamamen çıkartılıp yıkanabilir diyor ama yanak pedlerinin içine su giriyor ve onlar bir ömür boyu orada kalıyor.
Hızlı giderken hele bir de rüzgar varsa offff çenen bi sağa bi sola sallanıyor :D
Boyun bağı da insanın boğazına oturuyor, buğu camı da ayrı satılıyor :/
Gayet güzel özet
Bende hala memnunum, halen zaman zaman mahalle içi çaya kahveye LS2 ile çıkarım Hakikaten boyası bende acemiliğimin kurbanı oldu, ama son derece dikkatliyimdir (sürekli yanında verilen bez torbasına koyarak dikkatlice çantaya koydum) buna rağmen çizikler içinde. Vizör zaten üfleyerek açılmadığı sürece 7/24 çiziliyor, kendi kendini mi çiziyor neyapıyorsa
Motosiklet benlikmiş dediğim anda uzunca bir süre kask almaya korktum, sırf bukadar dikkatli kullanmama rağmen çizikler içinde kaldığından
Suanki kaskımı aylardır kullanıyorum bir tek çizik bile yok, üstelik nispeten daha rahat kullanıyorum, çantaya falan atıyorum, yani olay LS2 deymiş.
LS2 bu yönde olumlu, okadar korkarak kullanılıyor ki sonrasındaki kasklar çok dikkatli kullanılıyor ister istemez
Herşeyi bi şekilde kabul edilebilir ama buğu durumu benim en büyük belamdı ve buğu yapmayan bi LS2 hiç duymamıştım
Vizörün bağlantısınada epey saymışlığım vardır, seyir halindeyken tek el ile 20-30 açışımın birinde mutlaka sol veya sağ tarafı çıkardı, artçımda da durum aynıydı, dururken dikkatlice açınca sorun yok...
Neyse bunlara rağmen neden bende hala memnunum : Çünkü o fiyatlara bukadarını bile vaadeden başka bi kask yoktu Fiyat-Verim gayet güzeldi
Bugünün şartlarında 100TL + küsuratı halen hak ediyor bence, ama fazlasını değil
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
Kısacası 300 tl ls2 ff396 ya verme diyorsunuz . Ozaman lazer alacağım ...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:06 ----------
Ben lazer e mi yoksa ls2 ff396 ya mı daha çok güvenmeliyim olası bir kaza durumunda ? Yani hangisi daha sağlamdır açıkçası ?
http://sharp.direct.gov.uk/
buradan 2sinide kontrol edin yine de yanlış karar vermeyin ama yerinizde olsam 4 yıldız kaska 300 tl vermem.
Laser iyi kötü diyemem.Kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım oldu ve memnunlardı.500tl civarı marushinler vardı haziran aylarında.Bütceniz yeterse bence onlarada bir bakın...
Sonuçta bu bundan daha iyi dersek biryere varamayız...Herkesin Arai Shoei alacak maddi durumu yok...Siz maddi gücünüz el verdikçe bilindik markaları tercih edin.
Not:Nolandan bende nefret ederim.
Yamaha Mt09 dıştan modifiyeli içten şimdilik stock :p --------Derbi Gpr 125 Nude,Gianelli Perfomance Exhaust,Athena Air Filter-------- 0(rh)+ (Italian)
Ben ls2 ff351 almayı düşünüyorum şu anlık benim için yeterli bi kask olduğunu düşünüyorum scoterim an fazla 80 yapıyo ses alması benim için çok önemli değil.Gönül arai alalım ister ama malum fıkaralık baş belası
300 lira ls2 ye verilmez bana göre.ff351 var bendede 110 lira o parasına göre hakkını veriyor biraz.
Peki şöyle bir soru sorayım , 130liralık ff351 ile 300 liralık ff396 nın güvenirliliği aynımıdır ? Yani iç malzemesi daha dayanıklı değilmidir ? Eğer fark yoksa bu para sadece gözlük, kilit ve şişme ped ler için mi ?
o fiyata daha iyi kasklar bulunabilir..
Agv k-3 te hiçbir özellik yok düz kask , 500 lira ve 4 yıldız almış . Aynı sağlamlıktamı diyeceğiz yani ?
K-3 yazın bile buğu yapıyor, pinlock yok :D kask işi sıkıntı 200€'dan aşağı doğru düzgün kask yok. Bir arkadaşım nolan n85 aldı. O da LS2 kullanıyordu, daha iyi diyor ama daha da iyi bir şey bekliyordu sanırım :D
Sanırım ff396 yakın bana . Gidip son defa deneyip lazer ile ff396 arasında karar vereceğim yarın.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)